חם חם חם חם מחניק חם חם חם חם חם חם חם חם חם

מיטללל

New member
חם חם חם חם מחניק חם חם חם חם חם חם חם חם חם

כלומר הזמן לשאלון קייצי
חורף או קיץ ?
ים או בריכה ?
ביקיני או שלם ?
שחיה או בטן גב ?
מטקות או טניס ?
שחיה או בטן גב ?
אבטיח או מלון ?
קמפינג או מלון ?
קרם שיזוף או קרם הגנה ?
מסיבת חוף או ארוחה למול הים ?
אילת או מרמריס ?
מנוחה או ספורט אתגרי ?
מזגן, מאוור או בטבעי ?

ראשונה!

חורף או קיץ ? קיץ ים או בריכה ? בריכה ביקיני או שלם ? שלם שחיה או בטן גב ? עדיין לא החלטתי מטקות או טניס ?לא שיחקתי אף פעם בזה... שחיה או בטן גב ?שוב פעם חזרנו לזה? אבטיח או מלון ?אבטיח קמפינג או מלון ? מלון קרם שיזוף או קרם הגנה ? הגנה מסיבת חוף או ארוחה למול הים ?ארוחה למול הים אילת או מרמריס ? במרמיס אף פעם לא הייתי.... מנוחה או ספורט אתגרי ? מנוחה מזגן, מאוור או בטבעי ? תלוי, אבל אין כמו המזגן שבאוטו!

sweetdolla

New member
me

חורף או קיץ ? קיץ ים או בריכה ? ים ביקיני או שלם ? שלם..סתאאם ברור שביקיני. שחיה או בטן גב צלילה מטקות או טניס ? לא זה ולא זה אבטיח או מלון ? מלון קמפינג או מלון ? מלון 5 כוכבים קרם שיזוף או קרם הגנה ? קרם הגנה- איתו משתזפים אבל לא נשרפים. מסיבת חוף או ארוחה למול הים ? גם וגם אילת או מרמריס ? מרמריס מנוחה או ספורט אתגרי ? מנוחה מזגן, מאוור או בטבעי ? מזגן 7\24

E i n a v 1 1 1

New member
../images/Emo175.gif

חורף או קיץ? קיץ
ים או בריכה? ים
בקיני או שלם? חצי חצי
שחיה או בטן גב? אחרי השחיה בטן גב
אבטיח או מלון?
קמפינג או מלון? מלון - 5 כוכבים כמובן
קרם שיזוף או קרם הגנה? שיזוף 5 דקות בשמש ואני עגבניה
מסיבת חוף או ארוחה מול הים? מסיבה
אילת או מרמריס? אילת - עוד שבוע וחצי
מנוחה או ספורט אתגרי? בקיץ? רק מנוחה...
מזגן, מאוור או בטבעי? באמת צריך לשאול? ברור שמזגן!

מיטללל

New member
טוב נו, גם אני...

חורף או קיץ ? חורף
ים או בריכה ? שאלה קשה מדיי. תלוי לאיזו מטרה.
ביקיני או שלם ? ביקני
שחיה או בטן גב ? בטן גב
מטקות או טניס ?מטקות
אבטיח או מלון ? רק אבטיח
קמפינג או מלון ? כמובן שמלון
קרם שיזוף או קרם הגנה ? הגנה
מסיבת חוף או ארוחה למול הים ? תלוי
אילת או מרמריס ? אילת
מנוחה או ספורט אתגרי ? לצערי מנוחה...
מזגן, מאוור או בטבעי ? כמובן שמזגן.

אני :)

חורף או קיץ ? קיץ! ים או בריכה ? בריכה ביקיני או שלם ? ביקיני שחיה או בטן גב ? בטן גב מטקות או טניס ? כדורגל שחיה או בטן גב ? tvaia sistra vigibsi אבטיח או מלון ? אבטיח קמפינג או מלון ? תלוי. קרם שיזוף או קרם הגנה ? הגנה על הפנים והצוואר, שיזוף על כל השאר. מסיבת חוף או ארוחה למול הים ? תלוי. עכשיו למשל אני רעבבבבבבבבבבבב אילת או מרמריס ? אילת. מנוחה או ספורט אתגרי ? גם וגם מזגן, מאוור או בטבעי ? מזגןןןןןןןןןןןן

DanaLior

New member
עונה!

חורף או קיץ ? חורף ים או בריכה ? ים! ביקיני או שלם ? ברור שביקיני =] שחיה או בטן גב ? ממ..תלוי במצברוח מטקות או טניס ? לא זה ולא זה אבטיח או מלון ? לרוב אבטיח קמפינג או מלון ? מממלללוווןןןןן קרם שיזוף או קרם הגנה ? קרם שיזוף מסיבת חוף או ארוחה למול הים ? ארוחה מול הים.. אילת או מרמריס ? אילת בטוח לא.. שונאת.. ובמרמריס לא הייתי מנוחה או ספורט אתגרי ? נראה לי שמנוחה =] מזגן, מאוור או בטבעי ? מזגן!!!

