חלק מעבודה גדולה - צריך קצת עזרה...

Shinkan

New member
חלק מעבודה גדולה - צריך קצת עזרה...

היי אנשים, זה רק חלק מהציור הגדול (משהו שאני עושה לעצמי). אני רוצה שהנץ יהיה חום-לבן, אבל ציירתי אותו בשחור-לבן. לצבוע אותו עכשיו לאט לאט לחום ייקח לי שעות על שעות, ואני פשוט לא מצליח לשחק עם הCOLOURIZE כדי להביא לתוצאה שאני מחפש, כאילו פשוט אין. אני מודע לבעיה ברגליים שלו, אני עובד על זה :X השאלה היא, האם הוא נראה מציאותי מספיק ככה, או שאני צריך באמת לצבוע אותו?

scalla

New member
תנסה גם לעשות העתקה של ליירים ולשחק...

בצבעים שונים ואופציות שונות כמו overlay, multiply וכו'

Shinkan

New member
דבר נוסף

אם יש הצעות לעבודה בPAINTER זה יהיה טוב יותר, כי הציור נעשה בPAINTER, והמעבר לפוטושופ הורס חלק מהאפקטים.

j i m m y

New member
תאלץ להוריד את החלקים הצבועים בסקאלה אחרת

ולשנות את הצבעים בעזרת Gradient map. (Image>> Adjustment)1

Shinkan

New member
תודה, לא ממש עובד..

אני חושב שהבעיה היא שאני פשוט לא מוצא כלי שמשנה את הצבעים בצורה שתתאים לציור. ז"א, בציור עצמו השתדלתי לבצע את המעבר בין איזורים צבועים בצורה כזו שזה יהיה ריאליסטי. הבעיה שאין כלי ששומר על המעבר הזה מבחינת צביעה בלי להפוך את זה ליותר מידי ציורי. התוכנה היחידה שתקרבה היתה הPAINTER, אבל שם כבר יש בעיה של האפשרות לעבוד עם COLORIZE.

seagate

New member
שני דברים

הנשר דווקא נראה מגניב בשחור, זה עושה לו מראה קצת עורבי ובקשר ללצבוע יש תוכנה בשם RECOLORED שנועדה לצביעה של תמונות שחור לבן תחפש אותה ואולי זה יעזור לך

Shinkan

New member
וואו!

איזה תוכנה גאונית! זה מדהים פשוט! איזה יופי. באמת שלא חשבתי שהגיעו לרמה כזאת של חישוב בעולם התמונה. תודה רבה רבה, אני אעלה את התוצר הסופי כשאני יעלה על שילוב צבעים נכון. תוכנה גאונית!

למעלה