חללית לתפארת מדינת ישראל...

חללית לתפארת מדינת ישראל...

אולי נבנה חללית הראויה לתווית "תוצרת כחול לבן"? תכנון אישי שלנו... עזבו עיצוב חיצוני, צבעים וטפטים... חדרים, שירותים, מפלסים... מה שהיינו רוצים/צריכים למסע בין כוכבים משלנו (גוד, זה רק אני או שאני נשמע כמו דמות מחסמבה?)!

SaxonK

New member
אני יודעת שאמרת

להניח לעיצוב החיצוני, אבל קודם כל אני מציירת דגל גדול על זנב החללית
.

השליטה

New member
סחתיין על הפטריטיות ../images/Emo104.gif ../images/Emo34.gif

חללית כחול לבן, זה אומר לפחות 8 בתי תפילה, כית כנסת אורתודוקסי, רפורמי, כנסיה רוסית, כנסיה ארמנית, כנסיה לפרוטסטנטים, מסגד, מקדש בהאי ולפחות אשרם אחד. אתם בטוחים שאתם רוצים לטוס בזה? וגם צריך מזוזות על כל דלת. בנוסף לזה, תשימו מרוקאי, אשכנזי, עיראקי ותימני באותה ספינה - והלך עליכם, כך שגם בנוגע לאנשי צוות אני סקפטית. בקיצור, חללית ישראלית לא תגיע לשום מקום, קודם כל כי היא תבנה בשיטת ה"סמוך", ותתפרק כבר בהמראה. אבל אם היא תשרוד את ההמראה, אז אני דורשת שבהולודק שלה תהיה תוכנה למהיגה במסלול מירוצים, ואני אנהג שם בסוסיתא.

SaxonK

New member
טוב, ואני מוסיפה

פיצוציה אחת, מכולת, קופת חולים ובנק.

אם דבר אחד למדתי מענייני כחול לבן

זה שכל עוד אין מנהיג אמיתי שנוהג בישראלים הטמבלים ביד קשה, כל אחד אדון לעצמו. אז מאחר ואני הקפטן של הספינה (זה היה רעיון שלי), אני יכול להבטיח לכם שלא יהיה שום חדר או רעיון שמזכיר עניין דתי... אתם יכולים לשכוח מבתי כנסת, מסגדים, כנסיות, מקדשים, טכסי מזבח ובתולות לאלתר... ואם כבר העלמנו גורמי דת... אני חושב שביחד עם זאת ניטרלנו גורמים גזעניים ברב המקרים. וכמובן, חוק ברזל... מי שלא מתקלח - נפלט לחלל.

G.O.D

New member
לדעתי הקפטן המושלם על ספינה שכזו

זה בן גוריון. כן כן, תגידו מה שתגידו הוא היחיד שהצליח להזיז דברים במדינה הזו, שבן גוריון אמר משהו כולם שתקו. לא יזיק לנו איזה דיקטטור כזה
מה גם שהוא קרח וזה כבר נותן לו פור רציני על כל השאר

SaxonK

New member
אני חושבת שצריך להוסיף גם

ספריה, מכון כושר, בריכת שחייה ו"מכון בריאות" לנוחות הצוות.

SaxonK

New member
וליד חדר הקפטנית,

הלא היא אנוכי, תהיה פינת ליטוף. ומי תהיה בפינת הליטוף? תשאלו אותי, קדימה, תשאלו...

G.O.D

New member
מי? מי?

מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? מי?

SaxonK

New member
תודה ששאלת, אני אוהבת ספונטניות

סבן תהיה בפינת הליטוף, כמובן.

rdaffi

New member
ואני מוסיף:

רואה חשבון, שימעול בכספי הבנק! וגם שגריר (שאול עמור??) שיעליב את כולם והדבר האחרון שהוא יודע זה פוליטיקלי קורקט! ורצוי שתהיה גם משפחה מרובת ילדים, כדי שאפשר יהיה להעלות כמה ממצביעי שינוי שטופי השנאה!

Esmena

New member
תמיד אותה אפלייה

"מרוקאי, אשכנזי,עיראקי ותימני באותה ספינה". מישהו פה דובר עברית של המאה ה19? אם כך, למה רק יקים?מה זה צריך להביע?

jerri

New member
סל קליטה, ככה כל חייזר חדש בדרך

אוטומטית הופך לעולה חדש, כולל כל הבדיחות העדתיות, הכינויים, הסטיגמות ושאר הירקות (כל הקלינגוניות זונות! בוולקן הייתי פרופסור, רומולאני סכין!)

פריט חובה!

צריך שיהיה על הגשר כלב מפגר כזה, שמהנהן עם כל תזוזה... אתם יודעים על מה אני מדברת? ואם אנחנו כבר בנושא, אתם יודעים למה כלב כזה טוב? הוא מיועד לאנשים עם אגו מלגו, שברמזורים שואלים את הכלבים שלהם: "נכון אני אחלה גבר?!? נכון?" והכלבים עושים להם ´כן כן כן´ עם הראש... ואז הם אוזרים אומץ להמשיך לנסוע עד הרמזור הבא.... מה, לא?

SaxonK

New member
ושני פריטים נוספים

תליון חמסה גדול תלוי ב - view screen ומאחורה נדביק סי-די שיעבוד על מכמונות המהירות.

למעלה