חלוקת תפקידים.. כפי שהבנתם ../images/Emo8.gif
אני אעדר עד יום ראשון (תחגגו תחגגו...) ואעשה חיים בשביל כולכם... אבל לפני כן ביקשו ממני לדאוג לממלאי מקום... אז ככה: * בתפקיד הסדרן - gabizon79 - האח היקר שלי, קיבל עליו את האחריות
. * בתפקיד המקפיץ - הייתי בוחרת בפיצ (אבל הוא לא כאן) אז ברוב קולות נבחר sjarjar שאני בטוחה שיעשה זאת בצורה הטובה ביותר שיוכל. שי - ההקפצה בידך. * בתפקיד החמ"ל - odedee - מי שצריך השכמה בשעות לא סבירות יכול לפנות לתפוז... אהה ועודדי, לאחר שיחה עם המסכמת הראשית הוחלט שאתה תסכם השבוע והיא שבוע הבא... * בתפקיד הבדחן של החברתי - r66 - עושה את תפקידה בנאמנה..
* בתפקיד המתקשר התורן לששק כאשר יש "חלומות של אתמול הן.. שלהבות.. נרעדות" - מוצצ - מוצי אני בטוחה שניתן לסמוך עלייך בקטע הזה... ואל תשכחי לנחור קצת בדרך
עכשיו דרושים שני מתנדבים: * ממ"מ - ממלא מקום למומחה.. * מישהו שיעיר את pickit באמצע הלילה (בשעה 2:39:51) כאשר יש את ברי
בערוץ המוזיקה הישראלי (24 למי שלא יודע)... ניתן להתקשר בכל שניה, דקה ושעה העיקר להודיע לה.. אחרת יהיה כאן אסון.. היא התרגלה לטוב
וזהו עד כאן להפעם.. זוהי הודעת פרידה...
אבל אני עוד אחזור..אני בדרך לגמילה של מספר ימים מכם... תעשו חיים.. כי אנחנו גם נעשה..
לכולם
אני אעדר עד יום ראשון (תחגגו תחגגו...) ואעשה חיים בשביל כולכם... אבל לפני כן ביקשו ממני לדאוג לממלאי מקום... אז ככה: * בתפקיד הסדרן - gabizon79 - האח היקר שלי, קיבל עליו את האחריות