חלל עמוק 9... ההיית או חלמתי חלום?

^hunter^

New member
חלל עמוק 9... ההיית או חלמתי חלום?

ובכן, במסגרת תוכניתנו אהוב את חלל עמוק 9 אני חייב לציין שאני פשוט מתחיל להתאהב בעונה האחרונה של הסדרה הזאת. כל הפרקים הם בעצם to be continued אחד גדול!!!!!! ואני בהחלט צופה בסדרה בשקיקה גדולה... ועוד לחשוב שבעונות הראשונות לא סבלתי אותה. ובכן... האם יש מתחרה לאהובתי הגדולה "הדור הבא"? עדיין לא כמובן... אבל בהחלט בהחלט הרמה עולה!!!! בקשר להודעה הקודמת שלי בקשר לחלל עמוק 9.. יוביוב הירוק... אני משתדל לראות סטאר טרק. לא משנה אם אני שונא או אוהב... זה סטאר טרק. צריך לצפות.. חובה לצפות.... ואגב, GOD יש לי את המשחק הרבינגר אם אתה רוצה אותו אני מוכן להשאיל... ותכנס מדיי פעם לאי סי קיו או משהו.. אני רואה שסקר לא הוחלף כבר שנים ואני זוכר ששלחתי לך איזה 100 הצעות לסקרים ... תתחיל להחליף...

^hunter^

New member
וכמובן ששכחתי...

מישהו יכול להסביר על הפא - ריית´ (אם אני לא טועה ככה קראו להם) ולתקצר את הפרקים האחרונים של אנטרפרייז ?
בקצרה.. אני לא הולך לקרוא את תקצירי האנציקלופדיה של ניב

Bajoran Preist

New member
הסבר על הפא ריית´ס

הפא ריית´ס, או בשמם האמיתי קוסט אמוג´ן, הם חייזרים מחור התולעת\נביאים אשר גורשו מחור התולעת\"המקדש השמיימי" בגלל שהם רשעים. הפעם הראשונה שהראו אותם הייתה בפרק בו אחד מהם השתלט על הגוף של קייקו ואיים להרוג אותה אם אובראיין לא יעשה כמצוותו. זה היה פרק לא רע, אגב. חוץ מזה לא יודעים עליהם הרבה- יש כת בג´ורים שסוגדת להם, וחוץ מזה בערך כלום, פרט לפרטים שנגלים בפרקים הנוכחיים.

Esmena

New member
" שמם האמיתי" ? אתה בטוח שזו

ההגדרה המדוייקת? כי אני חשבתי שהם יצאו-התחברו-ווטאבר מהקוסט אמוג´ן שגורש ..

Bajoran Preist

New member
וואלה, לא יודע...

אמממ... לא יודע אם "שמם האמיתי" הוא ההגדרה המדוייקת.. אבל נראה לי ככה. זאת אומרת, כל פעם פשוט מחליפים בין שני השמות- הספר של הקוסט-אמוג´ן, הכת של הפא-ריית´ס. זה בערך אותו הדבר. מה גם שריית´ היא הרי בכל מילה באנגלית, שמן הסתם מתורגמת מבאג´ורית. פא- נשמה באג´ורית או משהו כזה. ריית´- רוח רפאים, spirit, וכיוצא באלו. ואילו קוסט אמוג´ן- אין לי מושג מה פירוש השם. למיטב ידעתי הפא-ריית´ הם בדיוק כמו שאר הנביאים, רק הכבשים השחורות(אדומות?) של המשפחה. אם למישהו יש מידע נוסף, אני אסמך להחכים...

למעלה