חליפה לחתן

amirmalhi

New member
חליפה לחתן ../images/Emo53.gif

שלום לכולם. אני מתחתן בסוף חודש הבא (31 באוקטובר) והתחלתי לחפש חליפה. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף על חליפה שאני יודע שרוב הסיכויים שהיא תשב אחרי זה בארון. אתמול הייתי בפולגת וב"מיסטר ג´יי" בקניון רמת אביב והמחירים היו מעל ומעבר למה שאני מוכן לשלם. מישהו מכיר מקום טוב וזול לחליפות? בתודה מראש אמיר.

*שיר

New member
אם אתה חושב שחליפה תשב בארון

אז אולי תלך עם שילוב של מכנסיים יפים עם ג´קט? שילובים יפים כאלה אפשר למצוא בהרבה חנויות (גולף, קסטרו-מן, פול אנד בר ועוד) זה ייצא הרבה יותר זול, ולדעתי, גם יותר פרקטי. והרי במילא מיד אחרי החופה, בריקודים מיד מורידים את הג´קט...

אתי@

New member
אנחנו קנינו במאייר שהמחירים שם די

סבירים ועכשיו במחירי סוף עונה אפשר לצאת שם ממש בזול. למשל, חליפת צאוורון סיני בסוף עונה עולה 600 ש"ח (רק החליפה, בלי חולצה ועניבה).

תמרה*

New member
חברים שלי קנו ב"סגל"

ברח´ העליה בת"א. היו פה בפורום המלצות על עוד חנויות שם באיזור

יעלי2

New member
חליפה לחתן המתכונן

הזכירו פה שהיו שקנו ברחוב העליה. כנראה שהתכוונו אלינו. בן זוגי ואני הסתובבנו בכמה חנויות גם ברחוב העליה. בסוף לאחר התלבטות כי היו כמה שנראו עליו יפה, קנינו חליפה מהממת!! (של ורסצ´ה). שם החנות "סטודיו". היא ממוקמת ממש באלכסון ל"סגל" ושם הבעל חנות "אייבי". בחור ללבי, משרה שהוא מבין ענין. עשה תיקון למכנס כלול במחיר. קנינו חליפה שחורה מבד צמר קר. דקה קלה ולא מחממת מידי, אך מתאימה לנו, החתונה בפברואר. בנוסף קיניו באותה חנות חולצה בצבע אפור קצת בוהק, חגורה, עניבה תואמת וחולצה קלה לריקודים. הכל ביחד עלה לא זול כ 2,000 ש"ח. רצינו פחות אבל התוצאה מדהימה והחתן מתכוון לנצל את החליפה לפחות עו כמה פעמים בעתיד היות וזו לא טוקסידו. מקווה שהאינפורמציה תעזור.

amirmalhi

New member
היום בערב אני נוסע לאזור הזה

ל"יהושוע בן נון" , ואני אבדוק גם את החנות הזו.

amirmalhi

New member
קניתי חליפה אתמול

הלכתי ל "יהושוע בן נון" ויצאתי מבסוט ובזול. קניתי חליפה (מכנסיים וז´קט) חולצה עם עניבה , חולצה נוספת , חגורה וגרביים וששילמתי 970 ש"ח. תודה על כל העצות. אמיר.

למעלה