חם....חם...בחוץ...

טומי*

New member
חם....חם...בחוץ...../images/Emo42.gif

בדקתי עכשיו איך באיורופה? אז בסביבות ה 20 + - בבודפשט 22 מעלות מעונן חלקית. הים רוגע...מלא אנשים בחוף.

טומי*

New member
שר הבריאות דני נווה Nem hisz.....

לפרופ' היס. Nem hisz-פירושו בעברית : לא מאמין

ju100

New member
הגיע הזמן....../images/Emo41.gif

שמישהו יעשה משהו בעניין הפרופסור...לא מבינה מדוע נשאר שם בתפקיד כה בכיר?...

עב

New member
זה לא עוזר בכלל

המכון לרפואה משפטית עובר מנהלית לאסף הרופא. אבל היס נשאר שם והוא ימשיך לבזות את המתים גם הלאה. שלא נגיע לשם, אמא'לה!

ju100

New member
מה בדיוק ????../images/Emo41.gif

נעשה לאיש???...נאדה!!!...נשאר במקומו רק הכותרת של המקום השתנתה.. הוא לא ידע מה נעשה שם?..ידע חתם וגם השאיר חותם!!

kropacsek

New member
פרופ' היס

מבחינה מקצועית, אני חוזר מקצועית, הוא בין המובילים בתחום בעל שם עולמי. אבל כנראה שהוא לא בעל יכולות אדמיניסטרטיביות מספיקות. הוא אמר פעם, בסרט דוקומנטרי שנעשה על המכון, שכשהוא סיים את לימודי הרפואה שלו הוא הגיע למסקנה שקשה לו לתקשר עם הפציינטים, פשוט לא מסתדר איתם. אז הלך לעבוד עם פציינטים שלא ידברו איתו. לא רצו לזרוק אותו לעזאזל כי הוא עד מומחה מבוקש מאוד.

עב

New member
אז אולי זה מסביר

למה הוא הלך לעבוד עם גופות. הן לא מתלוננות כשהוא מבזה אותן, בניגוד ל"פציינטים" (שהיום הפכו ללקוחות) חיים שהיו קורעים אותו לגזרים כבר מזמן.

ברק 188

New member
לפר' היס,טוריה רבת מעללים של שנים.

מכיר רבה "מבוקשים" שסימו מאחורי סריג ובריח. ואם זאת נודה, עבודה כזו מישהו פה היה עושה?
בסוף כולם נפגשים בצומת "אבו כביר" נא לא להחוויר.

עב

New member
כולנו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כולנו נפגש באבו כביר
מה פתאום
רוב הישראלים מגיעים לעולם שכולו טוב בלי "עזרתו" של היס. המכון לרפואה משפטית מתערב כאשר סיבת המוות לא ברורה ויש חשש לעבירה, או כשיש צורך לזהות גופות שהושחתו. הבעיה שהמכון משחית בעצמו גופות ואין דין ואין דיין. אבל בואו נדבר על משהו אחר, בחיאת...

ברק 188

New member
לבקשתך עב נושא אחר.

מה דעתך על גידול מטענים(סליחה)מטעים בשטחים?
-(לחכות עם הנושא עד יעבור זעם) האם אריק מלך רק "החיות" או כל בית ישראל?
שכר הנשים במשק מרשים או מריר?
והאם ההיא מ.-שבע (מה שבע) בפרשיה של אותה הדודה מהונגריה
.

ju100

New member
188...נושאים..../images/Emo41.gif

גאוניים..פשוט גאוניים!! 1......(אין תגובה..רק תגובה של כאב) 2.בקשר לאריק..לא המלך שלי מעולם!! 3.שכר הנשים במשק מרשים במרירותו.. 4.לא ברור לי..(זה בטח משהו בפרטי שלכם)...(לבריאות!) 5.יוחזר ה"ביטי 1 "...ל א ל ת ר !!!!!!

עב

New member
לשאלותיך

דעתי על גידול מטענים בשטחים: יש לי דעה מגובשת, הייתי רוצה להשאיר את השטחים לפלסטינים, אבל זה לא תלוי בי. שום אריק לא היה המלך שלי. מוכנה לדבר אתך במסר פרטי על כך. שכר הנשים במשק הוא שערוריה מתמשכת ועד שאנו הנשים לא נחרים את כל הגברים שום דבר לא יבוא על תיקונו וכבר נכתבו על כך מחזות. את השאלה הרביעית גם אני לא הבנתי.

vera2

New member
מצטרפת בדעתי לעב וju100 ../images/Emo124.gif

משתיקתינו או קיתורים בבית לא נשנה כלום.

ברק 188

New member
בהקשר, לנושאים ולשנויים

1. האבב מעצים ומתקשים כבר להחריש, יש צורך בחריש עמוק (ולא באלימות, אלא בשלימות) 2. "אריק" אם לא מלך שלך וגם לא שלה ושלה ובודאי גם לא שלי,אז מה הוא "עושה כאן" ? 3.שכר הנשים האמני לי מריר גם לנו הבעלים (ולמרות שאנו גברים/חוצנים) 4. כן...יש פה משהו קצת אישי, אבל אחרי שעב כתבה לאסף הבנתי ואני הבנתי יותר את הענין. 5.מצטרף לקריאתך, ובאופן אישי מידע "אותכן המערצות" שהמחשב שלו יוצא הבוקר לטיפול מעמיק, על מנת שיוכל לחזור לפה, ולהמשיך לעניק לנו את מה שהוא יודע הכי טוב.

ju100

New member
תשובות על תשובות...../images/Emo41.gif

1............. 2.אריק הוא טרמפסיט שעלה לרכב הנכון! 3.אם שכר הנשים מריר גם לגברים(אגב המילה "בעלים"פסולה בעיני..לכלב שלי יש "בעלים"..לי אין "בעלים")יש להם אפשרות להרים את נס המרד לטובת זוגתן!.. 4.למקומות שאני לא מוזמנת אני לא מגיעה! 5.רואה שקריאת ה"יוחזר לאלתר" תרמה במשהו..עובדה! 6.שאלה:..מה קורה כשנפער חור במיכנס בזמן עבודה????(ראה קובץ)חחח

אלהלה

New member
נו טוב היום יגישו ביצים של שור ../images/Emo13.gif

מחר אולי של מישהו אחר

למעלה