חלק לשמונה הפקות

matan_fla

New member
חלק לשמונה הפקות

אם לא שמעתם על חלק לשמונה הפקות אז הגיע הזמן וכל מילה מיותרת לאתר

matan_fla

New member
אני חבר ההפקה

אנחנו מפיקים סרטים הומוריסטים ומקווים שמישהו יעריך את ההומור שלנו ויגלה אותנו. עוד שאלות יתקבלו בשמחה.

GGOODD

New member
יש שיקראו לזה אומנות...

אני סתם אקרא לזה חומר חולני, לא מצחיק ומוזר! סלחו לי על הביקורת הלא בונה הנ"ל, אבל זה ממש סרטים בלי טעם. אני לא הבנתי את ה"הומור" כמו שהוא נקרא שם ואת הצילום המגוחך הקפיצות הלא הגיוניות והעריכה הקטועה. אני ממש מצטער אבל זה מגוחך ואפילו מפחיד...

matan_fla

New member
איזה סרטים ראית?

בשביל משהו יותר מתון אני ממליץ על הסרט פדיחות. את הסרט עשינו למסיבת הסיום ובעקבות כך הוא יותר מתון למרות שרבות מהבדיחות בו פרטיות ללומדים בבית הספר.

GGOODD

New member
ראיתי את כולם חוץ מהפדיחות...

עכשיו אולי תסביר לי את השטויות שהולכות שם??

matan_fla

New member
איך אפשר להסביר?

כנראה זה לא ההומור שמוצא חן בעיניך.

GGOODD

New member
זה מצחיק אותך מה שקורא בסרטים?

אני ממש אבל ממש לא גיחכתי קלות על הסרט ולא בכוונה לקטול אתכם או משהו אבל אם זה ההומור שמצחיק אותך אני יכול להבין למה לא צחקת מהסרט שלי אולי אם הייתי מורח חומוס על החבר'ה שלי היית נקרע מצחוק, הרי זה שנון והגיוני יותר או שסתם הייתי קורא לגיבור גרמניה הנאצית... עזוב אותך... משהו כאן לא בסדר אני רוצה לראות עוד מישהו שצפה בסרטים ולשמוע מה יש לו להגיד באמת שמעניין אותי אם אני היחיד בעולם שחושב שזה חולני...

matan_fla

New member
אותי זה מצחיק

אולי ההומור לא שנון אבל מקורי. אם תסתכל על הרבה דברים היום תראה שלא הכל צפוי יש דברים כמו מיסטר מותק, פיני הגדול ועוד אי אילו דוגמאות. גם אותי מענין תגובות של אנשים אחרים. אנשים רבים שראו את הסרטים אמרו לי שזה מצחיק. וחלקם כולל אבא שלי אמרו לי שאנחנו דפוקים. אולי אתה מיושן בתפיסתך?

GGOODD

New member
מה מצחיק בזה??

בבקשה תתרגם לי בכתב דברים שמופיעים בסרטים שלכם שלפי דעתך מצחיקים...

אחי,

אתה לא יכול לשאול מה מצחיק פה, זה כמו לשאול מישהו מה יפה במוסיקה שהוא אוהב, זה לא משהו שמסבירים.

ודרך אגב

יש כמות נכבדת של אנשים בבית ספר שלנו שרק מחכים שנוציא עוד סרט. אז כנראה את מישהו זה כן מצחיק.

הפרדה...

צריך להפריד בין תוכן לעשייה. אני לא מתחבר לתוכן אם כי אני מוצא את המקוריות שלכם משעשעת למדי. שוב, לא התוכן. התוכן הוא בהחלט מפגר לחלוטין אבל בל נשכח שבזה אנחנו עוסקים... אני מוצא את העשייה שלכם נהדרת כי אתם עושים !!. ואם אתם עושים דברים מפגרים ומשקיעים בזה זמן ומאמץ אז אני בטוח שבעוד כמה שנים אתם תהיו מקצועיים הרבה יותר ואז יש שני סיכויים: א. או שתצליחו לייצר סרטים משובחים ומקצועיים על חשבון סרטי גיל ההתבגרות. ב. או שתמשיכו לייצר סרטים עוד יותר מפגרים אבל הרבה יותר מקצועיים. בכל מקרה אני חושב שזה אחלה, שחבר'ה עושים סרטים. הערה קטנה לתוכן: קחו בחשבון שיש כאלה שלא מבינים עניין וצופים בסרטים האלה. ואני מתכוון לילדים קטנים. ועם כמה שכולם בטח שיגעו אותכם בנושא הזה, זה ממש לא יאומן כמה סרטים משפיעים על ילדים (כמו שאתם נמשכים למיסטר מותק) שלא נגיע למצב שילדים קטנים ינסו לחקות את הפעולות שלכם ואז חליאה לאללה מה יכול להיות ...

matan_fla

New member
ok

קודם כל תודה, אני שמח לקבל עוד תגובות ובתקווה שיהיו עוד. אם במקרה יצא לך לראות את הסרט הקרון שפרסמתי לפני כמה זמן בפורום תראה שלא כל מה שאני עושה הוא בסגנון הזה. אני לא כל כך רואה פסול במה שאנו עושים בניגוד אולי לגקאס שחיקוי שלו הוא מסוכן. מיסטר מותק לא פוגע בעצמו ובאף אחד אחר.

מותק

מיסטר מותק יוצר גישה, סתלבטנית, חוצפנית ומזלזלת במי שסובב אותו. עכשיו זה אולי לא מזיז לך אבל ביום שתגדל מעט ותצפה למעט יחס מצד הצעירים, אתה תקבל נא בעיין, בגלל המוצר שאתה מוכר. אני חושב שלצעירים זאת תוכנית חביבה אבל אחרי שאתה רואה את התוכנית ויוצא החוצה, הראייה שלך משתנה...

GGOODD

New member
שאלה...

אתה מוצא את העשייה המקצועית, טובה? כי כל הקטעים הקופצים הצילום המוזר דווקא לא מצאו חן בעיניי...

לא

אבל אתה יודע איך זה. סרטים ראשונים לא יוצאים כל כך טובים, אחר כך אתה מתחיל ללמוד מטעויות וניסיון עבר

matan_fla

New member
הדבר נעשה מבחירה ולא מחוסר מקצועיות

אם הינו רוצים הינו יכולים לשים את המצלמה על חצובה או לערוך חלק יותר.

זה לא עניין של עשייה מקצועית או לא

זה חלק מההומור- העריכה המוזרה והצילום התזזיתי

למעלה