חלימה - עד איפה הגעתם...

sleeper22

New member
חלימה - עד איפה הגעתם...

עד איזה שלבים הגעתם ? רק למודעות שאתם בחלום ? לראות ידיים ? או גם להישאר בסביבה החדשה ולהסתובב שם ? מה עם השער השני ? מעניין אותי עד לאיפה הגיעו האנשים. אני מכיר קצת את נושא החלומות הצלולים. וניסיון אחרון שלי לראות ידיים הסתיים בסוף החלום.

kung fu

New member
שיתוף

הגעתי לשלב שבו הבנתי כבר הרבה פעמים שאני חולמת, ואז הסתכלתי בכפות הידיים שלי, ושוב בסביבת החלום, ושוב בכפות הידיים... היו לי עוד התנסויות שגם טיילתי בכל מיני מקומות, אבל אני לא מחשיבה אותם, כי הייתי לא נקייה ועשיתי שטויות, ולא ברור מה בדיוק היה שם.

sleeper22

New member
מעניין אותי לדעת

אם את מכירה או שמעת על מישהו חוץ מCASTANEDA שכמובן אולי יספר סיפורים כדי לעשות מכירות. מישהו שהגיע לשליטה מלאה בחלומות שלו. היה לי עכשיו שוב ניסיון עם חלום...ניסיתי לעשות WILD כמו בחלומות צלולים רק אם כוונה ללא לשנות את הסביבה אלא להישאר בה יציב. ומה שהגעתי זה חלום שלא בעצם שלטתי בו. אבל חלמתי שאני קופץ בעזרת הרצון בין חלומות. וככה חלום אחד הביא אותי להרבה מקומות (אבל לא הייתה לי באמת שליטה). כאילו ידעתי שזה חלום אבל לא שלטתי וניצלתי את זה לקפוץ בין חלומות. באחד ה"עולמות" שהגעתי אליו היה אפילו מישהו שחיפש אותי שכאילו ידע שאני מסוגל לקפוץ בין החלומות והוא רצה לתפוס אותי הוא כאילו קרא לי "ישנוני הצעיר" או "הגולש הצעיר" לא זוכר... הוא תפס אותי...לא זוכר מה עשו לי שם...אבל החלום המשיך בזה שזה שניסה לתפוס אותי הפך לאישה (במטרה להסוות אותו ממני ) והתחיל לעקוב אחרי. עד שנעלמתי ל"עולם אחר". הייתי בערך ב4 עולמות בחלום אחד, שזכרתי די טוב אבל לא שלטתי באמת. הקיצר...עסק מעניין (הרבה יותר מחלומות צלולים, כי הבהירות משתפרת...עד שאולי אני יעשה חצלול ברור מאוד) (והזמנתי את הדיסק, אמור להגיע בסוף החודש...)

kung fu

New member
הי ../images/Emo13.gif

כן, אני מכירה אנשים שעוסקים בחלימה. כאלו שפגשתי ולא מתוך ספר. לא יודעת למה אתה מתכוון בשליטה מלאה בחלומות. זה לא מעניין אותי מניעיו של סופר זה או אחר, כל עוד ספריו תורמים לי. למי אכפת מה המניעים של הסופר אם הספר משנה את חייך?
אני לא יודעת מה זה wild אבל זוכרת שזה איזו שיטה כביכול לחלום חלום צלול. להבא כאשר אתה מודע לשזה שאתה חולם, תנסה שסביבת החלום תישאר יציבה, ובכל פעם תסתכל בידיך ושוב בסביבת החלום.....מבלי להתעסק עם שום אנשים. רק תסתכל על הסביבה.

Evil Gremlin

New member
כמו שאמרתי מלמטה

הגעתיע לשליטה בחלומות שלי....היו לי דברים שממש הפחידו אותי בחלומות ואני ממש הייתי רוצה לדבר על זה עם מישהו שמבין היתי רוצה ללמוד יותר על זה בבקשה תצוור איזשהו קשר....תגיב להודעה הזאת..

sleeper22

New member
אם אתה מוכן לספר אז אני מוכן להקשיב

באופן עקרוני אנחנו חולמים וקופצים בין חוויות לחוויות בתוך החלום מכיוון שאנחנו פותרים את הבעיות שלנו דרך החלום. מתמודדים עם הבעיה. אנחנו מראים לעצמינו את הבעיה מנקודת מבט שונה מכיוון שהדרך הכי טובה לפתור בעיה היא לא לנסות לפתור אותה. אלא קודם ---להבין--- אותה

Evil Gremlin

New member
לא כל כך מבין ב"שלבים"

ולא יודע בדיוק מה זה "חלומות צלולים" אבל ביו לי הרבה חלומות שהבנתי שזה חלום ופשוט התחלתי להסתובב במקום הזה...כלומר זה לא שנשלטתי בחלום אני שלטתי על עצמי ב"עולם החדש" הזה... היו גם מקרים שניסיתי לסרוח מהחלום ולא יכולתי...כלומר התעוררתי במיטה וידעי שאני לא במקום הנכון (הכחל נראה אותו דבר אבל היתה הידיעה) וארז פשוט ניסיתי לבתעורר כמה פעמים עד שבסוף התעוררתי (נראה לי) במקום הנכון....

kung fu

New member
נשמע שאתה מוכשר מאד בחלומות

צלולים
איך התחלת עם זה? במקרה? בחיי היום יום אתה נחשב יחסית צלול ומודע לעצמך?

Evil Gremlin

New member
.................

כעקרון אני מתאר לעצמי שאני די צלול בחיי היום יום... בבקשה תסבירו לי מה זה חלומות צלולים ועל ה"שלבים" אני די שולט בחלומות שלי מילדות....רק שאיך שאני מתגבר החלומות שלי נהיים הרבה ותר מוזרים והרבה יותר קשורים לחיים שלי עד שזה מחיד אותי לפעמים

למעלה