חלק מהסדנא של אתמול

קסנדרה*

New member
חלק מהסדנא של אתמול

לצערי את החלק הראשון, היותר מעמיק, הדיון ביצירתו של אריה לא השכלתי לצלם. ואח"כ עפתי, כאן נותק הקשר. תהנו ממה שיש. אריה במדבר: תודה פרח. קסנדרה*: הגברים שהם חולים אני מיד מקבלת בלבלת aiziq: היא יוצאת נקודה בלי לאן או למה אלא רק איך פרח תרבותי: זה לא שהם מפונקים, זה שאני מעדיפה להיות חולה במקומם. יותר פשוט קסנדרה*: איך יוצאת איציק? aiziq: בהחלטיות קסנדרה*: נו? פרח תרבותי: ובלי איפור קסנדרה*: ואיפה אתה הקורא? קסנדרה*: גם לך צד ביצירה לא? aiziq: אי אפשר לגדעת אם מאופרת או לא קסנדרה*: לא חשוב aiziq: תמשיכי להוביל אותי קסנדרה*: לדעתכם לקורא יש צד ביצירה או לא? סנדרלין מונרו: ברור שיש סנדרלין מונרו: היא יוצאת לקהל אלינו aiziq: מהו ס'? קסנדרה*: מה החלק סנדי? פרח תרבותי: יש. אבל לא כל כך פרוע ומרחיק לכת אריה במדבר: ס' = סנדרלין קסנדרה*: רגע איציק סנדי הצביעה ראשונה שתסביר aiziq: מסכים קסנדרה*: לא פרוע אנחנו לא במערב אריה במדבר: פרח תרבותי: את בשליפות סנדרלין מונרו: אם היא יוצאת אלינו היא גורמת לכל אחד לתהות קסנדרה*: את השולפת חחחחחחחח סנדרלין מונרו: על עצמו ובעיקר עליה החדשה קסנדרה*: לא היא דווקא סנדי בכל יצירה, כוונתי אריה במדבר: אפשר להכניס את היצירה לתוכנית הלימודים? אריה במדבר: יגדל דור שלם ששונא אותי... אריה במדבר: עדיף לבגרות. קסנדרה*: אריה רוצה? אני אדאג לך TמחפשT: חחחחח אריה סנדרלין מונרו: פרח תרבותי: עדיף למתבגרות אריה במדבר: קסנדרה*: פעם סיפרה לי תלמידת י"א ששאלה אותי הרבה שאלות בפורום שהמורה רצתה שתכתוב ביביליוגרפיה והיא כתבה: קסנדרה קסנדרה*: המורה שאלה מי זו? אריה במדבר: גדול! קסנדרה*: חחחחחחחחחחחח כמה צחקנו פרח תרבותי: קסנדרה את גם מופיעה בביבליוגרפיה של המאמר שלי קסנדרה*: חחחחחחחחחחחחחחחחחח אריה במדבר: מורה חסרת השכלה... aiziq: והמורה לא ידעה מי זו?!!! aiziq: פרח! קסנדרה*: כבר מורה אחת אמרה לי שבסוף יבחנו את התלמידים על קסנדרה בבגרויות פרח תרבותי: נשבעת לכם!!!!! aiziq: פרח פרח תרבותי: כן איציק, מה אריה במדבר: טוב. איבדתי את התחושה בקצות אצבעותי... קסנדרה*: אריההההההההההההה למה בלבעליב? פרח תרבותי: אריייייייהההההה aiziq: איזה שידור רדיו יש לך? TמחפשT: יש פה כמה יוצרים שבאמת אפשר ללמוד אותם במקום כמה אחרים (מניסיון..לפי שנה שעברה שלמדתי) אריה במדבר: כי המורה לא שמעה על הפורום הזה? פרח תרבותי: איציק תרגיע. עשו מזה מי יודע מה. תרגיע!!!! קסנדרה*: תשים אותן בכוס מים חמים וקרים לסירוגין aiziq: למה לא נותנים לי להיות תם בפורום הזה? קסנדרה*: חחחחחחחחחחחחחחחח אריה פרח תרבותי: תכנית ברדיו איזורי שיש לו שני מאזינים. אני וזה שאני משוחחת איתו אריה במדבר: חמים וקרים - איפה קאיה? נשמע כמו מתכון לסושי... TמחפשT: למה לא לפרסם אז? aiziq: באיזה שעה? סנדרלין מונרו: אחחחח אני מתגעגעת לסושי של קאיה קסנדרה*: מחפש לפרסם מה? את הרדיו? השתגעת? פרח תרבותי: יום ג 5 ורבע עד 6 ורבע קסנדרה*: פרח מאד דיסקרטית aiziq: את ורדה רזיאל ז'קונט? פרח תרבותי: פרח ביישני ותרבותי יענו ופו היה אומר: נכנס/ה לחדר חברך ופו היה אומר התחבר אל הצ'ט! אריה במדבר: יענו.... קסנדרה*: והנההההההה פו וערב טוב פרח תרבותי: הו דה פאק איז...? סנדרלין מונרו: פו חיבוקיםםםםםםםםםם aiziq: שלום פו פרח תרבותי: פוווווווווווווווווו אריה במדבר: מיצינו את היצירה להערב? כשפו הגיעה אריה במדבר: פיספסה את הכל קסנדרה*: לא ופו היה אומר: הגעתי... מתנשמת ..