חלמתי...

אפרת.א

New member
חלמתי...

חלמתי ש...באת, חלמתי ש... נשארת, אותי בזרועותיך נשאת. מבט אל מבט, ללא מילים, שנינו - כאילמים... חולמים... האחד בשנים - בוהים. חודר מבטך אל תוכי, הופך, נובר, מרטיט, מסעיר - את כולי. חודר אליך - מבטי, רואה - ניע השריר בצוארך... רואה - הדופק מפמפם בחוזקה. מרגישה את החום העוטף את גופי... עפופה באדי ערפל מהולים, מרחפת קמעה - עטוייה, עדוייה, שבוייה, הלומה... שוב ישנה. בחלומי - חלמתי ש...באת, חלמתי ש...נשארת, נודמת נותרתי - נבלעתי. התעוררתי. סערה, סוחפת, מופלאה... אתה - לצידי, מבט אל מבט, רגיעה... שיהיה לכולנו אחלה שבוע מלא אהבה, שלווה...ו - כל אשר חלמנו , נחלום, לו - יהי! שלכם - איריס.

GUGI**גוגי

New member
אויייי

לא הית צריכה... אוףףף זה מרגש אותי.. חחחח לא יודע מה נפל עלי פונצ`ית ... B-p

tzvid

New member
מיטב האהבה - כזבה

עת לי אהובתי, נשבעת כי אמת היא - לשקריה אאמין. למען תחשביני כסיל נקי מנסיונות תרמית, כעול ימים. כה אתפתה: בעינה אני צעיר, אף כי תדע טובי ימי חלפו. את לשונה לא למוסר אעיר - וכה נהפך לבי בדאי אף הוא. מדוע לאמת לא שבה? וכי זקנתי - פי איך לא גלה? אכן מיטב האהבה - כזבה, ואין אהבה מגדת את גילה. כה זה את זה נונה אף נרמה, ובסתר כחש נדמה.

אפרת.א

New member
אין תחליף לטעמה...

אין גיל לאהבה, כמוה כזב - דבר שקר ומרמה, עתיק אף הוא - באותה מידה. מצרה על אותם שאינם יודעים, אשר טעמה אינם מגלים. חלום - סופו שנקיץ הימנו, אהבה...עדנה...נועם - חום...שיתוף...מי יתן - ימלאו את ימינו!

קוב

New member
סייגים

הסייגים שבתוכנו מסכלים את מעשנו ומוחנו טווה חלומותינו וגולש בהם מדרכנו ונפתלות להם מחשבתנו מופלאה הרגשתנו אך מסויגים נשארים אנו במעשנו האם למזלנו?

שרי42

New member
מוכר לי החלום הזה... ;-)

שיתגשם לך החלום העדין והנפלא הזה..... אהבתי

אפרתושששששש

את יודעת? יש וחלומות אכן מתגשמים. אולי גם זה. סוף שבוע נפלא לך. חג שמח.

למעלה