חם חם מהתנור וממש מעניין.
מיועד לא לגאוני הבישולים שיש פה כל כך הרבה, אלא לממוצעים והמאותגרים יותר. הכנתי לעצמי מיץ תענוגי של גזר, סלק ותפוח עץ ירוק. נוצרה עיסה סמיכה מאחורה ולפתע.... עלה בי הרעיון לנצל את העיסה שנוצרה לקציצות. אז - לתוך העיסה הזו גירדתי קישואים, בצל, תפח"א קטן, הוספתי פירורי לחם, הרבה מאד תבלינים ואפיתי בתנור. בקלי קלות, ויצא טעים ממש. שכחתי לומ שהשפרצתי מבחוץ בספריי שמן ופירורי לחם.
מיועד לא לגאוני הבישולים שיש פה כל כך הרבה, אלא לממוצעים והמאותגרים יותר. הכנתי לעצמי מיץ תענוגי של גזר, סלק ותפוח עץ ירוק. נוצרה עיסה סמיכה מאחורה ולפתע.... עלה בי הרעיון לנצל את העיסה שנוצרה לקציצות. אז - לתוך העיסה הזו גירדתי קישואים, בצל, תפח"א קטן, הוספתי פירורי לחם, הרבה מאד תבלינים ואפיתי בתנור. בקלי קלות, ויצא טעים ממש. שכחתי לומ שהשפרצתי מבחוץ בספריי שמן ופירורי לחם.