אבל הגעתי TמחפשT: ערב טוב פו קסנדרה*: נתחיל מההתחלה אריה ופו היה אומר: ערב טובבבבבבבבבבבבב לכולכם aiziq: כך חלפה לה תהילת עולם,אריה פרח תרבותי: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחח איציק אריה במדבר: אני לא אעמוד בזה שוב.... אריה במדבר: ואני בכלל יושב. קסנדרה*: יוווווווווו חבל לא שמתי הקלטה ופו היה אומר: אריה מצטערת שפספסתי femme: יצא/ה מהצ'ט חברך femme התנתק מהצ'ט! ופו היה אומר: תעדכנו בבקשה פרח תרבותי: אריה ומה עלינו מה?????????? קסנדרה*: פו החלטנו שזו יצירה עם המון רבדים ופו היה אומר: אני מקליטה מעכשיו aiziq: יופי קסנדרה תסכם קסנדרה*: טוב יאללה אריה במדבר: חשבתי עליכם. אריה במדבר: דווקא. פרח תרבותי: אפשר לנצל ת'הפסקה הזאת לספר בדיחה אפרופו אריה החולה?[ קסנדרה*: יצירה עם המון רבדים. גמות ראשית, דמות משנית קרי הבבואה קסנדרה*: הנמען=הוא קסנדרה*: דמויות נעלמות קסנדרה*: מה עוד? אריה במדבר: ספרי ספרי פרח... אריה במדבר: לפני שאפרוש. ופו היה אומר: רגע קסנדרה*: ספרי ספרי, איך הפרח יעלה מן הפרי פרח תרבותי: אחד פוגש ת'חבר שלו בפתח בית החולים סנדרלין מונרו: מצאנו שהסוף פתוח aiziq: יפה קס סנדרלין מונרו: למרות שנראה לכאורה שלא פרח תרבותי: "מה קורה, אתה חולה? ופו היה אומר: הדמות הראשית האשה המתאפרת פרח תרבותי: לא, אני בריא פרח תרבותי: אז מה, מי חולה קסנדרה*: נכון פו פרח תרבותי: לא זה חמותי היא שוכבת פה ופו היה אומר: הדמות המשנית הבחור עליו היא חושבת פרח תרבותי: מה אתה אומר? כמה זמן? קסנדרה*: לא פו ופו היה אומר: אז מי פרח תרבותי: עוד 11 וחצי חודשים זה יהיה שנה ופו היה אומר: ? סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחח קסנדרה*: הבבואה היאהדמות המישנית המאפיינת את הדמות הראשית אריה במדבר: חחחחחח קסנדרה*: פרח סנדרלין מונרו: כמה אהבה אריה במדבר: טוב. ופו היה אומר: אאאאאאאה איזה יופי לא חשבתי על זה aiziq: לקח לי זמן אבל חחחחחחחחחחחחחח TמחפשT: חחחחח אריה במדבר: סילחו לי אבל אני אביר. קסנדרה*: 3 חולות יושבות בתור לרופא אריה במדבר: כלומר סוס. פרח תרבותי: תודה חברים אריה במדבר: בעצם - פרש ופו היה אומר: מיהן הדמויות המסתתרות ? קסנדרה*: הראשונה יש לה מיניסקוס אריה במדבר: כלומר פרשתי. סנדרלין מונרו: טוב איציק קצת קשה לך לחשב בשעה כזו חחחחחחחח קסנדרה*: לשניה יש אולקוס פרח תרבותי: לילה טוב אריה. תהיה בריא קסנדרה*: ולבלונדית מה יש? אריה במדבר: תודה. aiziq: לא פשוט אני ביחסים מעולים עם חמתי סנדרלין מונרו: לילה טוב אריה תרגיש טוב אריה במדבר: לילה טוב קהל נכבד - ותודה על ההזמנה קסדנרה! קסנדרה*: ליל מנוחה אריה ותרגיש טוב קסנדרה*: בבקשה aiziq: החלמה מהירה אריה! פרח תרבותי: נו קסססססס

