הממשלה חרתה על דיגלה :"הישרדות - שופוני יא נאס"
(הישרדות - תראו אותי)...
הכל קישקוש שיקרי של הממשלה המושחתת הזו שמתנהגת כמו היונים של הזקנות.
העובדה ששר האוצר שהלך לבחירות על פן חברתי, הצביע ברוב החוקים החברתיים - נגד.
זו עובדה שהממשלה נמנעת מלסייע לחקלאים ואני רואה כמות ענקית של משקים נטושים בערבה במישור החוף ובצפון, מרוב יאוש.
ומה עושה הממשלה ? מיבאת עגבניות מטורקיה.....
אבל הממשלה לחלוטין דואגת לאלקטורים שלה.
היא דואגת לספק מזומנים בלי גבול לפרזיטים שונאי המדינה, אלו החרדים שקבלו מהמדינה (הכסף שלי ושלך) 1.250.000.000 שקלים (מיליארד ורבע) כדי שיוכלו להמשיך להתבטל ולהפגין ולתקוף חילוניים שמכספם הם חיים.
אבל זה לא מספיק, וכעת העבירו להם עוד 1.250.000.000 (מליארד ורבע) שקלים, ביחד הם קיבלו השנה 2.500.000.000 (שני מיליארד וחצי) שקלים.
כל זה כדי שיוכלו בהשקט ובבטחה להמשיך להתבטל ולקבל את כספי ולתקוף אותי ולעשות הכל כדי לכפות עלי את מנהגיהם המופרעים וחוקיהם המטורפים והבלתי אנושיים. (אברך בטלן שונא ישראל מקבל הכנסה מהמדינה מכספי, יותר מהמשכורת שלי אחרי 30 שנות שירות במשטרה+צבא.
ואותו הדבר השקעות של מיליארדים בשטחים, שם החקלאות פורחת, כולם חיים ברווחה כמו מליונרים, וגם זה על חשבוני.
זו תופעה מטורפת שלא קיימת בשום מקום בעולם שמדינה משתלטת על שטח שלא שייך לה, לא מספחת אותו, ובונה וסוללת בו כבישים כפרים וערים ומשקיעה מיליארדים במתנחלים שלא רואים אף אחד ממטר, והם גורמים, בסיוע ותמיכת הממשלות, בהקניית חזקה בלתי חוקית בשטחים בכך שמשתלטים עליהם ולא מספחים אותם כי יש שם 2.500.000 ערבים שבעיקבות ההתרחשויות שונאים אותנו שנאת מוות.
וכך, מאות אלפי אנשים חיים בשטחים שהם איזור כיבוש ולא שייכים למדינת ישראל.
מוזר למה כל העולם נגדנו...........
והמסמר האחרון היה החוק שמספח אדמה לבי לספח את האנשים שהופכים שם יותר ויותר לשקופים, 2.500.000 אנשים שחיים תלויים באויר שקופים לגמרי.
ואח"כ כל מי שמזיל דמעות תנין מתלונן למה הם מחבלים ולא רוצים שלום...
ומאידך -
הממשלה המושחתת הזו שמשקיעה מיליארדים רבים של שקלים בחרדים ששונאים את המדינה ובמתנחלים שלא רואים אף אחד חוץ מעצמם,
והעיקר המבט קדימה לבחירות הבאות, ולעזאזל הבריאות, החינוך, הכלכלה, הבטחון, החקלאות, הסעד, הבטחון הכלכלי ועוד ועוד.
המדינה היא בסך הכל לפוליטיקקים, פלטפורמה לעשות עוד כסף תוך כדי דריסת הציבור הנאנק מעול המיסים והתשלומים שמשיתים עליו כדי שכל מי שנגד המדינה יוכל לחיות ברווחה על חשבוני.
כל אלו הממשלה לא רואה ממטר, כיוון שענני העשן מהסיגרים, הבועות של השמפניה, ארוחות השחיתות, הטיול של המתמיד והמתמידה בעולם ובזבוז כספי הציבור ללא סוף, בניית ארמון פרטי לרא"המ ב-700.000.000 (שבע מאות מליון שקלים) הוא רוצה גם מטוס נשיאותי במליונים, הבנים שלו זקוקים למשרתים אישיים - כל הדברים הללו מפריעים להם לראות נכוחה.
אז מה חרתה הממשלה על דיגלה?
לדאוג רק לכורסה בכנסת/ממשלה , וללכת בעיקבות נירונתניהו ..........