יש פורום חלומות, אתה מוזמן לכתוב שם ושינתחו לך את החלום:חלמתי שאמרו בחדשות שביידן מת.
הוא איבד את זה - אולי פעם היה לו את התמימות של הילד - היה מספיק טהור בשביל לקבל מידע מאלוהים.תמשיך לישון
טענה משונה, הוא לא הצליח בשום תחזית שניתנה כאן.הוא איבד את זה - אולי פעם היה לו את התמימות של הילד - היה מספיק טהור בשביל לקבל מידע מאלוהים.
היום הוא כבר "מלוכלך".
האגו השתלט עליו.
מה שיפה בתחזית שכמעט לו זוכרים את מה שלא הצליח כי זה לא מרגש,
אבל ברגע שמשהו מצליח כולם נדלקים.
זה התרגיל הפסיכולוגי שהוא עושה,בין אם במודע לגמרי או חלקית במודע.
התכוונתי יותר לימי הבית ספר,הוא טוען(ונניח שצודק) שחזה את חיסול מנהיג אל קעידה.טענה משונה, הוא לא הצליח בשום תחזית שניתנה כאן.
גם שם לפי המידע שהוא נתן הוא טעה.התכוונתי יותר לימי הבית ספר,הוא טוען(ונניח שצודק) שחזה את חיסול מנהיג אל קעידה.
אלו לא כישלונות, אלו חצאי הצלחות, ובתחום כל-כך קשה ברמה כמעט בלתי אפשרית, לפחות במונחים של היום, כמו חיזוי העתיד, חצי הצלחות, ובאופן יחסי, הן למעשה הצלחה מסחררת.טענה משונה, הוא לא הצליח בשום תחזית שניתנה כאן.
פספוס של כמה ימים זה לא קריטי. הילדים בבית-ספר לא עשו לי סרט על זה. גם את לא היית עושה לי סרט על זה אילולא היית משוחדת נגדי.גם שם לפי המידע שהוא נתן הוא טעה.
החיסול היה אחרי תום חלון הזמן שהוא הגדיר.
חזיתי עוד הרבה יותר דברים מזה. גם בימי בית-הספר וגם לאחריהם. רשימה ממצה באופן יחסי של התחזיות שלי ניתן למצוא כאן:התכוונתי יותר לימי הבית ספר,הוא טוען(ונניח שצודק) שחזה את חיסול מנהיג אל קעידה.
אם אני אמשיך לחלום את העתיד, זה דווקא רעיון לא רעתמשיך לישון
האמת שלא באמת חלמתי שאמרו בחדשות שביידן מת. חלמתי שאמרו שנשיא ארצות הברית מת, ואני פירשתי שזה ביידן. תיאורטית, יכול להיות שאין קשר בין המקרים, ושכוונת החלום באמת הייתה לביידן, אבל יכול להיות שהכוונה הייתה לטראמפ. מעניין שביום שאחרי שאני חולם שאומרים בחדשות שנשיא ארצות הברית מת, נשיא ארצות הברית, גם אם לא ביידן, ניצל מניסיון התנקשות, וכתוב בחדשות שנשיא ארצות הברית, כמעט מת. אבל בעצם, זה עוד נעשה טוב יותר. בניגוד למה שאפשר לחשוב, היורה דווקא לא פספס. היורה כיוון מושלם. טראמפ הזיז את הראש בשברירי השניות האחרונים, שלאחר שהיורה לחץ על ההדק, לאחר שכיוון בצורה מושלמת. אילו הכדור היה מכוון לא ארבע סנטימטרים, לא שלוש סנטימטרים, לא שני סנטימטרים, אלא סנטימטר אחד יותר שמאלה, או יותר מדויק, אם טראמפ לא היה מזיז את הראש, או כן היה מזיז את הראש אבל מזיז אותו סנטימטר אחד פחות, הכדור לא היה חודר לתוך האוזן, אלא לתוך הגולגולת והמוח, וביום שאחרי שחלמתי שכתוב בחדשות שנשיא ארצות הברית מת, היה כתוב בחדשות שנשיא ארצות הברית מת.פספסת מח"פוש. היה הלילה נסיון התנקשות דווקא בטראמפ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.