Dark Muse

New member
איכס קיץ

חורף ים, או בריכה, לא יודע! שניהם טובים ביקני... (כאילו לראות). שחיה טניס שוב פעם שחיה! אבטיח מלון הגנה ארוחה לא אילת ולא מרמסרמסרמיס- רק בת ים. ספורט אתגרי... נראה לי עדיף. אם הטבעי נעים... אם חם אז מזגן.

ChilD SouL

New member
תורי.

חורף או קיץ ? חורף
ים או בריכה ? ים. ביקיני או שלם ? ביקיני. שחיה או בטן גב ? שחייה. מטקות או טניס ? טניס.
שחיה או בטן גב ? דזה ווה. אבטיח או מלון ? אבטיח. קמפינג או מלון ? קמפינג. קרם שיזוף או קרם הגנה ? קרם הגנה. מסיבת חוף או ארוחה למול הים ? מסיבת חוף. אילת או מרמריס ? רמת הגולן. מנוחה או ספורט אתגרי ? ספורט אתגרי [ואחריו מנוחה
]. מזגן, מאוור או בטבעי ? מזגן. שבוע טוב.

יאלללהה

חורף או קיץ ? קיץ!!! ים או בריכה ? ים ביקיני או שלם ? נו באמת שחיה או בטן גב ? שחיה מטקות או טניס ? מטקות שחיה או בטן גב ?" " אבטיח או מלון ? אבטיח קמפינג או מלון ? קמפינג! קרם שיזוף או קרם הגנה ? שיזוף מסיבת חוף או ארוחה למול הים ? מסיבה בה בה אילת או מרמריס ? אילת מנוחה או ספורט אתגרי ? ספורטטטט מזגן, מאוור או בטבעי ? מזגנים

../images/Emo3.gif

חורף או קיץ ? ק-י-ץ ים או בריכה ? בריכה ביקיני או שלם ? ביקיני שחיה או בטן גב ? בים- בטן גב.. בבריכה- שחיה :) מטקות או טניס ? לא ולא שחיה או בטן גב ? היה כבר אבטיח או מלון ? אבטיח קמפינג או מלון ? מלון קרם שיזוף או קרם הגנה ? הגנה ומעליו שיזוף חחח מסיבת חוף או ארוחה למול הים ? לשבת מול הים אילת או מרמריס ? אילת... מפחיד בטורקיה מנוחה או ספורט אתגרי ? מנוחה מזגן, מאוור או בטבעי ? מזגן

comet9

New member
התשובות שלי

חורף או קיץ ? חורף ים או בריכה ? ים ביקיני או שלם ? גם וגם. כל בחורה ומה שמחמיא לה שחיה או בטן גב ? שחיה. מטקות או טניס ? מטקות שחיה או בטן גב ? לא שאלתם את זה כבר? אבטיח או מלון ? גם וגם קמפינג או מלון ? קמפינג. קרם שיזוף או קרם הגנה ? לא זה ולא זה. שריפה טבעית. למרות שיש לי עור מאד רגיש ואני בשניות נצלה ועלול לחטוף סרטן. אבל חיים רק פעם אחת. מסיבת חוף או ארוחה למול הים ? קודם הארוחה ואח"כ המסיבה אילת או מרמריס ? אילת. לפחות הצרפתיות הכוסיות באות לשם. מנוחה או ספורט אתגרי ? מנוחה. מזגן, מאוור או בטבעי ? מזגן. רק כשממש חם.

Zoharrr

New member
פיכס.

חורף או קיץ ? חורף ים או בריכה ? ים ביקיני או שלם ? תלוי על מי ומתי. שחיה או בטן גב ? לא יודעת לשחות. מטקות או טניס ? כדור עף שחיה או בטן גב ? אף אחד מהם. אבטיח או מלון ? אבטיח קמפינג או מלון ? מלון קרם שיזוף או קרם הגנה ? הגנה מסיבת חוף או ארוחה למול הים ? תלוי מתי :) אילת או מרמריס ? מרמריס?למרות שבחים לא הייתי שם,כל עוד זה לא פה זה זול יותר D: מנוחה או ספורט אתגרי ? בהתחלה מנוחה אח"כ זה נהיה משעמם ואז ספורט אתגרי. מזגן, מאוור או בטבעי ? מזגן

Paranoid Eyes

New member
אני הולכת להיות מתחכמת

חורף או קיץ ?חורף ים או בריכה ?ים משעות בין ערביים והלאה. ביקיני או שלם ?אההממ... כלום? שחיה או בטן גב ? שניהם מטקות או טניס ? מטקות אבטיח או מלון ? אבטיח קמפינג או מלון ? קמפינג רק שזה לא שיא הקיץ.. קרם שיזוף או קרם הגנה ?הגנה, אני מספיק כושית. מסיבת חוף או ארוחה למול הים ?מסיבת חוף- בלילה :) אילת או מרמריס ? צפון חח מנוחה או ספורט אתגרי ?ספורט אחר מזגן, מאוור או בטבעי ?מ ז ג ן!!

למעלה