קסנדרה*

New member
המשך

אריה במדבר: פוף! אריה במדבר: יצא/ה מהצ'ט חברך אריה במדבר התנתק מהצ'ט! TמחפשT: החלמה מהירה אריה, לילה טוב ופו היה אומר: לילה טוב אריה קסנדרה*: כלום וגם הכוס בריא aiziq: חחחחחחחחחחחחח פרח תרבותי: חחחחחחחח סנדרלין מונרו: לא הבנתי ופו היה אומר: קססס (מתחננת) aiziq: הפעם טני הבנתי לפנני כולם! סנדרלין מונרו: אולי כי אני בלונדינית? קסנדרה*: על מה? פרח תרבותי: מה קרה פו סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ופו היה אומר: מיהן הדמויות המסתתרות? קסנדרה*: גם אני תירגעי קסנדרה*: אהההה סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחח aiziq: פו זה לא ילך ופו היה אומר: מה קרה? אתם ניתחתם את היצירה ואני לא קסנדרה*: פו בסוף היצירה היא יוצאת, אריה כתב בצאתה נכון? ופו היה אומר: נו? ופו היה אומר: מה לא ילך איציק? קסנדרה*: יוצאת בהחלטיות לא להעמיד יותר פנים סנדרלין מונרו: פרח קסנדרה*: מול מי?? aiziq: כלום הכל הולך ופו היה אומר: ההוא פרח תרבותי: כן סנדר סנדרלין מונרו: אחלה תמונה שמת שם סנדרלין מונרו: הוציאה ממני מלאן עצבים ופו היה אומר: אז ההוא הוא דמות נסתרת? פרח תרבותי: תודה. ואני חושבת שגם מגיע לי כל הכבוד שלא צרפתי ת'שיר שלי, שנכתב לפי התמונה קסנדרה*: יש המון פרטים שיש להתייחס אליהם קסנדרה*: לא פו קסנדרה*: הוא הנמען aiziq: פו,יש חדש? סנדרלין מונרו: אה נתת לנו זמן ואחר כך ? קסנדרה*: בכוונה הבאתי את היצירה הזו בגלל שלל הדמויות ופו היה אומר: לא ופו היה אומר: מיואש? aiziq: חלילה וחס TמחפשT: אולי נדבר קצת על היצירה של מתוסכל? אם לא התעייפתם.. ופו היה אומר: יופי, אני זקוקה לזה קסנדרה*: ואיפה צינסקי? קסנדרה*: בבקשה על היצירה "ימים? TמחפשT: כן ופו היה אומר: בדיוק רציתי לשאול "איפה צינסקי?" קסנדרה*: קדימה aiziq: אפשר גם נטישה של עומק? TמחפשT: לא זוכר מי רשם את זה, אבל השתי שורות האחרונות שם נראו גם לי מעט מיותרות... לא? aiziq: יחס קסנדרה*: כתב את זה מישהו בשם האגודה למען עצמו TמחפשT: אה..האיש החביב קסנדרה*: מאד ופו היה אומר: פרח וסינדרלין - לאן נע(א)למתן? TמחפשT: דווקא איתו הייתי חייב להזדהות? חח.. קסנדרה*: נאלמו סנדרלין מונרו: אני פה פרח תרבותי: סליחה, היה לי טלפון!!!!!!!! קסנדרה*: מחפש לא נורא קסנדרה*: הוא כבר לא יזהה הרבה זמן את עצמו ופו היה אומר: באמצע השיעור? נא לכבות פלאפונים טלפונים וכו' סנדרלין מונרו: חחחחחח TמחפשT: איזה איום קס' קסנדרה*: לא גמרנו לדון מה החלק של הקורא ביצירה פרח תרבותי: סליחה יקיר. אני פורשת. אין ברירה. פו, האם תקליטי? aiziq: בי פרח קסנדרה*: מחפש נעזוב את זה כי אני "מחוממת" עליו כהוגן ופו היה אומר: מוקלט ומצונזר קסנדרה*: פרח ביי ותודה TמחפשT: אני גם נאלץ לצאת מהחדר בגלל אחי כידוע....אצטרף אחר-כך אם עדיין תהיו פה...להתראות ופו היה אומר: ביייי פרח ופו היה אומר: בייי מחפש קסנדרה*: נחכה לך מחפש פרח תרבותי: פו, שלא תעיזי לצנזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קסנדרה*: פרח אני אתחיל להקליט מעשיו aiziq: בי מחפש

