חליפת לחץ לניקויי הראות

• פותח הנושא sh22
  • פורסם בתאריך

sh22

New member
חליפת לחץ לניקויי הראות

שלום אני חדש בפורום ואני רוצה לשאול את כולכם אם אתם מכירים מוצר שהוא חליפת לחץ לחזה ( מעיל ) שע"י פולסי לחץ אויר משתנים עוזר בניקוי הלחה מהראות

jasmine38

New member
תודה על ה- ../images/Emo91.gif , ומי כבודו/ה ../images/Emo35.gif

מי אתה? אתה סוכן של המוצר? אתה משתמש במכשיר לעצמך או למי מקורביך? בקיצור: מה לך ולמכשיר ? בברכה יסמין

sh22

New member
שלום jasmine38

שלום אני סטודנט במכון הטכנולוגי חולון, במסגרת קורס "פיתוח לומדה במחשב" נתנה לנו הרצאה על cf ובקשה לחשוב על פתרונות. כאנשי טכנולוגיה התחום היחיד שאולי יש ביכלתנו לסייע זה בתחום עיסויי בית החזה לניקוי לחה, ע"י פיתוח מוצר שיחליף במידה מסויימת את האדם. במהלך חיפושים נרחבים באינטרנט הגעתי ל-www.thevest.com שזו בדיוק מטרתו של המוצר. מוזר בעניי שהמוצר לא ידוע בארץ לכן אני רוצה לשמוע יותר על מוצרים בסגנון ועל מה שידוע בארץ בנושא מכשירי עיסויי ל-cf

jasmine38

New member
ל- sh22

1. לפני כשנתיים בערך, ההרצאה בה השתתפתי, הועלתה אפשרות לשימוש במכונה לעיסוי (מאחר שהייתי חדש, לא הפנמתי את כל הפרטים). בשורה התחתונה, האופציה שהוצגה בזמנו, לא זכתה לברכת ואו המלצת המומחים שנכחו במעמד. 2. אע"פ תמיד יש לבחון מחדש את הדרך, לשקול שינוי גישה, ולהיות קשובים להתפתחויות. 3. תודה שהבאת בפנינו את האופציה. 4. משהו אישי: לפני כ-20 שנים, (בתום שירותי הצבאי), שקלתי ללמוד בחולון, בבית ספר לחינוך טכנולוגי "עיצוב תעשיתי". (אנו מדברים על מקום אחד?) 5. ושוב תודה יסמין.

sh22

New member
ל יסמין

שלום כן אנחנו מדברים על אותו מקום, היום זה נקרא " המכון הטכנולוגי חולון" לגבי חליפת הלחץ, שיערתי שיתכנו מגבלות עם ציוד כזה, בהרצאה שהייתי בה הציג נציג אגודת CF מכשיר ( ויברטור מקשי ) שהוא אישית הביא מארה"ב והתקלקל, הצלחתי לתקן אותו חלקית וניסיתי על עצמי וזה הפעיל לחץ גי חזק על החזה באופן נקודתי. יש בהחלט מקום לבדוק טכנולוגיות חדשות כמו באתר www.thevest.com ששם עקרון הלחץ הוא ע"י אוויר שיודע להתפזר על כל בית החזה באופן שווה ויחולט השליטה על העוצמה ומקצבי הלחץ נוחים יותר ממכשיר חשמלי הקולל מנוע. אשמח אם תפני את הרעיון לאיש שמתמחה בפיזיוטרפיה של חולי CF, שיכתוב בפרום א דעתו בנושא

ציפלה

New member
ל SH22 מדליה אור

יש בארץ למשפחה בירושלים ווסט חדש עם קצת מאמץ אני יכולה לעזור לך לראות אותו. אני אישית הייתי מחפשת דרך להשתמש במכשיר דומה שהכוח בו הוא גלי קול קצרים (אולטרה סוני) היתרון: אין צורך בקומפרסור, עבודה בשקט גמור שאלת השאלות מה קורה או יכול לקרות לבית החזה ולרקמת הראה בשמוש בגלים אולטרה סונים, בסופו של דבר יש מכשירי אולטרה סאונד רבים בשימוש בהדמיה. אגב האם בית הספר שלך קיבל הכרה אקדמית?? האם אתה מאמין שיש ביכולתך להתמודד עם המצאת פטנט? אם ברצונך כתובות להתיעצויות נוספות כתוב לי אנא הצג שאלתך לדר´ אמיר שנברג הוא רופא הפורום בחודשיים הקרובים. דליה אור

תודה על הרעיונות

שלום 1. המכון הטכנולוגי קיבל בכר הקרה אקדמאית 2. אני לא חולה CF לגבי העצות שנתת אנו נחשוב עליהם וניצור קשר בפרום דרך שם משתמש "גם אני יכול" תודה רבה

ציפלה

New member
ל SH22

הווסט מוכר, בביתי היה מכשיר כזה שבתי לא היתה מוכנה להשתמש בו. במכשיר זה נעשו שינויים משמעותיים, הקומפרסור שלו הרבה יותר קטן ופחות כבד, הבנתי שהמכשיר החדש גם פחות מרעיש. המכשיר נחשב יעיל וחסרונו העיקרי הוא מחירו כ 17000$ בשביל ישראלים זו הוצאה גדולה.האם אתה חולה CF

למעלה