חלפה לה השעה 14.00

חלפה לה השעה 14.00

היי אחי זו אני שוב השעה 15.25 לא רציתי ממש להפריע לכמ שמ למעלה להתכנסות המיוחדת בשעה 14.00 . קיבלת את הקלטת של הגששימ ששלחתי לכ עמ הבחורימ החדשימ? המ סיפרו לכ שהגששימ אינמ קיימימ עוד???? וגמ את שירי כוורת בהופעה חד פעמית הנחתי להמ בתיק .... קיבלת ? ובועז שרעבי בשירימ חדשימ לא רק פמלה אותה אתה מכיר ווהוספתי קצת מוסיקה עכשוית כזו מדברית את יאיר דלאל ורבי אבו קהיל. ותודה לכ על ששלחת לי את צבעי הזריחה והשקיעה אחזור שוב צלילימ לכמ שמ פזמניקימ . הילי

ועד שתחזרי שוב -

הנה, בינתיים, מתוך דברייך שלך - ההוכחה הניצחת לאותו אבסורד, שגם הגששים ש"אינם קיימים עוד"; וגם כוורת, בהופעה "חד פעמית"; כמו גם אותה פמלה - שהדור החדש משוכנע בוודאי שזו פמלה אנדרסון המתפשטת - בקיצור: כל אלה שלכאורה אינם קיימים עוד, או שהיו לכאורה אירוע חד פעמי, כמו פמלה המיתולוגית - כל אלה ממשיכים לחיות בתודעה ועוד ימשיכו לחיות הרבה אחרי היעלמותם הפיזית, הרבה יותר סביר שדווקא מה שאת מכנה ´עכשוי´ - דווקא העכשוי הזה עלול להיות פחות מוכר לרוב האנשים העכשוויים, סליחה על המשפט הארוך הזה - בטח הבנת בדיוק מה עזרא התכוון להגיד לך, לא בהכרח על השירים עצמם, ובכלל, מה כבר יש לדבר נוכח עוצמת המוזיקה המידברית, הנה שוב, במיוחד בשבילך, מה שיצא מתוך הרצון ההדדי של הצדדים להדביר האחד את השני, בינתיים הכל דיבורים, הכל מידברים, הכל הדברות, יש אומרים: מדבריות - וטרם ענית אם אמרו לך כבר שאת כמנפצת. הא?

אז זהו - שאחרי הרבה זמן

הצלחת להחזיר את עזרא אל המורה המשוגע שלו ללשון בכיתה ט´, שעזרא לא ישכח עוד הרבה זמן את הסצינה המשוגעת שהוא ערך בכיתה באותו שיעור שבו דיבר על אותן חמש אותיות סופיות בעברית החסרות במקלדת שלך: ך, ם, ן, ף, ץ. הוא רשם אותן על הלוח בגיר אדום בצורתן הרגילה - כ,מ,נ,פ,ץ - ונתן שאגה פלוס מכה הגונה על השולחן - כדי להיות בטוח שאף אחד לא ישכח את האותיות האלה כל ימי חייו, וצעק חמש פעמים: כ-מ-נ-פ-ץ ! כ-מ-נ-פ-ץ כ-מ-נ-פ-ץ כ-מ-נ-פ-ץ כ-מ-נ-פ-ץ כ-מ-נ-פ-ץ פתאום הגיעה לפה כמנפצת. מי היה מאמין שזה יבוא לעזרא דווקא כאן.

מיכל@בר

New member
הילי הילי מתוקה

את עושה לי משהו עם הכתיבה שלך, שזורק אותי למקומות שלי, הפרטיים שלי, לאובדנים שלי, לגעגועים שלי. כאילו שאת מדברת בצבעי מזג אויר, לזה אני מתכוונת, והמכתב הזה שלך לאחיך,על כוורת והגששים, עם האותיות האמצעיות כל הזמן, עושה לי סתיו, וסתיו עושה לי געגועים לכל דבר אפשרי, בעיקר למי שלא כאן יותר, ובעיקר גם למי שכן כאן, יש איזו עצבוביות שכזו, מעבר לדברים עצמם.. אז רק תודה נותר לי לומר לך, וחיבוק גדול.

מיכל מיכל ../images/Emo24.gif

איך בכל פעם יש דבר אחר שמזכיר לך. שפותח את הגעגוע שנוגע שוב בעצב הפנימי ובקצות החשופים של העצב.
ענק יקרה.

למעלה