חלמתי חלום

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
חלמתי חלום

ובו אני פוסעת לתוך חצר ואשה מבקשת ממני לעצור אני מסתובבת לאחור ורואה שתי שוטרות ממשטרה צבאית הולכות לקראתי האחת אומרת לי שהן צריכות לעצור אותי לרגע ואני חושבת "לאסור" אני מסתכלת על עצמי ואני לבושה במדי חיל האויר (כולנו יוצאי חיל האויר) ותוהה מה לא בסדר שבגללו עוצרים אותי.. ואז אני מבחינה שקולה שקט ועצוב ולא כעוס ואני שואלת מה קרה מישהו מת? והיא אומרת: כן אבא שלך ומוסיפה האמת שגם אמא שלך ואני מביטה בה המומה ומאמינה והיא אומרת זה היה באזכרה של אחיך, אמך קיבלה דום לב ואבא שלך מת איתה בביה"ח ואני מרגישה שידעתי וחיכיתי לרגע הזה, כי הוא קרה כבר מזמן, למרות שעוד לא ולא מתפלאה שאמי מתה באזכרה של אחי אבל נופלת על ברכי ובוכה שאני רוצה את אמא שלי, אמאלה והיא באה עם אבי להפרד ואני מביטה בה וכבר יודעת לעכל ולהבין את משמעותו הסופית של הסוף וכבר לא אכפת לי איך היא ואיך הוא ואני לא כועסת ומה שיש טוב לי העיקר שלא ילכו... לילה מאד לא שקט והיום שמי מאוד משקף SAD

מיכל@בר

New member
sad יקרה כל כך...

כמה קשה לקרוא את הדברים האלה, לדעת כמה שקשה לך.... חלום, בו את יודעת כבר לעכל את משמעותו הסופית של הסוף... והתחושה הזאת של לאבד גם הורים באזכרה של אחיך... חלום, מציאות, היינו-הך, הכאב במלוא עוצמתו. הקריאה לאמא שלך נשמעת לי כמו קריעה, קריעת הבגד... sad חמודה, עצובים הדברים שכתבת, עצובים כל כך..

מבעד לעצבות אמרת פה דבר מדהים

שאת כבר יודעת לעכל את המשמעות הסופית של הסוף. וכבר לא אכפת לך איך היא ואיך הוא... ולא כועסת. ומה שיש טוב לך.. העיקר שלא ילכו... זה ענק SAD. תשמעי מה אמרת! אמרת פה מלים שיש להם כוח לשנות העולם שלך.
לילה טוב לך. מקווה שבכל זאת יבוא קצת שקט...

איילת*

New member
באמת נורא עצוב

לקרוא על החלום שחלמת. לפעמים זה ממש לא ייאמן כמה שחלומות מסוגלים להשפיע עלינו. קורה לי שחלומות חזקים שאני חולמת מלווים אותי יום שלם וגם יותר. אוהבת את מה שכתבת בסוף, על התובנה, על ההשלמה.

sad

New member
תודה תודה לכן

עצם הכתיבה התישה אותי לחלוטין והלכתי לישון הפעם שינה אטומה, מוחלטת "בלי כלום" וקראתי הבוקר את מה שכתבתן, וגם לאין קשה לי להתיחס-מן תחושת אטימות וחוסר כוחות חשוב על הדברים תודה
בכל פעם שזה קורה לי זה גורם לי לחשוב שבעצם ככה המשכתי: ביום הכל בסדר ובלילה.... סרטים "טורכיים" שוב תודה ליאת

sad

New member
למיכל לאחת מהצד ולאיילת

חזרתי (עם כאב ראש ענקי ואופטלגין שעוד לא השפיע) לקרוא מה שכתבתן לי, וחשבתי האם זו באמת קריעה? כן זו היתה, פרידה והשלמה סופית (עד הכאב הבא) מכך שאין מה לצפות והשלמה? כן, זה מה שיש ואני מעדיפה ומחזיקה בו בכל כוחי כי האפשרות השנייה רעה עוד יותר, אז למה אני מרגישה כל כך תשושה ומופסדת מההשלמה מההבנה? אולי כי כואב לי הראש אני לא תמיד עצובה כל כך, בדרך כלל זה מתעצם כשאני לא מרגישה טוב. ליאת

מיכל@בר

New member
sad חמודה..

אני חושבת שההבנה הזו וההשלמה הזו באות מאיזה מקום של חוסר ברירה, משהו כזה שבעצם קשה להשלים איתו או לקבל אותו אבל מבינים שזו עובדה, שכך הם הדברים.. משהו מאולץ מעט, וזה לא פשוט. מקווה שבינתיים עבר לך כאב הראש שלך

למעלה