חללום חלמתי או חלמתי חלום, מתוך עלובי החיים

חללום חלמתי או חלמתי חלום, מתוך עלובי החיים

מצטערת. חדשה. הוספתי הודעה, לא יודעת לאן היא הלכה, שולחת שוב, בקיצור, ובפחות התרגשות. מחפשת מילים בעברית לשיר "חלמתי חלום" או "חלום חלמתי" מתוך עלובי החיים, תרגום של אהוד מנור. ראיתי שיר אחר שציטט "שי מבית המדרש" ב-11 באפריל. ראיתי לאחרונה עלובי החיים בברודווי, נשבעת שהתגעגעתי ללימור עובד בתפקיד פאנטין.

netmaster1

New member
חלום חלמתי

כל הקרדיט לסתיו מנהלת הפורום המהוללת שלנו שרשמה את זה בהודעה די מזמן: חלום חלמתי לי מזמן תקוות חיי כמו אור זורח חלמתי אהבה בלי די חלמתי אלוהים סולח הייתי צעירה מאוד עם חלומות של יש מאין עולם שטוף באור ורוד זימרתי שיר, לגמתי יין אך בלילה נמרים בקולם גלגל הרעם וקורעים הם לגזרים חלומות מחוט זהב בקיץ לצידי ישן ולחיי היה אז טעם אך הוא את ילדותי קטף ונעלם עם בוא הסתיו אבל ביום מן הימים חלמתי, נהיה שוב יחד אך חלומות לא מתגשמים וגם הלב נכנע לפחד חלום חלמתי על חיםם שונים מתוהומות הסבל חיים שונים קראו בשמי חיים רצחו את חלומי

חלום חלמתי

תודה תודה! וכל כך מהר! אולי מסתתרים עוד שירים במקום כלשהו? (אולי "אלוהי"? אולי כל השירים? נסחפתי?)

netmaster1

New member
תבדקי בארכיון או בחיפוש בפורום

לאלוהי אולי יהיה, אם את רוצה יש לי את רוב השירים בעברית אני אוכל לשלוח לך אותם דברי איתי במסרים.

tommy walker

New member
תיקון קטן

השורה האחרונה היא "חיי רצחו את חלומי" ולא "חיים רצחו את חלומי".

דהדה 101

New member
עלובי החיים - הגרסה העברית

מישהו יודע איך ניתן להשיג דיסק או קלטת של המופע עם ריטה, ליאור ייני, והשאר גדי [email protected]

Hippie Jeannie

New member
טל, ממך לא ציפיתי!

חשבתי שאתה מכיר את חוקי הפורום - מילים של שיר מצרפים כקובץ נפרד על מנת שיהיה קל יותר לאתרו בקבצי הפורום. אני לא אמחק את ההודעה כי הגיבו לה כבר וגם כי נראה לי שזה כבר נמצא בקבצי הפורום, אבל אנא ממך - להבא זכור לצרף בקובץ נפרד. תודה!

netmaster1

New member
סליחה סליחה

לא צריך לתלות אותי.. טעות אנוש.. אבל ממילא הקובץ המצורף שאת שמת נמצא שם, אז שיחפשו:p

למעלה