חלמתי חלום

חלמתי חלום

הי הרבה זמן לא הייתי בקשר, סבי נפטר לפני כשבוע וחצי וחלמתי חלום שהייתי רוצה לדעת מה פשרו. חלמתי שסבא שלי שנפטר ז"ל (אבא של אמא שלי שתחיה) בא אליי הבייתה, לחדר יחד עם דודה של אמא שלי שתחיה ושניהם מתקרבים אליי בלי לומר דבר והם מחייכים, אני התחלתי לצעוק וכ"כ פחדתי, ניסיתי להדליק את האור במעבר בין החדרים ולא הצלחתי, לחצתי מספר פעמים על המתג של האור והאור לא נדלק והם ממשיכים להתקרב. לפתע הם נעלמו ואז אחותי יצאה מהחדר ואמרתי לה: את לא מבינה איזה חלום חלמתי, שסבא מתקרב אליי ואני מנסה להדליק את האור ואני לא מצליחה ותוך כדי שאני מדברת איתה, שוב סבא שלי מופיע, הפעם לבדו והוא ממשיך להתקרב אליי ואני מבועתת וקוראת לעברו: די, תלך, בבקשה תלך, ואז החלטתי שאולי אם אני אחבק אותו אז הוא ישתכנע וילך אז הוא התקרב וחיבקתי אותו כשאני לא ממש רוצה אבל תוך כדי חיבוק התחלתי להרגיש טוב עם זה ופתאום ריחמתי עליו כי הרגשתי את גופו הצנום והקטן שכ"כ איפיין אותו ואז בסוף, הרגשתי שאני מחבקת ילד קטן וירדתי על הברכיים שאוכל לחבק אותו וזהו, החלום נגמר. אז זה החלום! אני יכולה להוסיף כמה פרטים טכניים: הטלוויזיה בחדר הייתה דלוקה וכשהלכתי לישון לא עשיתי את זה בלב שלם ולכן שנתי לא הייתה רגועה כי ידעתי שאני צריכה לסגור את הטלוויזיה כי היא הפריעה לי באיזשהוא שלב ודבר נוסף, ביום שלפני שהלכתי לישון חשבתי על סבא שלי וקצת כעסתי עליו כי הוא השאיר כמה עניינים לא פתורים שכעת אמא שלי צריכה להתמודד עם זה וזה לא קל לה וכואב לי עליה. בדקתי בספר ששמו מילון הקבלה על חלומות מה פשר חלום על אדם שמת, אז היה כתוב: "הרואה מתים בחלום, מנוחה יגיד" מה זה אומר??? ו"הרואה מת בבית, שמחה או ריוח יגיד" מה זה אומר???

שלום אינדיאנית ! קודם כל תנחומי

שלא תדעי עוד צער אשר לחלום בעיני זהו חלום מאוד חיובי. כי הוא מתאר תהליך שעברת. היכולת לעבור טרנספורמציה ממצב בו הגעתו של הסבא שנפטר לחלום והרגשות שזה מעלה לך (איך הרגשת כלפיו קודם ? לפני שנפטר ?) ובסוף החלום היית מסוגלת לחבק אותו ולראות בו את הילד שבו זהו תיקון מדהים במערכת יחסים אפשר לעשות אותה בחיים אפשר גם לעשות אותה אחרי שעוזבים את הגוף היכולת לראות בכל אדם את הילד (והזכירו את זה פה פעם באיזה שרשור) היא היכולת לראות את האדם לא כמו איך שהוא המתנג או עם המתחים שנוצרו סביבו (בלי קשר לאשמה... סתם ... קורה ויקרה) אז לראות את האדם כילד, שזה ביטוי לתמימות, ליכולת להיות בשינוי, ליכולת להיות בפוטנציאל, זהו שורש התיקון בעיני אז שיהיה לך בקלות ושתהיה שבת שלם ומבורכת דניאל

חלום טוב חלמת

באופן כללי אפשר לומר שעברת ריפוי ממשהו עמוק ששכן בתוכך הרבה שנים. פחד מהלא נודע. למה זה יצא עכשיו, בגלל שהמוות הוא היועץ הטוב ביותר שיש לו לאדם. עם מותו עברת ראקציה חזקה (טילטול) וזה גרם לקמאיות שבך לפעפע אל פני השטח. לא על סבא חלמת אלא על חלקים מרתיעים שקיימים בך מלפני הרבה שנים, ושהייתה להם תרומה גדולה בהתפתחותך ותפקודך בעולם. החיים והמתים. הדודה שעדין חיה ואביה שהלך לעולמו. זה מעין חיזוק לכך שהמוות והחיים חד הם. נבהלת כי זה לא נראה לך הגיוני. או ששניהם מתים או ששניהם חיים. מבלבל. בגדול סבא במצבו המותי מייצג את הפחד הקיומי שלך מהלא נודע והבלתי צפוי. לא הצלחת להדליק את האור מפני שהיית בתת הכרה ברמה עמוקה כאשר חלמת את החלום. לא התעוררת עדין אך משהו בך הכין את עצמו לקראת התעוררות, לכל מקרה שלא יקרה. נכנסת להיכון. החדרים שהסתובבת בהם הם חדרי תת המודע שלך, איפה שכל הג'ננה שלנו מטיילת באין מפריע. מסתבר שלאחותך יש עליך השפעה טובה יותר מאשר האור. אחותך שפגשת בפרוזדור הוא הביטחון העצמי שלך, החברה האמיתית שבתוכך והיא את. כשהפחד התקרב אלייך שוב כבר היית שקולה ושיקללת אפשרויות פעולה. פגשת בפחד הפנימי שבתוכך וגילית שהוא קטן הרבה יותר משחשבת קודם לכן. פתאום נעשתה התמרה, את כבר לא אותה אחת יותר, מעתה תהיי אחרת, משובחת יותר ופחות חוששת ממה יהיה, מהבלתי צפוי. את משוחררת. עמוד נוח. כעסת עליו על שהשאיר עיניינים לא סגורים. אין על מה לכעוס, אף פעם לא סוגרים הכל. הוא לא יכול להיות אחרי כמוך, אולי תהיי גם את קצת פחות אחראית, תניחי לא חייבים תמיד לסגור הכל. כדאי להשאיר משהו לחיים, משהו לבלתי נודע, להרפתקאה. הרואה מת בחלום וכו', לא יודע, לא מכיר אבל אם את רוצה לדעת מה משמעותו של הצליל "מוות" ולמה קראו לו ככה אז בואי נבחן זאת בדרכי : מוות = מ.ת = מי את/ה, מה את/ה. כשהקדמונים היו רואים גופה של אדם שלפני רגע היה חי ונושם כמותם, הם לא ידעו מה קרה לו לאדם. הם הסתכלו עליו והוא נראה כמו לפני אבל משהו מהותי בו כבר אינו, הנשמה. אז מיהו ומה הוא זה המוטל לנגדם. על כן קראו למצב הזה מוות = מה את/ה ? מי את/ה ? אין קול ואין עונה. אז השאלה שעלתה מהתת מודע שלך הייתה מי ומה את. קבלת "מתנה" = מת נהיה = מתינות, המתנה, אורך רוח, שיקול דעת, פרופורציה. ראית את הפחד, הסתכלת לו בלבן של העיניים, הוא כבר לא מפחיד כמו שחשבת כל השנים, את משוחררת יותר. אשרי המאמין.
אליש

למעלה