חלמאות וזילזול בפארק ברעננה!

alonaski

New member
חלמאות וזילזול בפארק ברעננה! ../images/Emo3.gif

בפינת החי של הפארק המפואר... החליטו לחדש את צביעת העמודים של הגדר של פינת החי ומישהו שם חשב שצהוב-חלמון זה הצבע המתאים! נו, שיהיה...
אבל אף אחד מעובדי פינת החי - לא חשב שאולי כדאי לסגור את בעה"ח באיזו פינה/כלוב עד שהצבע יתייבש... כי אחרת, לא הייתי פוגשת שם שבוע שעבר שני אמו (=סוג של יען) שמביטים אלי מהכלוב, עם פוני-נוצות ומקור בצבע צהוב-חלמון-עז!
וזה בטח צבע שמן שאי אפשר יהיה להוריד להם את זה בלי שימוש של חומר כימי לא ידידותי...
חבל שלעובדי פינת החי לא מספיק איכפת מבעה"ח השבויים שם...

lomeshane

New member
אני חייבת לומר שבכלל צריך לשים שם שומר ליד

הכלובים. אין שם אף אחד שמפקח באופן רציף, אנשים דוחפים ידיים, זורקים אוכל ואשפה וממש כואב הלב על בעלי החיים בפארק רעננה !!! וגם-הגיע הזמן לטפח אותו יותר, לרענן את החצר בו שוכנות החיות ולהתייחס יותר ברצינות .

lomeshane

New member

הכלובים. אין שם אף אחד שמפקח באופן רציף, אנשים דוחפים ידיים, זורקים אוכל ואשפה וממש כואב הלב על בעלי החיים בפארק רעננה !!! וגם-הגיע הזמן לטפח אותו יותר, לרענן את החצר בו שוכנות החיות ולהתייחס יותר ברצינות .

lomeshane

New member

a r t h e m i s

New member
צחקתי= ממה שחנה כתבה-לא מהתוכן!

עכשיו ברצינות.............פינת החי בפארק מזכירה לי ימים חשוכים שבהם בכל חור היו פינות ליטוף שאף אחד לא טרח לטפח או לבדוק מה מצב בעלי החיים בהן. בכל חור, קיבוץ, מושב היו כאלו וזה ממש היה צער בעלי חיים. כגישה חינוכית אני מתנגדת נחרצות לקונספט ובטח ובטח שלא הייתי לוקחת למקום כזה את הילדים שלי. אין שום דבר חינוכי בחיות שמגודרות בכלובים וכל העולם ודודתו (ובני דודיו- והמבין יבין....) מאכיל אותן במבה וביסלי. אבל לצערי המקום קיים ולא נותר לי אלא לקוות שבעיריית רעננה יש מי שמפקח על איכות חייהם של בעלי החיים שם! חנה- אולי את יודעת מי הגורם המטפל בזה בעירייה? אולי ניתן לקבל את תגובתו-ה?

תשובת דב בייגל, מנכ"ל הפארק

פינת החי שלנו הנה מהמובילות בארץ, כולל טיפוח החיות וסביבתן. אנו צבענו את עמודי הגדר במברשת ולא בספריי כדי שלא יזיק לבעלי החיים. בנימה הומוריסטית ניתן לומר שכתם הצבע הוסיף חן לאמו, שבהחלט לא ניזוק מכך ואף טופל לניקוי הכתם. אנו מודים בכל אופן לתושבת על הערתה.

alonaski

New member
תודה למר בייגל!! וכל הכבוד על התשובה הזריזה!

מקווה להיות שם מחר ולבדוק אם האמואים עדיין בלונדים או שכבר עברו חפיפה!...

שמש אבי

New member
איזה כיף לנו שאלה הצרות שלנו ברעננה

גם אני התלכלכתי בצבע אחרי שאשתי החליטה לצבוע את המעקה ולא סיפרה לי. ולא כתבו עלי בפורום.... אני דורש התנצלות מאשתי ומהוריה שהביאו אותה עד הלום. איזה חלמאות. איזה מסכן אני.

alonaski

New member
אם המוח שלך הוא האותו הגודל של מוח של אמו

= בת יענה... אז אתה באמת מסכן!!!
וחסר אונים שכמותך!!! מזל שיש לך אשה שבטח טיפלה בך ורחצה לך טוב טוב את המקור ואת הנוצות על המצח!!! כי לאמואים שם אני לא בטוחה שיש אשת חיל כזו! הנה כתבו עליך בפורום!
אם אתה לא יודע להבדיל בין תושיה ויכולת הסתדרות של יען אפריקאי - לזו שלך (לאדם בוגר) אז אני לא יודעת מי חלמאי יותר! אתה או האחראי על פינת החי...

למעלה