femme

New member
התנצלות !

אני רוצה להתנצל שאתמול בערב התנתקתי מהצ`אט ללא אמירת לילה טוב. אתמול עברתי ניתוח מיניסקוס והרגשתי על הפנים. חוצמזה, שהייתם כ"כ שקועים בניתוח היצירה, אז לא רציתי להפריע לכם באמצע. שוב סליחה, אבל לא היתה לי שום כוונה פוגעת או זילזול חו"ח.

kaya11

New member
לכל התוהים איפה הייתי אתמול... ../images/Emo8.gif

העברתי סדנת סושי בירושלים והיה מאד מוצלח.... ולשם שינוי לא פתחתי את המחשב כשחזרתי הבייתה (ב1 בלילה) אלא נכנסתי ישר למיטה (אחרי מקלחת כמובן...) וביום ראשון אני אעדר שוב כי אני מעבירה שיעור פרטי... מזל שאתם מקליטים כל פעם ואפשר לראות בדיוק על מי אתם מרכלים

קסנדרה*

New member
קאיה זה לא ציון "עובר" תביאי לטעום

את חייבת כל פעם לגרות אותנו עם הסושי ? זה פייר ?

זה בא קודם... #1

זה עדיין לא הכל אבל בא בדיוק לפני מה שקסנדרה העלתה (אין לי עוד...) פרח תרבותי: מה הן היו אריה? אריה במדבר: זה סוד... קסנדרה*: את דעתי? סנדרלין מונרו: אני יכולה להגיד משהו פרח תרבותי: ש...ק aiziq: אני חושב ש"העמדת הפנים "זה מפורש מדי ולא מתאים לרוח היצירה שהיא כלל מרומזת אריה במדבר: זה מושלם איציק - הרי איפור הוא העמדת פנים. אריה במדבר: אבל, היא לא התאפרה. קסנדרה*: איציק היופי הוא שהיא לא מרומזת אלא מטאפורית אריה במדבר: נכון, היא לא מרומזת. קסנדרה*: והסוף מעמיד את האיפור בסימן הנכון aiziq: ועל כן אני אומר שלשים מלה מפורשת כלכך לא הולם את רוח היצירה פרח תרבותי: בקיצור, זה כאילו בהפוך על הפוך סנדרלין מונרו: רגעעעעעעע תנו להשחיל מילהה קסנדרה*: העמדת פנים זו מילה מאד פתוחה אריה במדבר: קדימה סנדרלין - תקתקי. aiziq: איך קס? קסנדרה*: סנדרלין מי עוצר אותך, רק תגידי אני מעיפה אותו קסנדרה*: איך? סנדרלין מונרו: כמו שאיציק אומר כל היצירה היא מטאפורית קסנדרה*: יש העמדת פנים מכמה וכמה סיבות פרח תרבותי: רגע... אריה במדבר: ואז סנדרלין? סנדרלין מונרו: והסוף הוא כמו החלטה חד משמעית מציאותית קסנדרה*: אתה צריך להשלים בראשך על איזו העמדת פנים התכוון היוצר ביצירהה זו סנדרלין מונרו: אני לקחתי את הסוף גם בצורה מטאפוריץצת פרח תרבותי: אני חושבת שהעמדת הפנים פה היא כפולה ומכופלת קסנדרה*: זו התפנית סנדרלין סנדרלין מונרו: שניה קסי קסנדרה*: היא אפילו יותר מזה לדעתי כמובן סנדרלין מונרו: והחלפת ערכת האיפור היא לא החלפת הערכה במציאות קסנדרה*: אלא? סנדרלין מונרו: אאני אסביר סנדרלין מונרו: אני לקחתי את זה נורא אישי אריה במדבר:
