חלזונות שוקולד

yירית

New member
חלזונות שוקולד

לכבוד הסתיו והחלזונות שמצאנו בחצר הכנתי עם הילדים בגן בשבןע שעבר לחמניות בצורת חלזונות [עם צימוקים כמחושים] והשבוע - חלזונות שוקולד : הילדים מרחו ממרח שוקולד על מלווח גילגלו את כולו חתכנו לפרוסות את המלווח המגולגל והנחנו בתבניות אפינו - ויצא טעים מאד וגם יפה חלזונות בחום ולבן [מתנצלת שאין תמונה]

אורלי 333

New member
איזה קטע...

עם כל הגשם שיורד חשבתי גם לעשות עם הילדים חלזונות ופטריות. חשבתי להכין עיסה של כדורי שוקולד ומהם את החילזון. חשבתי להוסיף חומרים של - סוכר חום קצת בצק סוכר לבן, פתי בר וכל מה שאני אמצא במטבח ולתת להם לעשות תמונה חורפית , כשאני חשבתי שעיסת כדורי השוקולד תהיה האדמה ועליה ילבישו את התמונה. ראיתי בחוברת של טל צפריר של המכשפות שהיא משלבת שקפים שהילדים צובעים בתוך הבצק, שזה רעיון מקסים , היא השתמשה בזה לידיים של המכשפות (הגוף היה מבצק סוכר), וחשבתי שהילדים יכינו את האדמה מעיסת כדורי שוקולד ואת העצים והפטריות אולי משקפים... עכשיו הוספת לי עוד רעיון עם המלאווח ואולי אני אשתמש בו.. רעיון מקסים תודה

רעיונות נהדרים. ועוד אחד

מהירחון "עיניים": לוקחים קרטון קשיח ומציירים עליו עם ממרח שוקולד ומכחול. (אני חושבת שבמקור הם השתמשו בשוקולד מומס, נראה לי יותר פשוט ממרח שוקולד). אפשר לפתח את זה יותר ולקחת קרטון שאינו בצבע לבן ואז לצייר עם ממרח שוקולד לבן וממרח שוקולד חום. נשמח לראות צילומים אסנת

אורלי 333

New member
תמונות....

טוב, תכננתי לקחת את עיסת כדורי השוקולד ושאיתה הילדים יפסלו את נושא החורף. בפועל... כשדיברנו על פיסול הם ביקשו לפסל את עצמם!!! ומי אני שאסרב. חומרים היו עיסת כדורי שוקולד, טופי וופלים להנאתכם

למעלה