חליפות גלישה לחורף המתקרב ובא....

chupa2

New member
חליפות גלישה לחורף המתקרב ובא....../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif

שלום לכולם, אני התחלתי לגלוש בקיץ ועדיין לא יצא לי לגלוש עם חליפה, אני מניח שיש כאן עוד כמה כאלו, אז אני פונה לכל מי שכבר התנסה בעניין שירשום המלצות ודברים שכדי לשים לב אליהם בקנייה של חליפה (עובי,דגמים וכו') אנא העשירו את שאר הפורום מנסיונכם..... תודה

מספר המלצות

אני לא ידבר על חברה ספציפית אבל הנה מספר עיצות: - עובי ודגם הוא דבר אינדיבידואלי: יש כאלה שכבר עכשיו גולשים עם חליפות 3 מ"מ ויש כאלה שבשיא החורף קונים חליפה קצרה 2 מ"מ. מי שממש רגיש לקור שילך על ארוכה עבה, מי שלא שילך על קצרה יותר. זה בדיוק כמו אלה שבימים מסויימים הולכים עם מעיל לעומת אלה שכמעט ולא נוגעים במעיל במהלך כל החורף. - לא לקנות עבה מדי כי היא מאבדת גמישות וזה מפריע במהלך פעילות ספורטיבית (כל סוגי הגלישה). - לא להתפתות תמיד למחיר: בשוק נמכרות חליפות צלילה שהמוכרים או המשווקים מבטיחים ש"זה בסדר אחי זה לגלישה". ברוב המקרים החליפות הללו אמנם יעלו כ - 30% פחות ויותר מחליפות גלישה אבל...בצלילה אין כמעט צורך בתנועה ובטח לא בתנועות ממש מהירות ולכן יש פחות הקפדה על חומרים גמישים והמחיר של החומר הוא יותר זול. - חליפה לילדים: אמנם הרבה הורים מעדיפים לחסוך כסף ולקנות לילד ביגוד שמעט גדול עליו על מנת שיוכל להשתמש בה כמה שיותר זמן, אבל בחליפה זה מאבד אפקט כאשר קונים אותה במידה גדולה. חליפות (אלה שבשימוש בארץ הן ברובן חליפות שנקראות חצי יבשות ולכן נועדו לכך שייכנסו מים וייצרו שכבת בידוד נוספת) במידה גדולה פשוט מייצרים תחלופה של מים גדולה מדי ולא אפקטיבית. אחרי הקנייה: - להקפיד לשטוף את החליפה במים מתוקים לאחר השימוש. - כאשר מגיעים הביתה להוציא אותה מייד מהשקית ולתלות אחרת היא נשארת רטובה ונרקבת כמו כל גומי שמאוכסן סגור ורטוב. - בימים שבהם לא יותר מדי קר ויש שמש מומלץ לא לזרוק אותה כל היום בשמש. אלה הטיפים שחשבתי עליהם על הבוקר
שיהיה לנו חורף חם ומלא רוחות!

hagit oz

New member
אין לי מה להוסיף ../images/Emo7.gif

היי, ניר (מרכז הגלישה - אילת) אני ממש מעריכה את התשובה הארוכה, נאבקת לא לפספס כלום - איזה פורום של מקצוענים!
אני רק יכולה להוסיף שיש מגוון רחב של חברות ודגמים שמוצעים לגולשים במגוון הרחב של התחומים, לי באופן אישי חשוב לבדוק את החסינות של החליפה מפני רוח, הגמישות אבל יותר מכל חשוב לי שיהיה לי חם כי אחרת כל היום של הגלישה נהרס אחרי יציאה אחת מהמים. לגבי המחירים, צריך לעשות סקר שוק ולא למהר ולקנות את החליפה הראשונה שנתקלים בה, הרי אנחנו רוצים שהחליפה גם תשמש אותנו לכמה שנים טובות - השוק מוצף בחברות הטובות בעולם. שיהיה לכולנו חורף חם ובטוח חגית עוז

ביגוד לחורף באוניל

ביגוד חורף לגולשי קייט ורוח תגלשו לאוניל ותתרשמו מהמקצועיות והירידה לפרטים והתאמת החליפה לגולש ולכול פעילות ימית בהצלחה וחורף חם עם הרבה ימי גלישה

למעלה