חלמתי חלום צלול!!

אל על2

New member
חלמתי חלום צלול!!

וואו זה היה כזה כיף!!
הוא אמנם קצר אבל ההתרגשות שלי עצומה :)

אוקיי בחצלול הייתי בבניין נטוש בשעות הלילה אני חושב כי היה חשוך שם אז התחלתי להסתובב בבניין ואז הלכתי למטה במדרגות של הבניין ופשוט ראיתי קיר
חשבתי שזה מוזר שיש מדרגות שמובילות לקיר אז עשיתי בדיקת מציאות והיה לי 6 אצבעות :)
ואז רציתי לבחון את השליטה שלי על החלום אז הושטתי את הידיים שלי לעבר הקיר והתחלתי להקפיא אותו (אל תשאלו אותי למה אני משנה מצבי צבירה של חלונות וקירות..) :)
ואז הקיר פשוט נהפך לקרח.. XD
רציתי לדעת איך מרגיש קור בחלום אז נגעתי בקרח וזה נתן לי תחושה של כווית קור אפילו!
ואז רציתי לצאת החוצה מהבניין כדי שאני יוכל לראות מה יש מחוץ לבניין ואז החלום נגמר (חבל שלא נזכרתי להאריך את החלום)

איזה גדול!!

מזל טוב!!

להקפיא דברים זה סופר כיף. אני זוכר שהיה חלום צלול שבו הקפאתי קיר בלי סיבה מיוחדת, אבל זה כל כך כל כך מגניב שפשוט שווה את זה.
מה תכננת לעשות בחלום אגב? אני מכיר את התחושה- אתה מוצא את עצמך בחלום ופשוט עושה משהו מגניב, אבל זה לא היה מה שרצית לעשות מראש.
או שאולי לא תכננת, ואני סתם משליך דברים

אל על2

New member
תודה :)

באמת סופר כיף הדבר שהכי הופתעתי ממנו היה התחושת הקור הקיצונית של הקיר..וואו!
אני תכננתי לנסוע בזמן..זה נשמע מדהים..
ואתה? אתה כבר הגעת להרי ההימלאיה? (;
ואחלה סרטון!

איזה הימלאיה ואיזה נעליים

למרות כל הרצון וההשקעה אני נטוח חצלולים לחלוטין בתקופה האחרונה.
קשה להשקיע כשעובדים המון לילות וישנים כלום שעות. אפילו עכשיו אני אחרי שעתיים וחצי שינה בלילה. בריא? לא. מבאס? די, אבל זה מה יש.

איך בדיוק תכננת לנסוע בזמן אגב? זה נשמע משהו לא פשוט בהכרח.

אל על2

New member
שעתיים וחצי?!

איך אתה מחזיק מעמד?
במה אתה עובד?
אני תכננתי פשוט לעבור דרך הדלת..או דרך המראה (אני אבחר בסוף במראה כי כנראה זה יהיה יותר מעניין..)
עדיין לא החלטתי לאיזה זמן אני רוצה לנסוע..
אבל נראה לי שאני ארצה לראות את עצמי בתקופת זמן שונה
(מבוגר יותר או קטן יותר) מעניין איך זה כשאני אהיה בגיל 20 ומשהו..XD
לאיזה זמן אתה היית נוסע?
ד"א היית רוצה להיות על ההימאליה?

נסיעה בזמן

אתה כבר יודע את זה, אבל לפגוש את עצמי בגיל אחר זה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי בחלום (צלול או לא). אתה גם מכיר את השיטה שאימצתי כדי לגרום לזה לקרות - העניין עם המראה והדרך שבה אני עוזר לבבואה שלי לצאת החוצה. חשבתי שאתה מתכוון לנסיעה בזמן לתקופה אחרת, כמו מצרים העתיקה או ימי הביניים. לא בטוח איך הייתי עושה את זה.. שווה מחשבה. אגב, אני לא ישן שעתיים וחצי כל לילה. פשוט לוז שינה מאוד לא סדיר לא מאפשר השקעה רציפה ובריאה בחלומות, ולהשקיע ככה מרגיש כמו פול גז בניוטרל.

אל על2

New member
שינה ערבה...

אני חשבתי על נסיעה בזמן לתקופה אחרת אבל אני חושב שהכי מרגש יהיה לפגוש אותי בגיל אחר ולשאול אותי דברים
אני חושב שיהיה יותר מגניב גם כל הקטע של המסע בזמן ולכן אני פשוט לא מבקש שאני (בגיל אחר) יופיע
כן..זה באמת מבאס שאתה משקיע ואז לא יוצא מזה שום דבר..
אבל בסופו של דבר אתה כבר יודע שאתה תצליח

חלומות פז :)

למעלה