חלוקה ליחידות נוף

שביט18

New member
חלוקה ליחידות נוף

שלום,בחזרה מהחופש אני עובר מבחן בנושא חלוקה ליחידות נוף במפה אילמת,נאי לא מבין כל כך את הנושא של החלוקה,איך אני מחלק את זה לרמה,מישור וכו'...,בהודעה זו מצורפת מפה אילמת,אני אשמח אם מישהו שיודע איך לחלק יראה לי כיצד כדי שאני אדע במבחן לעשות http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=13257

ארכיון הפורום

נסה לעשות חיפוש על התקופה של יוני יולי 2005 דרך ארכיון הפורום, כמו כן כנס דרך הקישורים ל " רשת המורים לגיאוגרפיה" ושם גם תמצאי חומר.

ודבר אחרון

כל פעם מישהו טורח לענות לך על שאלות, לא יזיק לך לטרוח להגיד תודה. זה בחינם. שבוע מעולה ובהצלחה.

זיוווש

New member
ללי,

גם אני מתעניין בנושא, חיפשתי בארכיון כדי להעמיק את הידע שלי. אך לשווא. אשמח אם תרשמי תגובה עם קישור לנושא. יום טוב, ותודה מראש, זיו.

מצורף קובץ

מצורף קובץ שהכנתי בשנה שעברה ומקיף את כל הנושאים שיש להתיחס אליהם בניתוח יחידות נוף ואף מסביר את שיטת העבודה הרצויה. מי שלא מכיר את המושגים, כדאי לו ללמוד קצת בסיס לפני, אחרת יהיה לו קשה להבין במה מדובר. יש לקרוא את כל הקובץ לפני תחילת העבודה ! אם יתעוררו שאלות אנסה לעזור, כמו כן אשמח לשמוע מהמומחים הערות. sagam 11 אפשר להעלות את הקובץ למאמרי הפורום. עוד ברצוני לציין שכתבתי את זה מנסיוני האישי ומרצוני הטוב ואני לא מתימרת להחליף שום מורה או ספר לימוד אלה רק מנסה לעזור. בהצלחה

שביט18

New member
רק עכשיו שמתי לב להודעת התשובה שלך

לכן לא הודתי לך גם. אבל אני מודה עכשיו

למעלה