חלק מתוצאות הנבחנים הערב בשידור חי

חלק מתוצאות הנבחנים הערב בשידור חי

במסגרת תכנית הרדיו שלי הערב בין 20:00 - 24:00, נתקשר לחלק מהנבחנים שעברו לשלב הבא, ונודיע על כך בשידור חיי! הנבחנים שלא יקבלו הודעה טלפונית בשידור, יקבלו הודעה טלפונית פרטית בימים ראשון, שני, בשבוע הבא. במידה ולא תקבלו הודעה, לא עברתם לשלב הבא. שיהיה בהצלחה לכולם!

gogefen

New member
לא יפה, שמוליק ...

לפי דעתי, ממש לא מכובד להתקשר למי שלא עבר ולהודיע לו את זה בשידור חי. אנחנו עוד בשלב מאוד מוקדם של התחרות, סך הכל השלב הראשון ! אם לא- אז לא, למה צירך לעשות את זה לפני כל המאזינים ?!?! בשלבים המאוחרים, כשכבר נמצאים בתוך התחרות, פרישה היא כבר חלק מהמשחק. אבל עכשיו?!?! אחרי סה"כ מבחני מיון ראשוניים? --- הערה : למען הסר ספק, אני לא השתתפתי בתחרות.

Joan of Arc

New member
הטלפונים בשידור בוצעו לעוברי המבחן,

ולא לאלו שלא עברו, לכן אין כאן שום חוסר כבוד.

raman

New member
תגיד את זה לליאור זיני

ותברר דברים לפני שאתה סתם מדבר.... נ.ב: אם את ליאור זיני לא העבירו, אז יש 2 אופציות, הראשונה ש90 אחוז ממי שניבחן הוא מינימום דידי הררי הבא, והאופציה השניה היא שהמבחן הזה בכלל לא משקף מי שדרן טוב ומי לא.... אתם תבחרו את התשובה הנכונה. אממ.... אתם צודקים מראש. ליאור אחי, אתה תותח ושום מבחן שתעשה לא יישנה את העובדה הזאת. רועי אסף.

רועי, אתה לא יודע כמה מילים כאלה...

גורמות לי להמשיך הלאה ולא לוותר! אני מאוד מעריך את מה שרשמת... מאוד! הרדיו הוא אהבת חיי.... ואני לא אפול ולא אוותר עד שאני אגשים את החלומות שלי ברדיו! שיהיה לכולם יום נפלא בברכת..." תאזין ותאזיני לליאור זיני" :) רועי אתה בנאדם מדהים! תודה רבה לך על הכל...

Joan of Arc

New member
את דבריי ביססתי על הודעתו של שמוליק

שבה נאמר- "נתקשר לחלק מהנבחנים שעברו לשלב הבא, ונודיע על כך בשידור חיי!". לא האזנתי לתכנית, אילו בוצעו שיחות לנכשלים, קבל את התנצלותי על המידע השגוי.

למעלה