חלפו להן 16 שנה

יוליקה

Member
מנהל
חלפו להן 16 שנה

הבוקר 8 במרץ לפני 16 שנה ארזנו את כל מטלטלנו ושמנו פעמנו מביתנו שבנווה חורש לעבר הצפון הירוק שבגלבוע.
הבית שבנווה חורש שניבנה ב-2 ידינו תוך מעורבות אישית ורגשית מהמסד ועד הטפחות... אתר הבניה נקרא ע"י משרד השיכון אתר חירום והיזם היה השר לתשתיות לאומיות - אריק שרון.
הקמנו עמותה שליוותה ועזרה להשיג את כל האישורים הנחוצים להקמת הבתים. היו אלה בתים צמודי קרקע דו משפחתיים בגודל 60 מ"ר עם אופציה לבנית קומה שניה...
לראשונה בחיינו היה לנו בית שאנחנו תכננו אותו ועד שנכנסנו לגור בו ב-1992... ולאחר כ-9 שנים עזבנו אותו לטובת הצפון.
הזכרונות מהבית כל כך חזקים ומרגשים... והתאריך היום רק מרגש יותר.

הייתי "מת" לחזור לעמק, אבל זה לא תלוי בי.....

ראיתי שבמקום מחנה הגד"נע שננטש אמרו שיהיה כפר גמילה ובסוף בונים שם שכונת וילות.
הכל משתנה, אפילו חוות קאצ'ה שינתה שם.
מזל שהפרחים לא.
ואגב, הכתובת בשדה לא שייכת לרכבת העמק אלא למסילת העמק החדשה.
כמו כן במנחת מגידו יש המון כלניות בצד הצפוני של החורשה (בצד הדרומי רק לבנות וסגולות).

צילום מהשטח משלשום ושלט מוזר באיזור צומת עין חרוד.

יוליקה

Member
מנהל
לאור ההזנחה שהחקלאים מרגישים

אין ספק שהם זקוקים לפסיכיאטר....

נימה3

New member
הממשלה חרתה על דגלה את הסיסמא הורדת יוקר המחיה

זו מטרה מאד נאה אלא מה? בדרך שכחו את היצרנים וביניהם החקלאים. אני חושבת שכל משק בית יכול לספוג התיקרות בעוד שנים שלושה שקלים ולא להרוס את החקלאות שיש לה ערכים מחוץ לאספקת המזון הטרי לצרכנים. וגם את התעשיה. זו חשיבה מאד פופוליטסית וקצרת ראות.

הממשלה חרתה על דיגלה :"הישרדות - שופוני יא נאס"

(הישרדות - תראו אותי)...

הכל קישקוש שיקרי של הממשלה המושחתת הזו שמתנהגת כמו היונים של הזקנות.

העובדה ששר האוצר שהלך לבחירות על פן חברתי, הצביע ברוב החוקים החברתיים - נגד.
זו עובדה שהממשלה נמנעת מלסייע לחקלאים ואני רואה כמות ענקית של משקים נטושים בערבה במישור החוף ובצפון, מרוב יאוש.
ומה עושה הממשלה ? מיבאת עגבניות מטורקיה.....

אבל הממשלה לחלוטין דואגת לאלקטורים שלה.

היא דואגת לספק מזומנים בלי גבול לפרזיטים שונאי המדינה, אלו החרדים שקבלו מהמדינה (הכסף שלי ושלך) 1.250.000.000 שקלים (מיליארד ורבע) כדי שיוכלו להמשיך להתבטל ולהפגין ולתקוף חילוניים שמכספם הם חיים.
אבל זה לא מספיק, וכעת העבירו להם עוד 1.250.000.000 (מליארד ורבע) שקלים, ביחד הם קיבלו השנה 2.500.000.000 (שני מיליארד וחצי) שקלים.

כל זה כדי שיוכלו בהשקט ובבטחה להמשיך להתבטל ולקבל את כספי ולתקוף אותי ולעשות הכל כדי לכפות עלי את מנהגיהם המופרעים וחוקיהם המטורפים והבלתי אנושיים. (אברך בטלן שונא ישראל מקבל הכנסה מהמדינה מכספי, יותר מהמשכורת שלי אחרי 30 שנות שירות במשטרה+צבא.

ואותו הדבר השקעות של מיליארדים בשטחים, שם החקלאות פורחת, כולם חיים ברווחה כמו מליונרים, וגם זה על חשבוני.

זו תופעה מטורפת שלא קיימת בשום מקום בעולם שמדינה משתלטת על שטח שלא שייך לה, לא מספחת אותו, ובונה וסוללת בו כבישים כפרים וערים ומשקיעה מיליארדים במתנחלים שלא רואים אף אחד ממטר, והם גורמים, בסיוע ותמיכת הממשלות, בהקניית חזקה בלתי חוקית בשטחים בכך שמשתלטים עליהם ולא מספחים אותם כי יש שם 2.500.000 ערבים שבעיקבות ההתרחשויות שונאים אותנו שנאת מוות.

