חלוצת הברכיטרפיה בישראל

קלימנט

New member
חלוצת הברכיטרפיה בישראל../images/Emo151.gif

שלום לכולם, לפעמים אני באמת חושבת שאני חלוצת הברכיטרפיה לפחות בפורומים, לא הצלחתי למצוא אחת שעברה את זה,!!!די מוזר , אך למרות זאת אני מרגישה בסדר עם הענין ורוצה כבר להיות אחרי, אז יום ראשון אני מתאשפזת לשבוע הקרנות פרטיות ולא רומנטיות במיוחד.למתענינים ברכיטרפיה : זו שיטת הקרנות שניתנת דרך צינוריות שמוכנסות לאיזור הנגוע{זה החלק הלא סימפטי} ורק האיזור הנגוע מוקרן.והפלוס {יש חיובי בכל דבר}זה שאין תופעות לוואי ושום איברים פנימיים לא נפגעים. ולא בגלל היחוס שלי קיבלתי את הדיל הזה אלא בגלל שהריאות נפגעו בסיבוב מס' 1 , {מיוחסת או לא.} אז שיהיה חנוכה מלא אור בריאות שמחה והמון אהבה.

לקלימנט שלום

אני מתחילה כימוטרפיה ביום ראשון. אני מאחלת לך המון הצלחה והרבה הרבה בריאות

קלימנט

New member
תודה../images/Emo24.gif

גם לך בריאות ובהצלחה ותנוחי הרבה ואולי תתיעצי עם מישהו לגבי ויטמינים כדי להתחזק בתקופה הזאת.

נאן

New member
../images/Emo24.gifאהלן קלמנט

תדעי לך שאני דיי מקנאה בך שאת חלוצה בזמנו נלחמתי על כל פירור מידע בנוגע לשיטת ההקרנות הזו וזה מה שנהוג כבר בארצות הברית. וללא הצלחה. בשיטה הזו הנזקים של הכויות והנסיעות והתשישות שמתלווה לכל זה פחותה וזה מקל מאוד. ראי את עצמך כברת מזל לקבל את הטיפול החדשני הזה. וצר לי לשמוע שבסיבוב הראשון נפגעו לך הריאות. אני חלוצה בזכות משהו אחר. שבזכותו נפגע לי הכבד אבל הדליק נורה אדומה לכל האונקולוגים להיות עם יד על הדופק כהם נותנים טיפול הורמנלי מכל סוג שהוא. שתעברי הכל כל יותר וכולם ושזה יעבור מעל כולנו אמן נאנוש

קלימנט

New member
תודה../images/Emo140.gif

שנזכה לקבל דברים באהבה ולא במלחמה ,ולא דרך מחלות בריאות שמחה ואהבה.

talb99

New member
נאן בוקר טוב!

אני מקבלת טיפול הורמונלי מזה שנתיים, אשמח לשמוע על פריצת הדרך של האונקולוגים שלך בתחום....

elylan

New member
קלימנט חמודה

מאחלת לך המון המון
. מקווה שתעברי את זה בשלום
. תהיה חזקה!!!

שלום קלימנט

השבוע הודיעו כי אבא שלי חלה בסרטן במיתרי הקול. מדובר בגידול בגודל בינוני והרופאים מאמינים שהסיכוי להבריא גבוה. בתקופה הקרובה עליו להתחיל סדרה של הקרנות. רציתי לדעת עוד על הטיפול שאת תעברי. האם אפשר לטפל באמצעותו בכל סוגי הסרטן? איפה ניתן לקבל אותו? האם הוא לא ניתן דרך קופת חולים? איזה מומחה את מכירה במתעסק בשיטה הזאת? מה היתרון של השיטה הנ"ל על פני הההקרנות הרגילות? אודה לך אם תוכלי לצרף מספר טלפון ליצירת קשר עם המומחים / כתובת באינטרנט לגבי שיטת הטיפול שלך. תהיה בריאה והמון בהצלחה. תודה

למעלה