חלוקת המידע בין שני מודמים

מנדיאור

New member
חלוקת המידע בין שני מודמים

לילה טוב.
מחפש פתרון להרחבת רוחב הפס בעת שימוש באינטרנט סלולרי.
ידוע לי שהטכנולוגיה קיימת, היא בשימוש חברה בשם liveu וחברות נוספות, שמחזיקות מכשירים (יש כמה מכשירים שונים) שמחברים אליהם כמה מקורות רשת (ישנם כמה סוגים של מכשירים, נתקלתי באחד שפשוט יש בו שמונה כניסות לסימים ונתקלתי באחר שיש בו שישה חיבורי USB כאשר המפעיל מחבר אליו חמישה נטסטיקים ומתאם USB-RJ45 לקו אינטרנט שהוא משיג במקום).
הבעייה היא, שלפחות ממה שאני יודע, המכשירים האלה נוצרו להעברת וידאו חד כיוונית והמכשירים שאני מכיר הם עצמם גם מקודדי וידאו.
מה שאני צריך, זה לחבר מספר נטסטיקים (או סימים, אותו הדבר) + אולי גם חיבור רשת, ולקבל בקצה חיבור רשת רגיל אותו אוכל לחבר לכל חומרה שאצטרך, מחשב/מקודד אודיו/וידאו וכו' אבל לא הציוד הספציפי ההוא שמגיע עם הציוד שאני מכיר, ואת המידע הוא יזרים (ויקבל) דרך האינטרנט כרשת אחת.
השאלה היא איך אני עושה את זה.
ואם יש מספר דרכים - אשמח. בין אם בחומרה ובין אם בתוכנה.

מנדיאור

New member
חשוב לציין שאני צריך את זה כדי להעביר מידע לנקודה אחת

אני אמנם צריך להעביר את המידע 'מכל מקום', אבל המטרה היא כתובת IP אחת, שאליה אני מעוניין לסנכרן את הנתונים.

eladts

New member
יש נתבים עם מספר חיבורי WAN

אבל הם לא שקופים לגמרי. אם יש מספר קישורים הם מסוגלים לפצל אותם בין החיבורים, אבל חיבור בודד לא יכול להיות יותר מהיר ממהירות של חיבור בודד. ניתן להתגבר על זה ע״י שהתוכנה שאתה משתמש בה תפתח מספר קישורים בו זמנית וכך הנתב יוכל למצות את כל החיבורים.

למעלה