חלקי הפאזל הכי יפים שיצא לי לראות

l coyote l

New member
חלקי הפאזל הכי יפים שיצא לי לראות

מושקע ביותר מבחינה ביצועית.

בזהב הזה באמת יש אלומיניום.

l coyote l

New member
עדיין בתהליך. הותחל לפני יומיים

פאזל מאוד מושקע בצביעה, ואיכותי בחיבור החלקים.
רק מה נסגר עם בקרת האיכות של HEYE? מלא חלקים נשארו עם הסרח של החיתוך.

עוד לא מצאתי חברה שמשתווה לראוונסבורגר. אולי Trefl.
אבל אצל HEYE יש הרבה ציורים טובים. אולי מישהו/י מזהה את זה :)

נראה ממש טוב

כאן בפורום אם אני לא טועה הרוב אוהבים את רוונסבורגר ומסיבות מוצדקות, גם אני עוד לא מצאתי תחליף לאיכות שלהם.

בהצלחה עם הפאזל והמשיכי לעדכן אותנו בהתקדמות.

orel אוראל

New member
התנסתי בשניהם ו..

הרבה יותר קל לי אישית להרכיב פאזלים של אדוקה מבחינת חיתוך .. פאזל של 8000 לקח לי 3 שבועות של אדוקה ושל 4 אלף אוטוטו מסיים.. לעומת זאת הרכבתי בזמנו של רוונסבורגר 3000 חלקים לקח לי אולי חודשיים וההרכבה הייתה מלווה עם כאב ראש בחלקים של הרקעים.. נכון החלקים מאוד איכותיים אבל הם יותר מידי עם צורות ובשמיים/ מיים זה פשוט סיוט .. בחלקים של אדוקה יש חיתוך יחסית אחיד , של נקבה מול נקה וזכר מול זכר , וחלקי נקרא להם חלקי רמז ( חחח בהתחלה שהרכבתי ת 8000 חלקים הייתי בטוח שיש דפק ביצור ) .. שהם יחסית מעטים נגיד משהו כמו 1/6 מהחלקים של הפאזל שיש להם חיתוך יחודי שברקעים כמו שמיים ומים זה מאוד עוזר להצמיד זוגות , שלשות ולאט לאט את כל האיזורים .. בקיצור למי שנהנה מעצם ההרכבה והזרימה של הפאזל ופחות מהאתגר מאוד כדאי ללכת על אדוקה..

הבנתי אותך

אני באמת נהנית להרכיב חלקים משוגעים יותר. ניסית פעם פאזל של סנסאאוט? זה בכלל סיוט, יש שם חיתוכים שלא דומים לשום דבר, צריך פשוט לעבור חלק חלק ולבדוק אם זה מתחבר.

orel אוראל

New member
לא.. האמת בעבר לא הסתכלתי גם על החברה

של הפאזל .. אבל יצא לי להרכיב של המון חברות גם לא מוכרות .. כיום כשאני מסתכל על פאזלים אני מסתכל קודם על החברה כי חשובה לי האיכות

l coyote l

New member
מתקדם...

אולי עכשיו מזהים כאלה שנוהגים לשוטט באתרי פאזלים.

אוו אם יש חתול

אני כבר מאוהבת בפאזל

anuterhi

New member
בטח מזהים!

זאת סידרה של שלושה פאזלים על חתולןם באותו סגנון. מאוד יפים!

למעלה