חלימה והיום שאחרי...

חלימה והיום שאחרי...

לפני כשבועיים ביקשתי בהירות לפני השינה, באותו הלילה בחלימה הגעתי למדבר ושם התהלכתי לכיוון לא ידוע, חיפשתי את הדרך ולצידי הופיע עורב. הרגשתי שמנסים לבלבל אותי, החלטתי לא להסתכל לצדדים וללכת קדימה בנתיב שבחרתי (כנראה לפני שהגיע העורב). המשכתי ללכת וחשתי ברוח שמנסה לדחוף אותי הצידה ולהניע אותי מהדרך, התחלתי לרוץ ... (זה מה שזכור לי) בבוקר התעוררתי בתחושה מוזרה ויצאתי לטיול בהרים. בלילה הייתי אצל חברים והיו לי תוכניות ברורות להמשך הערב. הלכנו לכיוון האוטו הבטתי בשמיים וביקשתי בהירות, יצאנו לדרך ואז החלטנו לשנות את התוכניות ולנסוע למקום אחר. הייתי אמורה לפנות שמאלה אך משהו בשמים הסיט את תשומת ליבי זה היה נראה כמו עורב (עורב בחצות???). פיספסתי את הפניה התעוררתי לרגע ואמרתי אוקיי נעשה פרסה בפניה הבאה. הרגשתי אנרגיות חזקות שמשהו עומד לקרות ששוב מנסים לדחוף אותי, התחלתי לפנות ואז לפתע בום... מישהו נכנס בנו מאחור והעיף אותנו מהכביש. אנחנו בריאות(חטפנו מכות קלות), האדם שנכנס בנו יצא מרכבו וטען שאיננו יודע מהיכן בנו, הוא טוען שלא ראה אותנו והמשיך לשאול שוב ושוב מאיזה כיוון הגענו, למרות שנסענו לפניו באותו הנתיב (יש רק שני נתיבים באותו הכביש אחד לכל כיוון+כניסה לשטח שבו יש תחנת דלק שם חשבתי להסתובב). יש כמה דברים מוזרים בסיפור הזה בעיקר העורב בחצות, והאדם שטוען שאינו יודע מהיכן הופעתי... מה דעתכם???

נלאם

New member
קודם כל טוב שנגמר כך!

וחוץ מזה: כשמתעסקים עם חלימה דברים מוזרים מתחילים להתרחש. התודעה כאילו מושכת אליה אירועים פרדוקסלים. אולי זו הדרך להתעורר? את יכולה להתחיל להשתמש במציאות שמקבילה לחלימה שלך כמדד לשינה וערות. כשכתבת על חלימה, התכוונת שהיית מודעת בזמן החלום לעובדה שאת למעשה חולמת?

למעלה