חלקי אהבה

בזוקה

New member
חלקי אהבה

אוהבת בי כל כך הרבה דברים ואני אינני מושלם רחוק מזה אוהבת בי הרבה חלקים ולמרות הכל שונאת דברים מסויימים ואני לא מושלם לא טענתי למושלמות באהבה ישנם הרבה צדדים וכן חלק מהם זה חסרונות אהבה אמיתית על מנת שאכן היא תיהיה כזו צריך לדעת לקבל את החסרונות והיתרונות שוה בשוה אני אוהב אותך כל חלק וחלק ככה כמו שאת אני לעולם לא אהיה מושלם אולי איתך יחד אהפוך לדבר שלם אומר לך עוד דבר האהבה הזו לא היתה אמיתית לולא כל אלו אבל את אמרת לי לך אינך רוצה בי עוד אז הלכתי עם חצי לב כי דבר אחד למדתי אי אפשר להחזיק בכוח אף אחת אז פשוט אספתי את עצמי והלכתי עדין אוהב אבל זה לא תופס יותר בכל ליבי מאחל לך שתמצאי את מבוקשך ואולי שם תהיי מאושרת כי שם אני נכשלתי אני לא מושלם

שרי42

New member
בזוקה

אני לא יודעת מי אתה ואין זה חשוב ולפי מה שכתבת אתה נשמע לי בחור אינטלגנטי אז קח לתשומת לבך אל תהיה מושלם - אף פעם כי להיות מושלם זה אומר להיות הטיפוס הכי משעמם בעולם ואנחנו בחיים מחפשים עניין ואין לי ספק שיום אחד תופתע לגלות את אותה אחת שאת חצי הלב שלקחת היא תקבל בשמחה ותאהב אותך אהבה עזה, כמו שאתה רוצה ותתמזגו ותהיו לאחד.

אפרת.א

New member
בזוקה

אבא שלי אומר שיש הרבה דגים בים ומי הנהר שוטפים הכל... קשה - אבל אפשרי! שמעתי בין המילים, בין השורות - כל כך הרבה רוך נועם וכאב. מתוך כל אלה נותר רק - להתחשל. לקום מחוזק יותר, פתוח יותר , אוהב יותר לזאת שתבוא... עם כל כך הרבה רגש - וכל אשר לך הוא חצי...היא תבוא! השלם גם הוא אינו מושלם - הוא רק שלם. שלם אשר הינו מושלם - לא נותר בו מקום... ולי לא נותר אלא לשלוח לך חיבוק ענק וחם. איש יקר: פנינים בדרך לרוב, מצא אותן - ועלית על דרך המלך!

יופי של תגובות

רק מה כולכם רחוקים מאוד מהמציאות אז יופי טופי על העידוד יש הרבה מעבר לכך

למעלה