חלקי בשר חדשים בארץ

חלקי בשר חדשים בארץ

אחת מחברות השיווק הגדולות בארץ [ לא נציין את שמה מחשש לפרסומת] החליטה לייצר נתחי בשר שלא היו קיימים עד היום. כידוע, מבחר הנתחים הקיים בארצות הברית הוא גדול בהרבה מהקיים בארץ. וזה מהעובדה הפשוטה שכל חלק וחלק אפשר לחתוך אותו בכמה אופנים שונים ולקבל כמה וכמה נתחי בשר חדשים. [בקצביות פרטיות קטנות כמובן שאפשר להשיג אותם אבל לא ברמת שיווק ארצית ורוב האנשים לא מכירים אותם] החברה החליטה לייבא כמה מהנתחים הפופולארים בארצות הברית ולא מוכרים כל כך בארץ. בשלב ראשון הם מתכוננים לנסות להכניס לשוק שני סוגים של נתחים. 1.פרנץ' רוסט. בשר מס' 2 צלעות העורף מחולק לשני חלקים. יש את החלק התחתון הרחב ומעילו יש נתח קטן. כאשר מפרידים את הנתח העליון מהנתח התחתון מתקבל הפרנץ' רוסט. מחיר לצרכן לבשר מיושן בוואקום כ40 ש"ח. הפרנץ רוסט מתאים לצלי קדרה וצלי בתנור. [ מה שרוב צלעות העורף לא מתאימות] 2. כתף לונדון בריול. מדובר בנתח שמגיע מהכתף מס' 4. הוא החלק הימני שלו בלי הסחוס. נתח משובח מאוד שמתאים לעל האש ולרוסטביף'. מחיר לצרכן מיושן בוואקום כ60 ש"ח. הבשר ישווק תחת המותג "פלייש" והוא בכשרות 0U ישראל. הבשר חלק בית יוסף.
 
למעלה