חלוקה שווה

חלוקה שווה ../images/Emo9.gif

שלום לכולם, שמי נעמה ואני עובדת במחלקת שירות לקוחות בחברה גדולה ומוכרת, אבל זה לא העניין. העבודה היא כמובן בעיקרה עבודת צוות ומתוקף העניין אנחנו יושבים במעין אולם גדול כאשר לכל אחד יש את העמדה שלו. מן הסתם אין לי יותר מדי פרטיות ובדרך כלל אין לי שום בעיה עם זה. בכל מקרה אסור לאכול בעמדה, כנראה מדאגה למחשבים, שחס חלילה לא יישפך קפה על המקלדת וכו' אבל אני מדברת הרבה מאוד בטלפון, כל היום, ונוהגת ללעוס מסטיק כדי שלא לסבול מיובש בגרון. בכל פעם שאני מוציאה מהתיק חבילה של סוכריות או מסטיקים, מיד יש התנפלות של ארבע-חמש בנות מסביבי שרוצות גם והמולת ה"אני רוצה". כשמדובר במקרה פה מקרה שם אין לי שום בעיה עם זה ואני מצטערת אם מצטייר מההודעה שאני מתקמצנת אבל מדובר כבר בעניין עקרוני... כל חפיסה של מסטיקים עולה חמישה שקלים פלוס מינוס וזו הוצאה משמעותית כשאת מרוויחה 20 שקל לשעה
זה בסדר לסרב? להמציא תירוץ למה לא?

היי../images/Emo13.gif

קראתי את מה שרשמת, ואכן, זו בעיה. לא יתכן שתכבדי כל פעם את הסביבה. וזו ממש חוצפה לבקש ממך כל פעם. אני חושבת שזה בסדר לסרב. תאמרי שאת קונה כל יום חפיסה אחת לכל היום. ושאת מצטערת, אבל את זקוקה לזה. תאמרי בנימוס, אך בהחלטיות. את לא צריכה להמציא תירוץ. יש לך סיבות טובות. יובש בגרון, ועלות.

יובליק

New member
תעשי לנו טובה

"שאת מצטערת, אבל את זקוקה לזה?" נראה לך שהיא תגיד דבר כזה??? תשמעי קוביה, תתחילי להביא מים לעמדת המחשב שלך ואם מישהו יעז לפתוח את הפה שלו (כולל המנהל שלך) תעמדי על שלך ותגידי שאם יישפך מים על המקלדת את תשלמי על הנזקים אפילו אם זה יגרום לבעיות במחשב שיש סיכוי של אחד למליארד שזה יקרה.

למעלה