חלמתי על דניאל

דנדוש2009

New member
חלמתי על דניאל

אתמול בלילה חלמתי שפגשתי את דניאל, זה הרגיש כל כך מוחשי שהתעוררתי מהחלום בסביבות 3:40 ומאז אני ערה, חלמתי שאני פוגשת אותה, לא זוכרת כל כך איפו, אבל היא נגשה והתחבקנו ממש חזק ואמרתי לה שמאוד התגעגעתי אליה ואח"כ הלכו יחד לסדר משהו, ששוב אני לא זוכרת מה היה. ההרגשה היתה כל כך טובה, כאילו אבן ירדה לי מהלב. אח"כ לא יכולתי להירדם כי פחדתי שהתחושה הטובה שהיתה לי תיעלם, וככה נשארתי ערה עד הבוקר , בוכה לסרוגין. נראה לי שאני מתחרפנת... כבר לא יודעת מה עדיף לחלום עליה או לא?! מקווה שהצלחתי לצרף תמונה שאני מאוד אוהבת מלפני שנה וחצי

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif ילדה מלאת רגש

פגשת אותה בחלום והרגשת טוב, סימן שטוב לה והיא איתך. מקוה שהיום שלך יהיה יותר קל. והתמונה מביעה כל כך הרבה !! אילנה אמא של רונן

liat1953

New member
שמחה בשבילך שפגשת אותה בחלום

אני חלמתי כשלוש ארבע פעמים על ניר מאז שאיננו-(8 שנים) כל כך מתגעגעת לחלום עליו,משאיר אחר כך טעם נפלא של להיות איתו כאילו ממש במציאות. כל לילה כמעט אני מבקשת שישוב בחלום אך לצערי זה לא קורה. דניאל ילדה מקסימה,רואים בתמונה עד כמה מיוחדת היא. יום נעים וקל לך ליאת

שרון123

New member
אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני רואה תמונה

של דניאל
ניראית ילדה שיודעת מה היא רוצה
אני ממש מקנאת בך, החלום שלך כל כך נעים, המחשבה שחיבקת אותה ולו גם בחלום גורמת לי התרגשות גדולה. זה נשמע לי כמו חלום מלא בשלווה והשלמה, היה משהו קטן לסדר, וסידרתן אותו. בטח שעדיף לחלום עליה.

avif6

New member
דנדוש

הרגשה לאחר חלום נותנת לך תחושה כאילו התחיל יום חדש שונה במעט מהימים הקשים אותם אנו רגילים לעבור. היה לי ליילה אחד בו חלמתי שיעל שיחקה איתי וחיבקה אותי וקמתי באותו בוקר עם תחושה שזהו יום שונה מיום דיכאון רגיל. נותרה בי הרגשה עם טעם טוב בלב . למרות שימים שבאו אחר כך חזרו להיות ימי געגועים ותחושות קשות, באותו בוקר קמתי עם טעם טוב בלב. לא הייתה לי אשליה שהינה יצאתי מהמשבר אלא רק תחושה של טעם טוב בלב ורגעי אושר קטנים שעשו לי את אותו יום קצת שונה מיום רגיל. חשתי ממש שיעל הייתה איתי באותו רגע והיה לי חבל שהיה צורך להתעורר באותו יום. תחושות החלום על האהובים שהלכו , טוענים בקבלה שזהו מסר ודרך לתקשר איתם. אני מאחל לך שתינצרי את הרגע ויהיו לך עוד חלומות על דניאל היקרה שלך. גם אני לא חולם כל לילה על יעל ונדיר שיוצא לי להרגיש אותה בחלום. אינך משתגעת כלל ואלו אותם רגעים קטנים של חסד שחבל שאנו צריכים להתעורר אחריהם ליום עם שגרה נוראית נוספת שבה אנו נאלצים להתמודד עם האובדן הקשה. היום הסתיימו הלימודים בבית הספר ויעל הייתה אמורה לסיים כיתה א ולקבל תעודה. כמה קשה היום הזה.

דליה ח

New member
כל כך טוב לחלום עליהם....

זה הרי כמו לחיות איתם שוב לכמה רגעים. וכל כך הייתי רוצה שזה יקרה יותר. החברות של אודליה מתקשרות אלי כשהן חולמות עליה, וכאילו מוסרות לי ד"ש ממנה. הן מרגיעות אותי שהיא היתה שמחה בחלום כמו שהיתה בחיים. לו רק היה אפשר להזמין חלומות...

koval10

New member
כמה שזה מרגש

אני שמחה בשבילך שחלמת על דניאל. התמונה מקסימה, כמה שדניאל חמודה! לדעתי זה שהתעוררת עם הרגשה טובה אומר הכל. הרי הילדים שלנו לדעתי נמצאים קרוב אלינו, בתוך לבינו, בנשמתינו. דניאל רצתה להרגיע אותך, כנראה הסבל שלך הגיע למצב בלתי נסבל ופתאום מגיעה הילדה המתוקה שלך עם מסר ברור: "אמא, תשמרי על עצמך, אני דואגת לך, על תבכי בבגללי כל כך הרבה" הייתי מתה לחלום על גיל, אך לא הייתה לי הזכות לצערי. כן, בעיניי זו זכות לראות חלום טוב על ילדינו שלא אתנו... ובטח שעדיף לחלום! הרי זה כל מה שנותר לנו, הרגעים הקטנים המוזרים של אושר המאד צנוע שלנו...

פזגורית

New member
כלכך נעים לחלום וכלכך קשה להתעורר למציאות

לחבק אותו בחלום, לנשום את הריח שלו, להרגיש את הידיים הקטנות מחבקות את הצוואר שלי, להרגיש שהוא כאן, איתי. ואז להתעורר, עם שובל של כל התחושות הנפלאות הללו, ולגלות שהמציאות האכזרית עדיין כאן. ובכל זאת, אלו ימים שאני אחרת בהם, מנסה ללכוד עוד רגעי מתיקות לתוכי לפני שיעלמו. מחבקת את כולכם בקושי העצום הזה. יסמין

דליה ח

New member
יסמין, מה שכתבת הזכיר לי....

משהו קצר שכתבתי לפני כמה שבועות. קורה לי שאני חולמת בהקיץ, בטח זה קורה לכולם, ואז ההתעוררות היא כמו שכתבת, אכזרית. ומוזר, שכשאני חולמת בלילה ההרגשה היא יותר טובה. נו, אפילו לאלוהים אין פתרונים, אחרת לא היינו כאן כולנו. אולי כבר קראתם את זה, אבל עכשיו כשהנושא עלה שוב, זה מתבקש לי לחזור על זה. יש לי חלום בכל רגע ביום רואה אותך מולי עם הסוודר האדום ואין שום מוות בחלום ואין דמעות ואין עצב רק אכזבה עמוקה שהיום נותרת לי רק בחלום.

yazi22

New member
מקנא בך

החלום הוא המפגש הקטן שמתאפשר לנו. אני לא חולם.

למעלה