חלמתי חלום

blueirus

New member
חלמתי חלום

שאני נמצא במקום די מוזר אפל, בסגנון חנות קטנה ומטריפה (של דברי נוי תמונות וכו´), חנות ענתיקות. אני לבושה בבגדי כלה, חשופה בגב, וארוכה לא נפוחה מדי אך יש לשמלה נפח מסוים. מישהי, כנראה מוכרת בחנות האפלה, מראה לי גרבונים שקופים- סגולים(סגול בהיר), אני מזדעזעת, אומרת לה בעדינות אך אסרטיביות, לא לא אני לא אוהבת סגול לא רוצה, היא נסתה לשכנע שזה צבע מתאים, אמרתי לה אני רוצה גרבונים כחולים..... הסצנה הבאה בחלום והחשובה- שאני מגלה שעוד שעה אני מתחתנת, ואין אף אחד שיבוא לאפר אותי ומה עם תסרוקת? מי יעשה לי את התסרוקת לחתונה? מי יאפר אותי? ניגשת לבחורה אחרת, שמטפלת בלקוחות שבאים לחנות להתעניין בדברי נוי, אני פונה אליה אך היא מתעלמת ממני, ומדברת עם לקוחה אחרת שסתם מתעניינת בחפץ תלוי בקיר, מנסה לומר לה שתעזור לי שתמצא מישהו שיאפר אותי כי עוד שעה מתחתנת, שאני רואה שאין ישועה, ועדיין שומרת על איפוק, אני מתקשרת לאמי, והיא אומרת אין מאפרת? אין בעיה אני אמצא לך מיד, ואני אביא את הספרית שלי. ובכך החלום הסתיים. טוב שיש אמא
תמיד אפשר לסמוך על אמא. קצת פרטים עלי. אני רווקה, לא רואה חתונה באופק כי אין לי עדיין בן זוג
לכן מוזר לי שאני חווה את הסמפטום של "חלומות בלהות שלפני החתונה" שעוברת על כל כלה לפני יום נישואיה.

tamar111

New member
גם לי היה חלום דומה...

חלמתי שמקדימים את החתונה בשבועיים באופן פתאומי חלמתי שאני נמצאת באולם של החתונה בערך שבועיים לפני התאריך המקורי של החתונה. ומשום מה החתונה עומדת להתחיל, וחלק מההזמנות עדיין אצלי ולא כולם יודעים שהחתונה הוקדמה. ואני לבושה בשמלה אבל אין מאפרת ואין לי שום תסרוקת ובכלל דברים לא מוכנים. ואז התעוררתי.. איזה חלום מוזר....

למעלה