חללית למשחק מחשב

tapas tapas

New member
חללית למשחק מחשב

לא מסובכת מדי, ויש עוד כמה פגמים שלא תיקנתי אותם. אבל בכל זאת אני רוצה לדעת מה ההתרשמות שלכם. החללית בכוונה קצת מצועצעת.

Ninja

New member
לאיזה כיוון היא אמורה לעוף../images/Emo35.gif

בשני הצדדים יש לה פתחים הנראים כמו פתחי מפלט. אגזוזים...

drorlazar

New member
אני חושב ששלושת המפלטים מקדימה

הם בעצם תותחים... הערות? בעיני היא קצת עגולה מדי, כלומר, אם ניקח לדוגמא את החיבור של הקנה למשטח האפור שלו, זה רך מדי, אם תפריד את זה לשני אובייקטים, ובנקודת החיבור תשים עוד צילנדר (כמו איזה שייבה) תשמור על הצורה הכללית אבל זה ידר הרבה יותר חלל ומתכת מאשר פלסטיק. חלק מהטקסטורות מרוחות, והקצה של הכנפונים גם עגול מדי, הBUMP לא משרת אותך במקרה הזה. התחושה שמתקבלת היא חללית עשויה מקליפות תפוז. תייצר את הברגים בנפרד. ותנסה להרגיע את הגבשושיות של הBUMP. עוד רעיונות... תנסה לשים עוד "שייבות" בנקודות החיבור, נקודות כמו החיבור של המוט המרכזי לרוחב החללית וכו'.... העיצוב עצמו מגניב, רק לדעתי מצריך עוד קצת עבודה כדי שישדר ממש חללית צעצוע חמודה וחמושה...

Ninja

New member
אם כך, אז יש חוסר איזון מבחינה מיכנית/אוירודי

המוט צריך להיות יותר מקדימה. אי אפשר שהכוח המניע יגיע מאחור, וכל השאר ישאר מעין תלוי על בלימה. זה יצור בעייה לכוון את החללית בזמן מעופה.
אם היא הייתה "חללית אמיתית", לפחות היה צריך לשים לה מעין כנפונים מקדימה על מנת לתעל את זרימת האוויר.

drorlazar

New member
בחלל כמו בחלל אין דבר כזה שאין דבר כזה...../images/Emo13.gif

חלליות לא צריכות עיוצב אוירודינמי, אין אוויר לתעל

Ninja

New member
../images/Emo12.gifמה../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif בחיים לא הייתי קונה חללית כזו../images/Emo70.gif

למעלה