חלמתי שאמרו בחדשות שביידן מת.

פולגאר

Well-known member

חלמתי שאמרו בחדשות שביידן מת.​

יש פורום חלומות, אתה מוזמן לכתוב שם ושינתחו לך את החלום:

תמשיך לישון
הוא איבד את זה - אולי פעם היה לו את התמימות של הילד - היה מספיק טהור בשביל לקבל מידע מאלוהים.

היום הוא כבר "מלוכלך".

האגו השתלט עליו.

מה שיפה בתחזית שכמעט לו זוכרים את מה שלא הצליח כי זה לא מרגש,

אבל ברגע שמשהו מצליח כולם נדלקים.

זה התרגיל הפסיכולוגי שהוא עושה,בין אם במודע לגמרי או חלקית במודע.

כוכבית מצויה

Well-known member
הוא איבד את זה - אולי פעם היה לו את התמימות של הילד - היה מספיק טהור בשביל לקבל מידע מאלוהים.

היום הוא כבר "מלוכלך".

האגו השתלט עליו.

מה שיפה בתחזית שכמעט לו זוכרים את מה שלא הצליח כי זה לא מרגש,

אבל ברגע שמשהו מצליח כולם נדלקים.

זה התרגיל הפסיכולוגי שהוא עושה,בין אם במודע לגמרי או חלקית במודע.

טענה משונה, הוא לא הצליח בשום תחזית שניתנה כאן.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
טענה משונה, הוא לא הצליח בשום תחזית שניתנה כאן.
אלו לא כישלונות, אלו חצאי הצלחות, ובתחום כל-כך קשה ברמה כמעט בלתי אפשרית, לפחות במונחים של היום, כמו חיזוי העתיד, חצי הצלחות, ובאופן יחסי, הן למעשה הצלחה מסחררת.
גם שם לפי המידע שהוא נתן הוא טעה.
החיסול היה אחרי תום חלון הזמן שהוא הגדיר.
פספוס של כמה ימים זה לא קריטי. הילדים בבית-ספר לא עשו לי סרט על זה. גם את לא היית עושה לי סרט על זה אילולא היית משוחדת נגדי.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
התכוונתי יותר לימי הבית ספר,הוא טוען(ונניח שצודק) שחזה את חיסול מנהיג אל קעידה.
חזיתי עוד הרבה יותר דברים מזה. גם בימי בית-הספר וגם לאחריהם. רשימה ממצה באופן יחסי של התחזיות שלי ניתן למצוא כאן:

היום לפני 13 שנה ובגיל 13 התגשמה תחזיתי מגיל 12 שבתוך חצי שנה תופסים את בן לאדן. זאת הייתה תחזיתי הראשונה. מאז היו לי תחזיות מוצלחות נוספות רבות. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
תמשיך לישון
אם אני אמשיך לחלום את העתיד, זה דווקא רעיון לא רע :sneaky:

מעניין אם לאחר שייוודע בכל העולם שאני חולם את העתיד, אוכל למכור את חלומותיי. אבל כמה לדרוש?

20,000 דולר אמריקני לחלום נשמע לי סביר. הרי אדם מקבל תשלום, או אמור לקבל, כפי הערך שהוא יוצר. העתיד הוא אחד הדברים הכי חשובים ומרכזיים שאנשים רוצים לדעת אותם. כמה אנשים יש שיודעים את העתיד? כמה אנשים יש שחולמים אותו? כמה אנשים יש שיכולים לתרום את הערך המאוד גדול והמאוד חשוב הזה? נכון שמעטים מאוד? אז ערך עצום, מעט מאוד אנשים שיכולים לתרום את הערך העצום הזה. אז הבנת למה 20,000 דולר לחלום? :sneaky:

למרות שבעצם, גילוי נאות, רוב ידיעתי את העתיד מגיעה מחוכמתי האדירה שאיננה נגמרת לעולם, ושגודלה כגודלם של גרמי השמיים 🤷‍♂️

OIP (18).jpg
1697310955333.png

אלפיני

Well-known member
פספסת מח"פוש. היה הלילה נסיון התנקשות דווקא בטראמפ.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
פספסת מח"פוש. היה הלילה נסיון התנקשות דווקא בטראמפ.
האמת שלא באמת חלמתי שאמרו בחדשות שביידן מת. חלמתי שאמרו שנשיא ארצות הברית מת, ואני פירשתי שזה ביידן. תיאורטית, יכול להיות שאין קשר בין המקרים, ושכוונת החלום באמת הייתה לביידן, אבל יכול להיות שהכוונה הייתה לטראמפ. מעניין שביום שאחרי שאני חולם שאומרים בחדשות שנשיא ארצות הברית מת, נשיא ארצות הברית, גם אם לא ביידן, ניצל מניסיון התנקשות, וכתוב בחדשות שנשיא ארצות הברית, כמעט מת. אבל בעצם, זה עוד נעשה טוב יותר. בניגוד למה שאפשר לחשוב, היורה דווקא לא פספס. היורה כיוון מושלם. טראמפ הזיז את הראש בשברירי השניות האחרונים, שלאחר שהיורה לחץ על ההדק, לאחר שכיוון בצורה מושלמת. אילו הכדור היה מכוון לא ארבע סנטימטרים, לא שלוש סנטימטרים, לא שני סנטימטרים, אלא סנטימטר אחד יותר שמאלה, או יותר מדויק, אם טראמפ לא היה מזיז את הראש, או כן היה מזיז את הראש אבל מזיז אותו סנטימטר אחד פחות, הכדור לא היה חודר לתוך האוזן, אלא לתוך הגולגולת והמוח, וביום שאחרי שחלמתי שכתוב בחדשות שנשיא ארצות הברית מת, היה כתוב בחדשות שנשיא ארצות הברית מת.

עשרים השניות הראשונות מספיקות:

מזל שהספקתי לפרסם את דבר החלום דקות בודדות לפני ניסיון ההתנקשות הכמעט מוצלח, אחרת הייתם מכחישים שבכלל חלמתי את החלום. עוד חבל שלא כתבתי את החלום כפשוטו, אלא פירשתי שזה ביידן.

או שאולי באמת אין קשר בין המקרים, וכוונת החלום באמת אל ביידן, שעתיד למות בקרוב. בהתבסס על השאלה האם ביידן ימות בקרוב או לא, נדע באופן וודאי או כמעט וודאי, למי הייתה כוונת החלום. כך או כך, גם אם הכוונה לטראמפ, העתיד הוא דבר שאינו חקוק באבן, וזה טראמפ שהזיז את הראש בשברירי השניות האחרונים, כך שלמעשה, אפילו אם זה טראמפ, ואפילו שהוא שרד, לפחות באופן יחסי, הן באופן יחסי לכמה קרוב זה היה והן באופן יחסי למהי מידת היכולת הקיימת כיום לחיזוי העתיד, החלום הוא הצלחה מסחררת.

אתה רשאי להתחיל להשתחוות. מלכך ממתין.

tumblr_16c5e531fa4d8d3145306ebdcd4401bd_b36cdaf6_540.jpg

למעלה