כבר כאן אתה סותר את עצמך.הייתי רוצה שלוש.
ואאאווו ................... אתה לבד צירת את זה או שנעזרת בילד בן 5
יישר כחהשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר
נגמרו הימים שעבריינים ניהלו את בתי הכלא!
משבח את מ"מ נציב שב"ס גונדר קובי יעקובי, ואת לוחמי שב"ס על הנחישות שהפגינו אמש בכלא ניצן כאשר הבחין לוחם כליאה בעבריין המשתייך לארגון פשיעה מוכר גורם נזק בזדון לרכוש בית הכלא. עם קבלת הדיווח פעלו הלוחמים במהירות ועצרו 19 מתפרעים, החרימו כלי תקיפה מאולתרים והחזירו את השקט והמשילות חזרה לכותלי הכלא.
מה שהיה לא יהיה!
אני חושש שאתה מבלבל בין דיוק דקדוקי לאיכות של טקסטכבר כאן אתה סותר את עצמך.
ברור שאין טעם להמשיך לקרוא.
אם קריאת הרבה ספרים לא הטמיעה בך את השימוש הנכון בשפת האם שלך כנראה משהו דפוק אצלך.אני חושש שאתה מבלבל בין דיוק דקדוקי לאיכות של טקסט
הם אינם היינו הך, והם גם אינם מדד אמין על-מנת שיהיה אפשר, עם כל אחד מהם, למדוד באמצעותו את השני
תבין, אנשים טובים במה שהם משקיעים בו. אתה, כוכבית מצויה, מיטלמן, אבי בן ונוספים, בחרתם להשקיע את זמנכם ומרצכם בשיעורי הלשון בבית-הספר. בסדר. זכותכם
אני מצדי בחרתי להשקיע את זמני בקריאת ספרים, החכמה, הרהורים, מחשבות, הגות, כתיבה וכיוצא בזה. קראתי יותר מאלף ספרים לפני הגיעי לגיל 18, ולכן אולי אני לא יודע אם צריך לכתוב שלוש או שלושה, אבל במקום זה, קיבלתי משהו הרבה יותר טוב וחשוב-אני ממש, אבל ממש, אבל ממש ממש, סופר חכם בטירוף!
מה שזה אומר, זה שאני חכם מספיק בשביל שבאמת יהיה לי מה להגיד, וכך נראה לי עדיף.
כי מה הטעם, להיות כמוך, כמו כוכבית, כמו מיטלמן, כמו אבי בן ונוספים, שאתם יודעים לכתוב בעברית כמעט מושלמת, שנופלת אך ורק מן העברית של דוקטורים לשפה העברית, אם אתם לא חכמים מספיק בשביל שבאמת יהיה לכם מה להגיד עם אותה עברית כמעט מושלמת שלכם? מה הטעם בכך, אם אי-אפשר למצוא הודעה שלכם עם יותר משתי שורות?
אני לדוגמה, כתבתי רק פה באתר לדוגמה, טקסטים רבים, גאוניים ומבריקים על כלכלה ופילוסופיה, חינוך, תרבות, חברה ומדינה. עתידנות. פסיכולוגיה. קרימינולוגיה. כל אחד מהטקסטים הללו, פנינה
אתם, מתי אי-פעם היה לכם משהו מאוד חכם או בעל ערך או בעל טעם להגיד אותו עם כל הדקדוק הכל-כך מדויק הזה שלכם?
בסופו של דבר, ככל הנראה זה הייתי אני זה שהשקיע את הזמן והמרץ בדברים הנכונים.
אולי אני לא יודע לכתוב בדקדוק מושלם בשפה אחת מהשלושים הקשות ביותר בעולם ללמוד אותן, מתוך 6,151 שפות שעודן מדוברות כיום, שזה לא כישלון מי-יודע-מה כזה נורא או מביש לדעתי, אבל לפחות אני זה שחכם מספיק בשביל שיהיה לו מה להגיד.
בסופו של דבר, השורה התחתונה היא פשוטה מאוד-אתה, כוכבית, מיטלמן, אבי בן ונוספים, השקעתם את הזמן והמרץ במקום הלא נכון. אני השקעתי את הזמן והמרץ במקום הנכון.
לא הייתי מתחלף אתכם
לא הייתי מחזיר את הגלגל לאחור ועושה את הדברים אחרת
והכי חשוב-לא הייתי משקיע את הזמן והמרץ בשום דבר אחר מאשר הדברים שבהם השקעתי אותם לבסוף
כמה נקודות למחשבה בשבילך![]()
הוא מקטין את עצמו.אם קריאת הרבה ספרים לא הטמיעה בך את השימוש הנכון בשפת האם שלך כנראה משהו דפוק אצלך.
אם אתה נזקק להלל את עצמך פעם אחרי פעם, תוך כדי הקטנת אחרים כנראה אין בך איכויות בולטות.
שלשול המקלדת ממנו אתה סובל קשות אינו מהווה שום אינדיקציה לחכמה.
לא. כפי מה שכתבתי, וכפי מה שטוענים המומחים, עברית היא שפה מן הקשות בעולם. אני לא רוצה להתחייב על מספר מסוים, כמו השפה ה-27 הכי קשה בעולם, או ה-25 או ה-24 הכי קשה בעולם, מבין 6,151 שפות שעודן מדוברות כיום, מכיוון שאני לא זוכר את המספר המדויק ששמעתי בעבר, אבל זה בערך באזור הזה, והנקודה היא, שהחל מדרגת קושי מסוימת של שפה, אדם יכול לדבר, לקרוא ולכתוב בשפה כל חייו, וזאת יכולה גם להיות שפת האם שלו, אבל הוא לא ידייק במאה אחוז.אם קריאת הרבה ספרים לא הטמיעה בך את השימוש הנכון בשפת האם שלך כנראה משהו דפוק אצלך.
אני לא נזקק לכך. אני מפיץ את הבשורה של גאונותי כי האנשים צריכים לדעת על הגאון שנמצא בקרבם כי הגיע הזמן שהאנשים יכירו בגאונותו, יחלקו לו את הכבוד הראוי ויתנו לו את מעמדו הראוי לו בתור המלך של כל הפאקינג עולם הזה. ועכשיו תשתחווה, פתרונות. תשתחווה בפני המלך שלך.אם אתה נזקק להלל את עצמך פעם אחרי פעם
אני לא צריך להקטין אותך. אתה קטן לבד.תוך כדי הקטנת אחרים
אני ליטרלי הבן-אדם היחיד בהיסטוריה שיותר מוכשר מלאונרדו דה וינצ'י.כנראה אין בך איכויות בולטות.
אלו לא שלשולי מקלדת. אלו פנינים (האמת שאלו יהלומים במשקל של עשרות ומאות קראטים כל אחד, אבל אתה יודע, הצניעות שלי וכל זה...שלשול המקלדת ממנו אתה סובל קשות אינו מהווה שום אינדיקציה לחכמה.
יש צורך להוסיף סיפרון הסבר ל"ציור" על מנת להבין את "עבודת האומנות" הזו!!זה ציור מופשט שמסמל בעזרת קווים צורות כל מיני גורמים ותהליכים בקיום האנושי ובקיום בכלל. למשל השמש למטה באמצע עם הוי האדום מתחתיה מסמלים את המפץ הגדול. מתוארים בציור גם ההיסטוריה האנושית, האבולוציה וקבוצות גורמים אחרים כמו משטרים ודתות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.