חלק בית

volnerable

New member
חלק בית

ניסיתי לצייר בדמעות, את הלב שלי, דמעות שרק אתמול היו דמעות של אושר הפכו היו לדמעות של צער,על אובדן, אולי אי שם בלוח הזמנים,נקבע שהיום הוא יום המזל הרע ,לדברים מהסוג הזה ולי לא היתה הכנה מראש אף פעם אין הכנה מראש ,יום אחד הלב שלם ומלא,יום אחד אחרי ,הלב שבור ומרוסק. אני בוכה כעת ומנסה לצייר לב שלם, כמו זה של אתמול ולדמעות אין לב. הן רק זולגות ויורדות ללא מעצורים, ניסיתי לצייר את הלב שלך והפסקתי לנשום, מחר אנשום מחדש לאט.

ה מוזה

New member
לנשום ....

הזריחה החדשה ..בבוקרה של הזריחה החדשה שם תהיה התקוה של ההגשמה שם תנסוק השמש אל על לבשר על התחדשות ציפורים יחלפו במעוף של חופש ודרור שמים יהיו בהירים והנפש פנימה תתמלא בכוחות של האופק .. חלומות נוסקים למעלה ..מתנה נשלחת אלינו ללא התראה מראש .. כנראה ..שגם ללא התראה מראש מאבדים אותה ..וחלומות מתרסקים ..באכזריות וזה מופלא ..וזה קסום ..כי החלום היה כמו זריחה חדשה ... והדמעות ..הרסיסים ..הגיעו כמו לילה חשוך ורע .. בחושך לא רואים דמעות .. לא שומעים כאב ..

volnerable

New member
שיר יפה כתבת

ולכרגע,הכל כל המילים חסרות טעם ותחושה. שהריקנות מחלחלת ,היא ללא כל חמלה כובשת, כל שטח והזריחה נמוגה היא לאוהבים ואני אוהב שנשאר בודד.

ה מוזה

New member
לא ידיי כתבו את השיר ..

השיר הוענק לי כמתנה קסומה .. ומתנות שכאלו ..נשארות בלב .. הריקנות ..מלאה באלפי רגעים שכאלו ,קסומים .. יש אי שם ..מישהי ..שמילים עבורה היו כל הטעם והתחושה .. יש אי שם ..מישהי בודדה ..לא פחות ממך .. מישהי שלא ידעה להפסיק לחלום ..ועכשיו החלום התרסק לה בידיים .. חולמים בשניים נושמים בשניים כואבים בשניים ובריקנות ...הכאב כל כך חד ..וחותך .

למעלה