חלמתי על פינננננננקקקקק

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

Ma E

New member
חלמתי על פינננננננקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

יווווווו זה היה מזה מצחיק.. הייתי במן מקום כזה מוזר לא יודעת להסביר.. והיה לי פוסטר של פינק.. ושכבתי מאחורי מכונית חונה והתחלתי להתנשק עם הפוסטר. וכמה אנשים צחקו עלי.. חחחחחחחחחחחח ואז איך שהוא פינק באה והיא התחבאה מאחורי המכונית שלי ושאלתי אותה מה היא עושה והיא בכתה והיא אמרה שהיא בורחת מהחברה שלה... והיא כאילו פתאום שכבה עלי כדי להתחבא והיא בכתה ותפסתי אותה בפנים.. ופשוט התחלנו להתנשקקקק
גרררררר איזה שפתיייייםםםםםם
חחחחח ועכשיו הבנתי למה חלמתי את החלום הזה.. כי בלילה לקחתי לחברה שלי פוסטר של פינק מהעיתון והעמדתי אותו ליד המחשב.. ושקמתי בבוקר הסתכלתי עליו ואני כזה "סעממממממק חלמתי על פיננננננק
" חחחחחח כאילו סעמק טוב
יוווווווו אני רוצה את זה אמיתיייייייייי

חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סוטה.. ! חחחחחחחחחחחחחחח סתם ,תירגעי עם החלומות היא שלי !!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif הפוסטר ממעריב לנוער שולט ../images/Emo45.gif

כבר מצא את מקומו על הארון שלי

Ma E

New member
חחח היי היי../images/Emo70.gif לך יש חברה להרגיע../images/Emo70.gif

חחחח כפרה על אישתי :)

קוריני, אני אוהבת אותך ! וכה,הפוסטר חמוד,עוד לא מצא מקומו בחדרי.. אבל מונח במקום מבטחים ..

בטעות יצאאאאאאאאאאא!! *אישתי*

ופחחחחחחחחח את הגבר חחחחח פמית שכמותך!! חחחחח אני אוהב!

מטורפת עלייך נסיכה שלי ! מוואה

וכבר כ"כ מתגעגעת !! אני רוצה יום כמו אתמול,כל יוםםםםםםםם

היה יותר ממושלם,אני רוצה ככה כל

יוםםםםםםםםםםם .. !! אוף.. \: חיחיחיח מעכשיו כל הפורום יסבול את האהבה שלנו??...ואת הגעגועים?.. נניח להם.. אישתי, אני מטורפת עלייך .. .

Ma E

New member
טוב די עם הקוצי מוצי שלכן../images/Emo70.gif

יש כאלה שאין להן חברה

אבל אני אוהבת את אישתי...

אולי אולי נכיר לך משהי? מאמי תנחשי על מי אני חושבת?...

תירגעי, פינק שלי... תחשבי עוד קצת..

ובייבי לא נראה לי שזה ילך, לפי דעתי הן כבר ניסו לבד.. ותפסיקי לשדך לכל העולם...

אויייי שאלוהים יעזור ליייייייי

יש לי את ההורות הכי שרוטות במדינת ישראללללללללללללללללללללל שתהיו לי בריאות........ אבא ילד אוהב אותך המון המון המון ואמא----הנסיכה אוהבת אותך ימבות ימבות ימבות!!!!!! יאללה אקמולי קולולולולולולולולו בדרבוקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת די ביי :)חיחי

ShaDoW GiRl

New member
חחחח

אוי ואבוי [ינטע זקנה] איזה חלומות :p חחח סחטיין!!! לגמרי מאחלת שזה יהיה אמיתי חיחיחי :) אולי יום אחד נקרא עלייך במעריב

Ma E

New member
היי היי../images/Emo70.gif אני מקבלת החלטות על חיי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אכפת לי להכיר אנשים אני אוהבת להכיר אנשים חדשים גם אם זה לא הולך להיות בכיוון הרומנטי

yanivtr

New member
אההה אסקיוס מי....

למרות שפינק דיי מחבבת נשים, היא עדיין צריכה גבר! ועכשיו כשקארי לא איתה(מה ניסגר איתם באמת) אני חושב שזה רמז בשבילי!

למעלה