וכך, מאות אלפי אנשים חיים בשטחים שהם איזור כיבוש ולא שייכים למדינת ישראל.
מוזר למה כל העולם נגדנו...........
והמסמר האחרון היה החוק שמספח אדמה לבי לספח את האנשים שהופכים שם יותר ויותר לשקופים, 2.500.000 אנשים שחיים תלויים באויר שקופים לגמרי.
ואח"כ כל מי שמזיל דמעות תנין מתלונן למה הם מחבלים ולא רוצים שלום...

ומאידך -
הממשלה המושחתת הזו שמשקיעה מיליארדים רבים של שקלים בחרדים ששונאים את המדינה ובמתנחלים שלא רואים אף אחד חוץ מעצמם,

והעיקר המבט קדימה לבחירות הבאות, ולעזאזל הבריאות, החינוך, הכלכלה, הבטחון, החקלאות, הסעד, הבטחון הכלכלי ועוד ועוד.

המדינה היא בסך הכל לפוליטיקקים, פלטפורמה לעשות עוד כסף תוך כדי דריסת הציבור הנאנק מעול המיסים והתשלומים שמשיתים עליו כדי שכל מי שנגד המדינה יוכל לחיות ברווחה על חשבוני.

כל אלו הממשלה לא רואה ממטר, כיוון שענני העשן מהסיגרים, הבועות של השמפניה, ארוחות השחיתות, הטיול של המתמיד והמתמידה בעולם ובזבוז כספי הציבור ללא סוף, בניית ארמון פרטי לרא"המ ב-700.000.000 (שבע מאות מליון שקלים) הוא רוצה גם מטוס נשיאותי במליונים, הבנים שלו זקוקים למשרתים אישיים - כל הדברים הללו מפריעים להם לראות נכוחה.

אז מה חרתה הממשלה על דיגלה?
לדאוג רק לכורסה בכנסת/ממשלה , וללכת בעיקבות נירונתניהו ..........

יוליקה

Member
מנהל
הממשלה הגרועה ביותר

מאז המילניום.... כל פעולה שלהם... למעט תחבורה... רק פוגעת באזרחים... אבל לא באזרחים שאת נציגיהם ביבי צריך לקואליציה...

נימה3

New member
גם בתחבורה המדיניות שגויה

במקום להשקיע בתחבורה ציבורית משקיעים בכבישים ומחלפים ובונים שכונות בלי תחבורה ציבורית, כך שמחיבים תחבורה פרטית

יוליקה

Member
מנהל
זה לא מדוייק

בניית הרכבת הקלה בגוש דן תביא להקלה עצומה...
וגם המסלולים לתחבורה ציבורית מקלה על התנועה...
קנסות כבדים ניתנים למי שמשתמש לנסיעה במסלול ברכבו הפרטי...
גם ההשקעה בקווים חדשים לרכבת ישראל מוסיפה המון...
והרב קו שמשמש לכל הקוים באיזור גם עוזר...

נימה3

New member
זה נכון יוליקה, אבל שימי לב

לשכונות חדשות שנבנות ואין בהן שום תשתית לתחבורה ציבורית. מרבית השכונות האלה הן מחוץ לעיר כלומר עוד אלפי מכוניות עולות על הכביש. שמעתי אתמול מומחה לתחבורה שאומר שהשר כץ הצליח לרומם את שמו אבל למעשה הוא עושה בדיוק ההיפך מה שנחוץ יש הרבה תלונות על המנהרות לירושלים. אני לא יודעת לא נסעתי שם רק מה שאני שומעת ושפכו שם מילארדים. עוד דבר שאמר המומחה שנסיעה השתתפותית שאני מבינה הכוונה לכך שאפשר להסיע נוסעים ברכב פרטי שיכולה ברגע להפחית את התלנועה אבל השר כץ נלחם בה הוא כנראה דואג לאינטרסים של בעלי ענין והציבור הרחב לא נמנע עליהם.

יוליקה

Member
מנהל
כשבונים שכונות חדשות

זה לא רק תכנון הבתים ותכנון הדירות
יש לשתף פעולה בין משרד הבינוי והשיכון עם משרד התחבורה...
דבר שלא נעשה... משרד הבינוי לא מתכנן ומפיל את האשמה
על משרד התחבורה....

superman1234

New member
הרגת אותי.

אני מניח שאתה מוכן גם לשתול בעצמך כלניות במנחת מגידו , העיקר שמה שכתבת בזמנו יהיה נכון .
ואללה שתיהיה רק בריא וחזק שפירא ידידי.

אתה כנראה רגיל לשקר, אני לא.

אני לא יכול ללכת עד לשם (יש לך מה לצחוק גם על זה?) הבן שלי עשה את הסיבוב ואת התמונה הוא צילם.

ההערה שלך היתה חצופה ומרושעת מאין כמוה.
לך תשב בפינה ותתבייש.
ומעכשיו -

למעלה