חליפה

חליפה

היי לכולם.. אני מתחילה ללמוד קפוארה ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות חליפה? כמה עולה חליפה? בעיקרון המדריך אמר שאפשר להזמין דרכו, אבל אני מעדיפה למדוד לפני... :) תודה מראש:)

תשובה...

את בטח מתכוונת לחולצה + מכנס (אין חליפה מיוחדת...לטקסים וימים חגיגים בשבוע יש לבוש רשמי של קפואירה שכולו לבן)... אבל באופן כללי את יכולה לבוא לאימונים במכנס ארוך רגיל וחולצה לבנה פשוטה ... יש אפשרות לקניית מכנס קפואירה לאימונים וחולצת הקבוצה שלך ,עדיף באמת לעשות זאת דרך המדריך ...ואם את מעדיפה שלא אז יש מספיק חנויות בארץ שיציעו לך מלאי מכסיים וחולצות ...(חולצה תמיד כדאי לקנות מהמדריך שכן זוהי חולצת הקבוצה) .

הכוונה לבגדים הלבנים? או צבעוני?

מכנסיים צבעוניות מוכרים בהרבה חנויות היום, למרות שבד"כ אפשר להשיג גם דרך המדריך. המכנסיים הלבנות הן רשמיות יותר, בד"כ יש עליהן את סמל הקבוצה, ואותן קונים רק מהמדריך. חולצות - מהמדריך, בעיקר באירועים שלכבודם מוציאים חולצה.

תודה על התשובות!

העניין הוא שאני רק מתחילה ללמוד ואני לא יודעת אם אתמיד... המדריך מחייב לקנות את החליפה, אלוהים יודע למה... בעיקרון אני גם יכולה לא לקנות בינתיים, נכון? הרי לא מעיפים בגלל זה..

לא, לא מעיפים ../images/Emo13.gif

באיזו קבוצה את מתאמנת, אצל מי? בעיקרון את תהיי חייבת להיות עם בגדים לבנים רק מהרגע שתהיה לך חגורה. לטקס קבלת החגורה תצטרכי ללבוש בגדים לבנים, ומאותו רגע בכל פעם שתצטרכו ללבוש בגדים לבנים עם חגורה, תצטרכי אותם... יש קבוצות שבהם זה רק בימי שישי ובאירועים מיוחדים, יש קבוצות שבהם לובשים לבן לכל אימון ואימון. אז זה מן הסתם חלק מהשיקול. למרות שאם תגיעי לחגורה ראשונה, אני מניחה שכבר תמשיכי להתאמן ותרצי שיהיו לך מכנסיים לבנים משלך...

חח האמת מדובר בסתם חוג באוניברסיטה

ולא קבוצה ממש... :) תודה על המידע על החגורות... ממש אין לי מושג בזה... קפוארה נראה ממש טוב ומושך אז החלטתי לתת לזה סיכוי

ailag

New member
זה אתה?

אתה מבקר בקבוצה שלנו לפעמים? ולא אמרת שלום?
(נדמה לי שאיזה אנטנה היה שם, עדיין לא מכירה אנשים)

הראל CDO

New member
מבקר בקבוצה? ../images/Emo6.gif

אפשר להגיד שאת מבקרת בקבוצה שלנו, ואני מגיע לבדוק מה קורה שם לפעמים

ailag

New member
../images/Emo35.gif

לא הבנתי מי אתה אז. וזה נהיה קריפי / מעצבן. במיוחד אם כל הזמן הזה ידעת מי אני והעדפת לרגל מאשר להגיד שלום.

PureTemptation

New member
יש עוד קבוצה בבן גוריון?

חוץ מאבאדה?! מי זה דרור? מה?! בדואינו מלמד בבן גוריון, במרכז ספורט, איפה יש מדריך בשם דרור? שמישהו יסביר לי, אני מבולבלת..:S

למעלה