סנדרלין מונרו: אני לא מאמינה סנדרלין מונרו: בברחות סנדרלין מונרו: בבריחות פרח תרבותי: יאפפעם לא התאפקתי כל כך הרבה זמן סנדרלין מונרו: לכן אני מאמינה בשיטות לשנות את הטקטיקה כדי לנצח קסנדרה*: אריה יודע מה מאד אהבתי ביצירה? פרח תרבותי: רגע קס סנדרלין מונרו: ושינוי הערכה הוא שינוי הטקטיקה? פרח תרבותי: אני מתה להגיד משהו ואתם לא נותנים femme: יָצְאָה אֶת בֵּיתָהּ קסנדרה*: פרח דבריייייייייייייייייייייי ראבק פרח תרבותי: תודה. הכותב גם קצת צוחק עלינו ואולי על עצמו ואולי על הבחורה סנדרלין מונרו: האם הבנתם מה שניסיתי להסביר? פרח תרבותי: למה כוונתי? femme: בְּהַחְלָטָה לָשִׂים קֵץ קסנדרה*: אני לא סנדרלין אריה במדבר: לא ממש ס' - איפה יש החלפה של הערכה? פרח תרבותי: בהתחלה הוא עשה לנו כאילו איפור aiziq: סנדרלין יותר משהבנתי אני השתכנעתי סנדרלין מונרו: שיט פרח תרבותי: שהסתבר שלא היה איפור femme: לְהַעֲמָדַת הַפָּנִים. פרח תרבותי: ואחר כך הוא עושה לנו כאילו העמדת פנים TמחפשT: בסיום שלך יש החלפת ערכה סנדרלין..חח קסנדרה*: פרח אני לא פירשתי זאת כך סנדרלין מונרו: כן נוווווו בסיום שלי אריה במדבר: הוא שלך ס' לא שלי. קסנדרה*: אהההההההה בסיום שלך TמחפשT: אהה.. סנדרלין מונרו: אני יודעת אריה קסנדרה*: אריה אריה במדבר: ק' ? קסנדרה*: אני אהבתי מאד סנדרלין מונרו: לכן אמרתי לקחתי את הסיום הזה אישי
קסנדרה*: את השורה בה אתה מתאר את שהרימה גבה TמחפשT: הבנתי את סיבותייך ס' :) אריה במדבר: אה. עכשיו ברור ס'. קסנדרה*: ובשורה אחריה שיפסיק למרוט את עצביה אריה במדבר: אמרת בתגובתך שגם את הרמת גבה... קסנדרה*: כמה מיוחדדדדדדדדד אריה במדבר: זו היתה המטרה 'ק'. אריה במדבר: אגב, כמובן שהעמת הפנים היא גם כפולה. קסנדרה*: ברור לא<? ואולי לא סנדרלין מונרו: אריה זה לא שאני לא אוהבת את הסיום שלך הוא מוחץ חד משמעי פרח תרבותי: כל פעם שאתה קורא לה ק. אני חושבת על קפקא קסנדרה*: לטעמי יותר מתרתי משמע aiziq: חחחחחחחחחח