חלוקה ל5

גילה או

New member
חלוקה ל5

מלבד שמוש בסרגל איך ניתן לחלק צלע של דף A4 לחמש? אני רוצה לנסות ולקפל את טבעות הקסם של טוקי יין. בתודה -גילה.

ג ל ע ד א

New member
אני מתפלא ???

איך לא ביקרת באתר הזה ? שיטה נוספת אהובה עלי יותר היא השיטה הבינרית המתוארת במאמרו המצויין של בועז בחוברת הכנס. גלעד

גילה או

New member
תתפלא ,תתפלא

הרבה פעמים מה שלא מעניין אותי באותו רגע לא נצרב בדיסק ... א.הקישור שנתת מביא אותי ל-You must supply a local referer to get URL '/Origami_Instructions/divide_A4_to_three.jpg' from this server. ב .באמת לא קראתי את המאמר של בועז .רק השם שיטה בינארית מפחיד אותי .(משהוא שקשור ללימודי מתמטיקה לפני מספר שנים...) מבטיחה לנסות לקרוא את המאמר ולהכין שיעורי בית .

ג ל ע ד א

New member
באתר שלי

תחת הןראות, תסתכלי על איך לחלק דף A4 ל-3 הדרך לחלק ל-5 היא אותו דבר רק שצריך לחלק ל-8 במקום ל-4 גלעד

גילה או

New member
ראשית תודה ,

הדבר הראשון שעשיתי באמת היה להסתכל באתר שלך .זכרתי שיש לך סעיף של חלוקות. הטבעות של טוקי מתחילות ממלבן שהוא חצי של דף A4.(חצי של הצלע הקצרה).ואת המלבן שקיבלנו צריך לחלק ל5 שוב את הצלע הקצרה כך שהשיטה באתר שלך מתיחסת לחלוקה של הצלע הארוכה. .זה היה נסיון מצידי להיות " מקצועית".קודם אשתמש בסרגל ואחר כך אחזור למצוא שיטה . שוב תודה .

saadya2

New member
בריאן צ'אן תאר איזה שיטה

שעובדת לכל צורה מלבנית ולכל מספר חלוקות: http://web.mit.edu/chosetec/www/origami/diagrams/divideside.jpg אגב גילה, נראה שנדבקתי קצת במחלה שלך http://www.saadya.net/Curvigami/SpiralTess.jpg

גילה או

New member
סעדיה איזה יופי של "מחלה"!

יש בחור בשם ERIC GJERDE שיש לו אתר בנושא תבניות .הוא ישמח אם תשלח לו תמונות של הקיפולים שלך.למדתי ממנו כמה קיפולים יפים וגם שפרתי את האנגלית שלי תוך כדי התכתבות איתו.

yepeled

New member
לא אבל

אפשר לסמן את הריבוע החסום במלבן ומכאן הדרך ידועה

yepeled

New member
צריך לחלק את הצלע הקטנה או הגדולה?

לקטנה שיטת הריבוע עובדת, לגדולה - צריך לחלק את הקטנה ולהעביר דרך האלכסון. אחשוב על שיטה אחרת

yepeled

New member
שיטה מקורבת

מתחילים מניחוש של חמישית ומקפלים אליוץ צריך לבצע את השלבים לא יותר מפעמים. הדיוק מספיק

למעלה