חם חם מהתנור

חם חם מהתנור

חברים יקרים אני שמח לבשר לכם שסדנא ראשונה יצאה לדרך סדנא לתירגול מדיטציה. שבוע הבא ביום רביעי מפגש ראשון (הכרות) עבורי היא יצאה לדרך כשהרעיון התגבש לכדי החלטה שבוע הבא הנוסעים עולים. יערה אני אחריך
מי שזה מעניין אותו - פרטים באתר

Y A R A

New member
בראבו ידידי על התעוזה והתעופה../images/Emo106.gif

אני מאמינה בכל ליבי שהסדנה תהיה מוצלחת, טובה ומיטיבה. אני שמחה לבשר לך בהזדמנות זו כי אני מקיימת עוד סדנה אליה נרשמו כבר שני זוגות...אז יש תקווה. מעבר לכך, מאמינה שכשרעיון מתגלגל בפורום- כל פורום: של העולם, של תפוז, של בני אדם, הרעיון מצית ומניע משהו קדמון שחבוי בתחתית המוח שלנו. כך שאולי הדיון העצוב-שמח בסדנה שלי תרם לחלקיקי הסדנה שלך להתגבש? מה אתה אומר?
המון הצלחה לך ולו יכולתי הייתי מגיעה בעצמי.

shosh arie

New member
עוד על חם חם מהתנור...

יערה - יופי לראות איך את מתפתחת, בהצלחה רבה לך אבי - תענוג גדול לקרוא את דברייך בפורום ובראבו על הסדנא ומה אצלי? אני פותחת קבוצת אימון (אימון אישי בקבוצה) לנוער המתמודד עם הפרעת קשב וריכוז צירפתי קישור עם פרטים מלאים (מקווה שהצלחתי ל"הדביק" אותו לפי ההוראות). בקרוב גם קבוצה למבוגרים -הורים לילדים ADD או בעלי ADD בעצמם. בהצלחה לכולנו, שוש אריה מאמנת אישית ועסקית מאמנת להפרעות קשב וריכוז www.vcoda.co.il

shosh arie

New member
הקישור לקבוצת האימון

"ההדבקה" לא הצליחה להלן הקישור עם הפרטים המלאים http://www.vcoda.co.il/content.php?id=23 שוש אריה מאמנת אישית ועסקית מאמנת להפרעות קשב וריכוז www.vcoda.co.il

חם חם ובהצלחה,

כל הכבוד וברכות על סדנת הביכורים. בהצלחה, דורית מאמת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

הי אבי ../images/Emo13.gif

נשמע מעולה! אני עובדת עם אנשים בעזרת מדיטציה ואהבתי את הדרך המדוייקת ובהירה (והתכלסית) שהצגת את זה באתר שלך. לומדת ממך

תודה לכולם ../images/Emo24.gif

הפידבק חשוב ועוזר ומיכל, אם למדת משהו לכבוד הוא לי, את מוזמנת לערב ההכרות, הזדמנות להיות במדיטציה, הזדמנות להכיר, ועוד אי אלו הזדמניות שיקרו שעדיין אני לא מודע להם

בעקבות קריאת מה שאתה כתבת

נתת לי השראה
ויצרתי טקסט חדש לעמוד המדיטציה באתר שלי. הנה
עכשיו הדף משדר יותר תכלסיות. מקודם הוא שידר משהו יותר ערטילאי.

מדליק מדליק

קראתי גם את הטקסט הראשון שהיה לך ככה שאני יכול לראות את השינוי ככה אני מבין מדיטציה, ככה אני מנחה מדיטציה (אגב היה פיילוט מוצלח בקבוצה קטנה) תכלס ופרקטי - ממש כמו שלנשום זה פרקטי

../images/Emo65.gif גם אני פתחתי קבוצה מדיטציה

כן! כן! ביום ראשון ה-12.11.06 בשעה 19:50
פרטים נוספים באתר שלי.

למעלה