אריה במדבר: הוא כן ולא סנדרלין. סנדרלין מונרו: סתם מבחינה אמוציונלית רציתי לתת לזה יותר הומור קסנדרה*: מ'כפת לי להיות קפקא קסנדרה*: מוכנה אריה במדבר: יש בעצם שלושה פרושים להעמדת הפנים. TמחפשT: הוא די פתוח הייתי אומר הסיום קסנדרה*: אני מצאתי 3 פרח תרבותי: לא קפקא - אלא יוסף ק. נדמה לי. זה לא נעים!! aiziq: אני כבר מצפה לשירך":הגלגלול" אריה במדבר: נכון. אבל היצירה כולה היא פתוחה בכוונה קסנדרה*: מסכימה איתך מחפש אריה במדבר: ,אף כי נראה שהסיום סגור - הוא לא. פרח תרבותי: מטמורפוזה, יענו? הקורס הזה למזדקנות? סנדרלין מונרו: איך לא סגור? קסנדרה*: פוייייייי אני נשארת קסנדרה אריה במדבר: העמדת הפנים של מי ס'? אריה במדבר: ומה המשמעות? קסנדרה*: הוא משתמע בקריאה ראשונה כחד משמעי אריה במדבר: האם היא תתעמת איתו ותדבר איתו על הכל? אריה במדבר: או אולי תעזוב אותו? אריה במדבר: או שמא זו "העמדת פנים" אחרת לגמרי? TמחפשT: או שהוא יזרוק אותה..
סנדרלין מונרו: חושבת
קסנדרה*: הרי יש נמען וקיימת ההבואה וצאתה יש עוד "דמויות" נעלמות aiziq: כבר אמרת שיש כאן הארכה מלאכותית של היחסים קסנדרה*: וגם של הריסים קסנדרה*: כמו בובולינה סנדרלין מונרו: חחחחחחחחח קסי אריה במדבר: נכון - אבל בגלל שהיא לא מתעמתת איתו היא חייה בבועה מלאכותית שאינה מה שהיא רוצה. פרח תרבותי: לדעתי היא הולכת לגמור איתו אחת ולתמיד קסנדרה*: ואולי לא סנדרלין מונרו: גם לדעתי פרח חחחחחחח סנדרלין מונרו: ככה ראיתי ונבהלתי מיד הכנסתי הומור פרח תרבותי: בעצם, מה היא עשתה איתו עד עכשיו? קסנדרה*: אולי היא תפסיק להעמיד פנים כלפי עצמה קסנדרה*: בבואתה aiziq: לדעתי גם הנחישות שלה "מאופרת" ותמחה עם סופו של יום אריה במדבר: נכון ק' זו אחת האפשרויות. סנדרלין מונרו: דיי אל תהי רעה פרח הוא חמוד TמחפשT: זה הצעד הראשון, יפה פרח תרבותי: יכול להיות שהיא שוקלת שינוי מין?!???? סנדרלין מונרו: זו היא שהתאפרה קסנדרה*: ויש אחת נוספת קסנדרה*: הרי כתבת בצאתה קסנדרה*: וכשהיא יוצאת פרח תרבותי: היא בטח מאלה שמחליטות כל בוקר על דיאטה סנדרלין מונרו: היא גם משהו אחר כשהיא יוצאת? aiziq: יצירה סכיזופרנית לשיטתך קס? קסנדרה*: היא הולכת אל מול קהל שאינו מוזכר ואולי שם תפסיק עם העמדת הפנים

