חלמתי ,ובחלומי

חלמתי ,ובחלומי

חייבת לומר קודם כל,שזמן ארוך מאד לא יצא לי לזכור את החלומות והנה היום אני זוכרת ( בלי כל רמדי ). אני תקועה עם הרכב בצד הכביש בין השיחים(לא יודעת איך הגעתי לשם),מנסה להניע אותו,אולם הרכב הוא עם הנעה מיוחדת,ליד לוח השעונים יש מין צג מחשב וכשאני מכניסה את המפתח למנעול הוא מראה לי עם הצלחתי להניע,אחרי 2נסיונות הצלחתי,הכלבה הקטנה שלי עמדה מחוץ לרכב,וכשפתחתי לה את הדלת שתיכנס ראיתי שיש בכסא האחורי עוד כלב גדול שהיה די חברותי אלי,לא שלי.הנעתי את הרכב והתחלתי לנסוע,ברחוב שהיה פעם במקום מגורי הקודם,ראיתי שם התקהלות בצד ימין ליד אחד הבתים,לא עצרתי לשאול מה קרה כי אמרתי לעצמי שאני חייבת דחוף לנסוע לראות עם הגיע דואר... את ההמשך איני זוכרת, יש משמעות כלשהיא לחלום הזה?עכשיו כשאני קוראת את זה זה נקרא לי מוזר!!!

חני מניעה שנית ../images/Emo6.gif

-"חייבת לומר קודם כל,שזמן ארוך מאד לא יצא לי לזכור את החלומות והנה היום אני זוכרת ( בלי כל רמדי )". - את זוכרת בגלל שאת חברה בתוך מעגל של זוכרים. לפעמים זה כמו לקחת רמדי. יש משמעות עמוקה לחלום הזה, הוא חיובי מאוד. משהו בך הצליח סוף סוף להניע. היכולת הייתה טמונה בך תמיד, אך פשוט הייתה תקועה לה בין כל מטלות החיים וההפרעות שמיסכו את ראייתך ותנועתך. ההתקהלות בצד ימין אומרת שהתחילה להתעצם בתוכך אנרגיה בכיוון של פעולה ועשיה. את מחכה למורה = דואר, שליח.. הכלב מייצג את החבר. יש לך חבר גדול, ידידותי ונאמן. יום עצמאות שמח אליש

במיתולוגיה היוונית

יש כלב גדול ששומר על שערי העולם האחר, לא זוכר מה שמו, יש לו 3 ראשים. הוא מייצג את הפחד וההרתעה. כשאת מוצאת שהכלב הגדול שבתוכך נהיה חברותי את מוותרת על הפחד. את גם מבינה שהוא מעולם לא היה שלך.

noati

New member
איזה כייף לך

שהמעגל הזה כאן נתן לך השראה ואת כבר מצליחה לזכור את החלום. ואני מנסה נואשות זה זמן רב<ואני על רמדי:)> לזכור את חלומותיח,יודעת בודאות,מרגישה שחולמת ולא מצליחה לזכור אפילו לא שניה אחרי שהתעוררתי :( אז תהני לך גם לחלומות יש את חג העצמאות

noati

New member
אז...

אני הרגליים שבחלומות?? :) אני יודעת שאני חולמת...אין לי ספק בכך. מרגישה את החלום. אבל מה עם הזיכרון...לאן הוא פורח... למה המים שנושאים את הרמדי זוכרים ואני לא? שבת קסומה לכולם\ן

../images/Emo24.gif בעצם המים עצמם

לא זוכרים הם רק מכילים. מי שזוכר זה הרמדי את עצמה. המים הם בסה"כ הכלי שנותן לה את המסגרת הראויה, כמו ההריון. אנו משתמשים במושג "מים זוכרים" כדי להסביר את התופעה לספקנים, לאלה שמתקשים להבין נוכחות של משהו אלכימי. את זוכרת שבהתחלה כתבתי לך על ה"שפגאט" ? הרגליים של החלומות
הצחקת אותי נעה. Delusion of being double, באיזה צד של השולחן אנחנו נמצאים. אני אזכיר לך את חלומך, אהיה המים עבורך, תראי. כולך לב. שניים מהם. את רגישה במידה שאיש לא מעלה בדעתו. כולך אהבה אך ישנם ימים שבהם את חוששת שמה זה יגרום לך לאבד את הראש, שיבחינו באהבה הרבה שיש בתוכך. או שמה את החוששת ממנה שמה תאבדי את השליטה על האינטלקט. את מתלבטת ולא תמיד יודעת איך לחלק אותה. אז פעמים רבות את תופסת מרובה וכאילו לא תפסת כלום. יש כמה סיבות ללמה לא זוכרים חלומות - - רמת עירות מוגברת. - רמת שינה עמוקה מאוד. - רמת בריאות גבוהה, הבריא אינו נזקק לחלום. - רמת בריאות ירודה, ובעיקר על רקע רוחני כשהחולה אינו מגיע לרובד הזה. - מודעות עצמית גבוהה, אין צורך בחלום שמהווה תחליף לדבר האמיתי. - תרופות, כימיה, סמים, אלכוהול.. שממסכים את התודעה. - פחדים. אולי גריני תוכל להוסיף משהו מהכיוונים שלה אליש

noati

New member
וואוו ../images/Emo9.gif

לא יפה לגרום לי להסמיק. בסדר...עם החלום שהיזכרת לי...אני מסכימה...:) קוראת שוב ושוב את הסיבות לאי זכירת חלומות ומנסה לקטלג את עצמי באחד מהם... קשה קשה מאוד כי לעיתים אני אכן ישנה מאוד עמוק...אבל רק בשעות מסוימות,או אחרי סיטואציות מסוימות. חלק נכבד מהשינה שלי הוא עירני למדי :) מאוד רוצה להיות בחלק המאוד בריא,אבל לא חושבת שאני שם,כרגע לפחות. אני בהחלט לא ברמת בריאות ירוד מאוד אבל אולי החלק הרוחני שלי קצת נעלם כרגע...כמו שאמרת לעיתים אני לא תופסת כלום מרוב ההרבה... האחרון ....לשמחתי יכולה להוריד אותו מהרשימה...לא לוקחת כלום מאלה חוץ מאלכוהול קל עם חברים במסיבה מידי פעם..רק בשביל לשמח לבב אנוש
ואשמח לשמוע את דעתך גריני אוהבת את הראש החולם וחושב שלך :) תגיד\ו לי..איך מרפאים התלבטות <כמעט בכל דבר ולא רק באהבה>? שבת יפה לכולם\ן

Calcarea phosphorica

"תגיד\ו לי..איך מרפאים התלבטות <כמעט בכל דבר ולא רק באהבה>"? - מעניין שבענין זה שאת משתמשת בסימנים האלה < >, זה כמו שפגאט, לא? אני חושב שחוץ ממה שעשית ועודך עושה לטובת הלוחמה האנטי התלבטותית, צריך לשאוף להפוך את זה להסתלבטות
. פשוט לעשות מזה מומחיות. זהו נכס לראות דברים משני הצדדים, את ההפכים. ועם זאת לחיות בשלום עם שניהם ולהיות שבע רצון. אליש

noati

New member
אוייי היצחקת אותי מאודד../images/Emo6.gif

תודה
ודרך אגב הנכס הזה מוציא מדעתו לא פעם את האדם שמולי :)

למעלה