חם חם מהתנור וממש מעניין.

יוספה 51

New member
חם חם מהתנור וממש מעניין.

מיועד לא לגאוני הבישולים שיש פה כל כך הרבה, אלא לממוצעים והמאותגרים יותר. הכנתי לעצמי מיץ תענוגי של גזר, סלק ותפוח עץ ירוק. נוצרה עיסה סמיכה מאחורה ולפתע.... עלה בי הרעיון לנצל את העיסה שנוצרה לקציצות. אז - לתוך העיסה הזו גירדתי קישואים, בצל, תפח"א קטן, הוספתי פירורי לחם, הרבה מאד תבלינים ואפיתי בתנור. בקלי קלות, ויצא טעים ממש. שכחתי לומ שהשפרצתי מבחוץ בספריי שמן ופירורי לחם.
 
לאלתר ולערבב זו גאונות בפני עצמה!

שאפו
היחיד שחריג לי בטעם זה התפוח אבל מקבלת את עדותך שיצא טעים
 

יוספה 51

New member
שוין, גאונות ובישול עלי זה קצת

אוקסימורוני (כלומר- לא הגיוני), אבל מוכנה לקבל את המחמאה. למה לא? וכן, השאריות של התפוח הסתדרו באופן מפתיע טוב. (פרופורציות- טחינה של סלק גדול אחד, תפוח עץ גדול אחד, משהו כמו 7 גזרים, גרד של בצל אחד, תפח"א קטן אחד ובצל בינוני אחד).
 

יוספה 51

New member
אני חושבת שאת רוב העבודה עשתה עיסת

התפח"א ואולי גם הנוזלים של הבצל, חוץ מפירורי הלחם, אבל מעבר לזה זו כבר שאלה קשה מדי עבורי. אתמול בוורסיה דומה אבל מפחות טחונה דק, אלא מגורדת של קישואים, גזר, בצל ופירורי לחם באמת יצא טעים מאד אבל לא התקשה לכלל קציצה. והיום נהיה קציצה לתפארת. ואף אדמדמה.
 
למעלה