וזה אחריו #2

TמחפשT: יכול להיות פרח סנדרלין מונרו: או יוצאת מתוך עצמה אל האמת החדשה? אריה במדבר: ברגע שהיא יוצאת את ביתה - זה מוציא אותנו מהסצנה של ד' אמות. קסנדרה*: סנדי אם היא מאופרת היא לא היא, אם לא התאפרה הפסיקה עם העמדת הפנים היא תצא גלויה ויראו מי אני אריה במדבר: עכשיו יכנסו שחקנים חדשים עליהם איננו יודעים כלום. קסנדרה*: אלו הדמויות הנעלמות פרח תרבותי: אשרי המאמין aiziq: אני הלכתי לאיבוד סנדרלין מונרו: חד משמעית אני לא יכולה ללא איפור חחחחחחחחח אריה במדבר: זה כבר הבאנו ס'. אריה במדבר: הבנו קסנדרה*: איציק כי היצירה אינה כה קלה אריה במדבר: אופס סנדרלין מונרו: חחחחחחחח אריה קסנדרה*: רק "כאילו" פרח תרבותי: איציק, מה קרה? אריה במדבר: היצירות שלי בד"כ בכמה רמות - כל אחד לוקח מה שטוב לו. קסנדרה*: זו יצירה מהסוג שניתן למצוא בהן כמה רבדים וככל שנעמיק נמצא עוד aiziq: כן אבל עכשיו התחלתם לדבר על דמויות שאפילו לא נרמז קיומן TמחפשT: אז יש בעצם 2 פרשנויות עיקריות שנועדו להיות מלכתחילה? קסנדרה*: נרמז איציק קסנדרה*: בשורה בה היא יוצאת קסנדרה*: מחפש יותר משתיים aiziq: איך נרמז היא כולנה יוצאת מהבית נחושה והחלטית קסנדרה*: זו יצירה שאפשר לדון בה שעותתתתתתתתתת פרח תרבותי: ברגע שהיא יצאה מהבית, הם יצאו מהשיר וכבר חשבו שהם ב"צמרמורת" של גלךילה רון פדר, שכל אחד בונה לו סוף משלו aiziq: אהה הבנתי קסנדרה*: איציק לאן היא יוצאת? אריה במדבר: אין לי שעות! יש לי בחילה.... אריה במדבר: וכאב גרון. קסנדרה*: לך להקיא אריה אריה במדבר: בנים הם חולים מאד מפונקים.... סנדרלין מונרו: יו פרח תרבותי: אריה, שולחת
TמחפשT: אפשר שכל אחד יתן סיום משלו מאוחר יותר

צינסקי

New member
פספסתי את הסדנא

ולמרות שקראתי - זה לא כמו הדבר האמיתי (כידוע לכם/ן). ודוקא כשאריה הגיע. טוב נו, יום ראשון הגדול. צינסקי.

לא מקובל עלי!!!

לא מקובל עליי כלל: 1. לא הקלטתם אחרי שהלכתי (וברור לי מה צנזרתם!) 2. הסושי של קאיה. 3. ההעדרות של צינסקי. 4. רחמנות! פאם, תרגישי טוב.

קסנדרה*

New member
פרח יקירה אני אגלה לך מה צינזרנו

אחרי שהלכת פרשו כולם. נשארנו פו ואני, איציק ומחפש. אז איציק ומחפש ערכו דיון על הספר הנסיך הקטן, פו ואני רק קראנו ונהננו. ואחר כך עברנו לבדיחות , ספרנו המון בדיחות , מרתון בדיחות וחלקן היו קצת גסות אז החלטנות שזה לא יאה ולא נאה, הרי אנחנו רציניים לא??? את הקטע שריכלנו
כמובן שריכלנו, איל לא ? אז בפרטי כמובן, אז ממילא לא הוקלט

femme

New member
את הקטע שריכלתם, גם אני רוצה

לשמוע. למה רק פרח ?

femme

New member
וכי למה את חושבת ששאלתי ../images/Emo9.gif ../images/Emo35.gif

למעלה