חם וחמה

סימה-מ

New member
חם וחמה

יש לי חם וחמה שאני ממש שונאת הם נכנסים לחיי כל הזמן מתקשרים מבלבלים את השכל ופשוט נמאס לי מהם באופן לא נורמלי כל הזמן הם מתערבים מזבוב עושים פיל מסכסכים ביני לבין בעלי ואני פשוט כבר לא יכולה לסבול את זה מאז שנולדה לי הילדה המצב נהיה יותר גרוע כל הזמן הם מאשימים אותי במה שקורה לילדה או לבן שלהם אם הילדה הקיאה ובעלי נכנס ללחץ אני אשמה כי אני האכלתי אותה. בתי בת 5 חודשים אם אנחנו לא באים אליהם הם מתעצבנים ומאשימים אותי ומחממים את הבן שלהם, הבת שלי היא בת ראשונה והיא גם נכדה ראשונה משני הצדדים וגם נינה ראשונה ההתלהבות סביבה חוגגת אבל אני כבר לא מסוגלת כולם משגעים אותי ומציעים לי כל מיני רעיונות איך לטפל בה ואיך לגדל אותה ומה להאכיל אותה ומה לא חמתי מקנאה באמא שלי שהיא שומרת לי על הילדה כשאני עובדת ועכשיו גם היא למדה שיטה חדשה אם הילדה אצלה בידיים ובמקרה אני לוקחת אותה היא מתחילה לבכות ואז חמי מתעצבן על בעלי וכך זה ממשיך אנא עזרו לי אני כבר אובדת עצות

גרא.

New member
בעייה קשה לפתרון,אם בכלל...

ruti-a ,מעורבות יתר של חם/חמה,היא צרה צרורה אצל זוגות רבים, ובמקרים לא מעטים,גרמה במישרין לפירוק המשפחה.קשה,כמעט בלתי אפשרי ``לחנך``אותם לקו שלך,ואין ספק שהשפעתם על בעלך היא דומיננטית.מעבר להצעה הבנאלית,לנסות להתעלם מהם ככל האפשר, כדאי לנסות לדבר על הרגשתך,ותחושותייך,בפגישה שלכם,את ובעלך עם הוריו,החם/חמה המעצבנים.את חייבת לנסות לקבוע גבולות להתערבותם.אולי להגביל את ימי הבקור שלהם אצלכם,וההפך.לעיתים, פתרון,קשה לבצוע,אך יעיל,הוא שינוי מקום המגורים,למרחק כזה שיכביד מאד עליהם לבוא אליכם,ולהפך,יקשה עליכם להגיע אליהם. ולבסוף,מה קורה עם הורייך שלך? איפוא הם בתמונה? אולי תנסי לגייס אותם לטובתך בהתמודדות עם הורי בעלך.אדרבא, שיריבו הורייך,עם הוריו,ואתם תזכו למעט שקט...

לורה..

New member
תתנחמי....

היי לך,רותי יקרה, אומרים צרת רבים חצי נחמה או צרת רבים נחמת טיפשים.... בכל אופן,תתנחמי יקירה בזה שאצלך החם והחמה בקשר איתך ובקשר עם בעלך...אצלנו,בגלל סיבה שאינה ידועה לי עד היום,הם מתעלמים ומתנכרים,ממני,מהבן שלהם ומילדיי... תתנחמי,יקירה... לורה

דספרדו

New member
היי לורה

אני אגיד משהו די צפוי אז למה שלא תהיי את היוזמת???? תזמיני אותם, תתעלקי תנג`סי להם.. לפעמים הסיבות כאלו מטופשות, אך כשהזמן עובר נשארים במעין סטטוס קוו והסיבה האמיתית נשכחת ואם תהיי את היוזמת , חושב שתרוויחי נקודות זכות מכל הצדדים אני פשוט חושב שמצב שכזה מעכיר ומטיל איזה צל על מערכת יחסים ולא משנה כמה או עד כמה תהיו גרעין משפחתי נהדר עדיין נושא שכזה יהווה כטאבו בינכם מקווה שלא ``נדחפתי``.. בוקר טוב!!

לורה..

New member
דספרדו יקר

כן,זה היה די צפוי מה שכתבת...(-: אבל,דע לך,שניסיתי הכל..הכל... זה לא הולך. הזמנתי,ביקרתי,צילצלתי,קניתי מתנות....אך הם לא באים,לא מבקרים,לא מצלצלים... אז כמה אפשר ללכת במסלול ללא מוצא. זה לא כל כך פשוט....והלוואי וזה היה פשוט... בכל אופן,לא,לא נדחפת....להיפך,רואה את זה כרצון לתת עיצה טובה... תודה לך לורה

למעלה