אולי פתחו על זה מלא נושאים, אבל אין לי כוח לחפש! 2 שאלות: בתקופה הזאת יותר זול לקנות חליפה לחורף? ואיזה מחירים יכולים להיות לחליפה? בעצם 3: ראיתי חליפות חצי קצרות כאלה (לא קצרות לגמרי) הרבה יותר קר אם הולכים איתן? או שעדיף ארוכה?? תודה!
כי כבר עשיתי מחקר בנושא... לפי מה שהבנתי יש הבדל במחיר אבל לא בצורה משמעותית..... ומחיר של חליפה טובה זה בסביבות 1400 ומעלה..... :S למרות שאם מישו מוצא לי מקום עם חליפות זולות יותר אז כפרעליו P: ולא יודעת מה איתך... אבל אותי כבר הזהירו לא לקנות חליפות של בילאבונג כי הן ממש לא משו.. לא יודעת עד כמה זה נכון אבל זה מה שאמרו לי.
לי יש חליפה טובה מאוד וזולה עלתה לי כ 500 שקל חדשה מהחנות החליפה של sepa חליפות נוחות מאוד למרות המחיר הזול.. אני יודע שיש להם מפעל והם גם מייצרים חליפות לפי בקשות אישיות אבל זה אני כבר לא יודע כמה עולה. את החליפות ניתן להשיג בספורט מיכלין.
שהחליפות הן כאלה זולו ת זה בגלל שמייצרים אותם פה בארץ... ספא זו חברה ישראלית של חליפות בעיקר לצלילה ובזמן האחרון לכל ספורט ימי אחר.... יש להם הכל... לייקרות.. חולצות ומכנסים מהחומר של החליפה (שחכתי איך קוראים לו... ) חליפות בכל מיניט עוביים וסוגים... אני רק לא יודע איפה נמצאת חנות המפעל שלהם...
גם מיוחדות לבנות. ועכשיו בימים האלו ( הייתי היום הבאתי גלשן שנשבר....) בדיוק הם מוכרים אותם ב- 900 שקל במקום 1200. אם היה לי כסף הייתי קונה. החליפות של ריפקאל
יש בסקשן מבצעים על החליפות של EXEL אבל אין לי מושג איך הם ולא ראיתי אותם בשום מקום אחר, ממבט ראשון הם נראות טוב, אבל מראה יכול להטעות. מישהו שמע? או התנסה?
החליפות של אקסל הם מעולות מנסיון של אח שלי בחול וגם אני בקרוב יקבל אחת כזו החברה בעלת שם עולמי שמשום מה לא החליטו לייבא לארץ עד לפני שנה שנתים כיום יש אותה באפ אנד רידינג בהרצליה וגם בסקשיין בעקרון החברה מתמחה בחליפות לא כמו חברות אחרות שיש להם הרבה ליינים של מוצרים והמוצרים שלה איכותים קני חליפה מודבקת במידה שלך של אקסל עם הרוכסן מעל החזרה ולא תצטערי