חללית הזמן

לוו

New member
חללית הזמן

חשבו רגע מה יקרה בעוד אלף שנים , כאשר שנת 3000 תהיה בפתח , בוודאי אז ירצו החוקרים לדעת איך חיינו אנו, באילו מכוניות נסענו , מה אכלנו , איך נראה סדר היום של אדם ממוצע ,ועוד , לו הייתה לכם אפשרות להטמין חפצים בתוך תא חללית שיפתחו החוקרים בעוד אלף שנה - מה הייתם שמים בו ? אלו דברים ימחישו לחוקרים את דרך חיינו בעוד אלף שנה ?

במה זה קשור לפורום הזה?!

לך לפורום הפילוסופיה... KAIN REFUSE TO SACRIFICE

RedStorm

New member
אמממממ

כמובן חוץ ממלא דיסקים ..... אולי ספה נוחה בקבוק קולה משולש פיצה וטלוייזיה 21 אינץ ובטח אם היו שמים קונדוםם ....לא היה להם מושג מה עושים איתו.

Gevakumon

New member
תגובה

כדי להמחיש את דרך החיים של היו בצורה הכי טובה הייתי שם דולר, קונדום (מצטער אם גנבתי :) ), בקבוק בירה ואקדח זה לא עמוק ופילוסופי כמו שזה מתיימר להיות...הייתי יכול לחשוב על עוד :)

subotaj

New member
היתי שם מחשב נישא והרבה

הרבה אינפורמציה בתוכו עלינו את כל ההיסטוריה של האנושות!!!

Bassman

New member
מתחכם אה?

אז נמשיך עם זה אני הייתי שם מכונת שמן כדי שיחזרו ויראו בלייב!

מימי

New member
אני

לא הייתי שמה כלום כי ממילא לא ימצאו את זה, וגם אם ימצאו- לא יבינו מה לעשות עם זה! תתן להם דיסקים, למשל- הם לא ידעו למה זה משמש! לא יהיה להם דיסקמן, וגם אם תשים שם גם דיסקמן- זה לא יהיה באותה טכנולוגיה מתקדמת שתהיה להם, והם יחשבו שהדיסק הוא איזושהי צלחת מעופפת או עגיל של פרחות.

Chot

New member
למה שהם לא ידעו מה זה?

סעמק במאות האחרונות מתעדים דברים כל כך יפה ומסודר למה שהם לא יוכלו לפחות לנחש מה דיסקמן עושה?

IC4

New member
מימי אני דווקא חושב שאת טועה

כי הרי היסטוריונים למשל עובדים וחוקרים וכמה שהם מתקדמים בזמן (עתיד) הם מגלים יותר על העבר הנסתר... כלורמ בעתיד ידעו יותרעל העבר ממה שיודעים עליו בהווה.... או שבעצם מרוב הגיון חרגתי מכללי ההגיון הבריא ?

subotaj

New member
סתם לידע כללי הבטריה הראשונה

שהומצאה היתה לפני איזה 1000 שנה (בטריית בגדד) אבל הם לא הבינו את הפונטציאל הטמון באה ואגב המחשב הראשון הומצא גם לפני כ 1000 שנה זאת היתה כופסה אנלוגית שיכלה לחשב דברים (ראיתי פעם בדיסקורי סי טרק) חחח אם אותם האנשים היו משקיעים בזה ומפתחים את זה אולי ויליים שקספיר היה יכול לכתוב את הסיפורים שלו במחשב נישא!!!!

srullli

New member
אולי כמה סרטי וידאו או די וי די

יישקפו משהו ..... או לפחות חלומות או מחשבות

למעלה