חלקם של המעסיקים כבר מכירים - אמי"ל

avi1976

New member
חלקם של המעסיקים כבר מכירים - אמי"ל

חלקם של המעסיקים של חברות האבטחה והשמירה מכירים כבר את ארגון מאבטחי ישראל ומתחילים לתת לאמי"ל כבוד ויחס. כיוצא בזה לעיתים מעסיקים מעדיפים לא להגיע למשפט ולסגור עם התובעים דרך ארגון מאבטחי ישראל. אתן מקרה: תובע הגיש תביעה נגד חברת אבטחה לפני שבועיים בעזרת ארגון מאבטחי ישראל ולא באמצעות עו"ד השייך לארגון (כמובן שקיימת גם אופציה כזו). לאחר הגשת התביעה מנכ"ל החברה זימן אותו להיום בשעות הבוקר. התובע ביקש את עזרת אמי"ל ואני הגעתי איתו לשיחה עם המנכ"ל. לאחר שיחה כבת שעה הגענו לפשרה של 90%. לאחר סגירת החשבון מנכ"ל החברה הודה בכך שהוא מעדיף לסגור כך את התיקים דרכנו (ולא בהכרח באמצעות עורכי דין). בנוסף לכך, כמו שהזכרתי מקודם קיימת סחבת רבה בבתי הדין לעבודה בגלל העומס הרב וכאמור התובע חסך זמן רב בהמתנה. במקביל הוא גם חסך עלויות גבוהות של עורך דין.

שאלה אל אבי בבקשה !!!! ............

בעזרת השם האם בזכות אמי"ל יהיה בעתיד קידום לשומרים ומאבטחים ויעבירו חוקים בכנסת כדי ששומרים יוכלו להיתקדם בתפקיד שלהם

avi1976

New member
אנחנו נמצאים בועדות בכנסת לקדם

את מצב המאבטחים והשומרים! האם אתה מעוניין להצטרף ולשתף פעולה?

אם משהו יזוז שמה ../images/Emo70.gif ..............

והחברי כנסת המפגרים באמת ידאגו לי ! , בתור מאבטח שאני אוכל להיתקדם בתפקיד אחרי שנה , אז אני מוכן להיצטרף ! . אבל לא שאני אבוא אל ועדה ש-רק תדבר הרבה מילים באויר והחברי כנסת ימשיכו לחמם את התחת שלהם על הכיסאות ולהרויח בחודש מה שאני מרויח ב- 10 שנים ! .

נדב כתב

New member
../images/Emo31.gif לא מסכים

אני חושב שבזה שהתפשרתם בעצם הודדתם את המעסיק להמשיך בדרכו הרי לא כולם מתפשרים ומפסידים את הכל וחלק מתפשרים ומגיעים לחלק מהכסף ובעצם זה יוצא שלמעסיק משתלם לעבור על החוק העובדים צריכים לתבוע את כל הסכום שמגיע להם על פי חוק כולל כל ההצמדות והכנסות ולא לוותר בשקל אחד על מנת שבפעם הבאה המעסיק יחשוב פעמיים אם לעבור על החוק

avi1976

New member
אני מסכים איתך שצריך ללכת עד הסוף

אבל זכות הפשרה היא בראש ובראשונה של התובע (המיוצג או לא מיוצג). לידע כללי לאף אחד אסור לכפות פשרה על תובע - גם לעורך הדין וגם לשופט אסור! ישנם עובדים שלא מוכנים לחכות שנים עד לפסק דין מייגע שבסופו של דבר מביא להם כמעט את מלוא פסק הדין. במקרים האלה העובדים העדיפו לא לחכות לפחות שנה וחצי ולקבל כמה מאות שקלים פחות ולא ויתרו על אלפי שקלים מתביעתם... ותאמין לי שיש לנו מספר תביעות שמתמשכות כבר קרוב ל-3 שנים... אני מניח שיש תביעות שימשכו גם 7 ו-8 שנים (אם אנשים "למטה" לא יקומו ויתעוררו ביחד) יש תובעים שרוצים ל"עמוד על שלהם" עד הסוף!!! כמעט כל הגופים במדינת ישראל מושחתים, רקובים ובירוקרטים ואנו מעוניינים לשתף פעולה ולהלחם במצב. אזרח אחד קשה לו לשנות ורק כולנו ביחד נוכל לשנות... כרגע רוב העובדים עקשנים ופחדניים... קל לדבר וקשה לעשות! עד מתי תחכו? עד שהכל יתפרק? בואו נשנה ביחד. נשמח לשיתוף פעולה של כל אחד!!!

המאבטחים אוכלים את כל החרא ../images/Emo70.gif

כל אחד שמגיע לעבודה בתור מאבטח צריך לסבול ולאכול את כל החרא של השמירה ושל החברה ! , בזמן ש-אלה ש-הם " מפקחים " על שומרים הם מיתקבלים לחברת אבטחה צ'יק צ'ק דרך כל מיני קומבינות של קב"טים ושל מנהלים ! .

העירייה והחברת שמירה זה כמו .......

החברה מצד אחד מעוניינת ש-מאבטח יהיה הנותן שרות וגם הסמרטוט של החברה כדי שהיא לא תפסיד " לקוח " חס וחלילה ! . ואילו " העירייה " מעוניינת לשרת רק את הביטחון ואת המנהלים של המקום שבו המאבטחים עובדים ! . ותמיד המאבטחים צריכים לאכול את כל החרא של העירייה ושל החברה ! . " המפקחים " כל היום מיסתובבים עם האוטו שלהם ומקומבנים בתוך החברה ! .

למעלה