חליפה

חליפה

אולי פתחו על זה מלא נושאים, אבל אין לי כוח לחפש! 2 שאלות: בתקופה הזאת יותר זול לקנות חליפה לחורף? ואיזה מחירים יכולים להיות לחליפה? בעצם 3: ראיתי חליפות חצי קצרות כאלה (לא קצרות לגמרי) הרבה יותר קר אם הולכים איתן? או שעדיף ארוכה?? תודה!:)

אFרת

New member
טוב אני יכולה לעזור פה קצת

כי כבר עשיתי מחקר בנושא... לפי מה שהבנתי יש הבדל במחיר אבל לא בצורה משמעותית..... ומחיר של חליפה טובה זה בסביבות 1400 ומעלה..... :S למרות שאם מישו מוצא לי מקום עם חליפות זולות יותר אז כפרעליו P: ולא יודעת מה איתך... אבל אותי כבר הזהירו לא לקנות חליפות של בילאבונג כי הן ממש לא משו.. לא יודעת עד כמה זה נכון אבל זה מה שאמרו לי.

מאורפ

New member
חליפות טובות וזולות

לי יש חליפה טובה מאוד וזולה עלתה לי כ 500 שקל חדשה מהחנות החליפה של sepa חליפות נוחות מאוד למרות המחיר הזול.. אני יודע שיש להם מפעל והם גם מייצרים חליפות לפי בקשות אישיות אבל זה אני כבר לא יודע כמה עולה. את החליפות ניתן להשיג בספורט מיכלין.

maorubin

New member
הסיבה

שהחליפות הן כאלה זולו ת זה בגלל שמייצרים אותם פה בארץ... ספא זו חברה ישראלית של חליפות בעיקר לצלילה ובזמן האחרון לכל ספורט ימי אחר.... יש להם הכל... לייקרות.. חולצות ומכנסים מהחומר של החליפה (שחכתי איך קוראים לו... ) חליפות בכל מיניט עוביים וסוגים... אני רק לא יודע איפה נמצאת חנות המפעל שלהם...

rachelc26

New member
הגיעו לאינטרסרף חליפות חדשות

גם מיוחדות לבנות. ועכשיו בימים האלו ( הייתי היום הבאתי גלשן שנשבר....) בדיוק הם מוכרים אותם ב- 900 שקל במקום 1200. אם היה לי כסף הייתי קונה. החליפות של ריפקאל

lliioorr6

New member
תגידו על חלפות של EXEL שמעתם?

יש בסקשן מבצעים על החליפות של EXEL אבל אין לי מושג איך הם ולא ראיתי אותם בשום מקום אחר, ממבט ראשון הם נראות טוב, אבל מראה יכול להטעות. מישהו שמע? או התנסה?

amitssss

New member
כנסי להסבר

החליפות של אקסל הם מעולות מנסיון של אח שלי בחול וגם אני בקרוב יקבל אחת כזו החברה בעלת שם עולמי שמשום מה לא החליטו לייבא לארץ עד לפני שנה שנתים כיום יש אותה באפ אנד רידינג בהרצליה וגם בסקשיין בעקרון החברה מתמחה בחליפות לא כמו חברות אחרות שיש להם הרבה ליינים של מוצרים והמוצרים שלה איכותים קני חליפה מודבקת במידה שלך של אקסל עם הרוכסן מעל החזרה ולא תצטערי

אFרת

New member
מה עם החליפות של NEILPRYDE?

בעיקרון הם מתעסקים עם גלישת רוח וקייט... אבל שמעתי שהן בעלות אותו אפקט בדיוק... ושהן מצויינות. זה נכון או שלא רלוונטי?

למעלה