חלוקת תפקידים.. כפי שהבנתם

nani nani

New member
חלוקת תפקידים.. כפי שהבנתם ../images/Emo8.gif

אני אעדר עד יום ראשון (תחגגו תחגגו...) ואעשה חיים בשביל כולכם... אבל לפני כן ביקשו ממני לדאוג לממלאי מקום... אז ככה: * בתפקיד הסדרן - gabizon79 - האח היקר שלי, קיבל עליו את האחריות
. * בתפקיד המקפיץ - הייתי בוחרת בפיצ (אבל הוא לא כאן) אז ברוב קולות נבחר sjarjar שאני בטוחה שיעשה זאת בצורה הטובה ביותר שיוכל. שי - ההקפצה בידך. * בתפקיד החמ"ל - odedee - מי שצריך השכמה בשעות לא סבירות יכול לפנות לתפוז... אהה ועודדי, לאחר שיחה עם המסכמת הראשית הוחלט שאתה תסכם השבוע והיא שבוע הבא... * בתפקיד הבדחן של החברתי - r66 - עושה את תפקידה בנאמנה..
* בתפקיד המתקשר התורן לששק כאשר יש "חלומות של אתמול הן.. שלהבות.. נרעדות" - מוצצ - מוצי אני בטוחה שניתן לסמוך עלייך בקטע הזה... ואל תשכחי לנחור קצת בדרך
עכשיו דרושים שני מתנדבים: * ממ"מ - ממלא מקום למומחה.. * מישהו שיעיר את pickit באמצע הלילה (בשעה 2:39:51) כאשר יש את ברי
בערוץ המוזיקה הישראלי (24 למי שלא יודע)... ניתן להתקשר בכל שניה, דקה ושעה העיקר להודיע לה.. אחרת יהיה כאן אסון.. היא התרגלה לטוב
וזהו עד כאן להפעם.. זוהי הודעת פרידה...
אבל אני עוד אחזור..אני בדרך לגמילה של מספר ימים מכם... תעשו חיים.. כי אנחנו גם נעשה..
לכולם

יניבניב

New member
שתי הערות

קודם כל לא לחפש לי מחליף כי פשוט אין סיכוי שיימצא אחד כזה, או במילים אחרות אין לי תחליף. דבר נוסף איזה גמילה ואיזה בטיח? אם את לא מוצאת לך איזה מחשב באמסטרדם ומתחברת ממנו ישר לצ'אט אני חותך חלק מגופי שיפריע לי לתפקד בחלונות האדומים...

nani nani

New member
אחחחחח הצניעות... איפה היית כשחילקו

אותה..? ותביא איתך סכין כי כנראה אתה עומד לאבד חלק מגופך שיפריע לך לתפקד בחלונות האדומים...

יניבניב

New member
כשחילקו את הצניעות

בדיוק הייתי ליד אלוהים שנתן לי כל כך הרבה תכונות טובות בהקדשה אישית, ככה שצניעות לא הספקתי... לא נורא

beagle

New member
יניב... לא חראם לעקור את העיניים?

אני עדיין טוענת שלא תעשה שם כלום
וברור שנאני תתחבר...

מוצרלה

New member
יניב, לא נעים לי להגיד אבל.....

יש משפט אחד שמעצבן כל עובד ששומע את זה מהמעסיק שלו והוא "לכל אחד יש תחליף"!!!!! וחוץ מזה כשאמרת שעמדת ליד אלוהים והוא נתן לך את כל הדברים הטובים??? אז זהו!!! זה לא היה אלוהים, זה מתחזה!!!!!!! וחוץ מזה? תעשו חיים, תז...... (
והמבין יבין) כל מה שזז בחלונות האדומים. והכי חשוב, תביאו מתנות
ועכשיו ברצינות, תשמרו על עצמכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pickit

New member
../images/Emo11.gif

תעשו כיף כיף ועוד הרבה כיף!!! ולא לשכוח את מה שצריך לעשות באמסטרדמה
ד"א: אני מבינה שיהיו לי עכשיו כמה לילות שקטים

nani nani

New member
מה צריך לעשות האמסטרדמה?!../images/Emo12.gif

ולא יהיו לך כמה לילות שקטים כי כמו שראית דאגתי למחליפים.... המון

r66

New member
נאנושששש.. תעשי חיים.. אל תחזרו

אדומים
. בדחנית זה לא עסק, לא חיים מזה.. נו טוף... גם ככה לא אהיה בימים הקרובים
. קודם חזרתי ממבחן. היה אחלה.. עוד פחות משבועיים עוד מבחן ושלושה ימים אח"כ עוד אחד.. אח"כ אחזו לחייך ולבדח, אפילו בחינם
have a nice day
חוצמזה - פיקולוווווווו
לאב יוּ.

alex

New member
נאניייייייייייי......... אם ...

אתן לך כתובת של בית-קפה מסוים באמסטרדם תוכלי להביא לי משם דוגי-בג ? וחוץ מזה תעשו חיים .

למעלה