חם מהשטח

WhiteSnake 85

New member
חם מהשטח

אנשים, אני חושב שאתמול ראיתי את סרט האימה ההכי מגוכך שיכול להיות. לא רק שהוא היה חובבני ביותר, לא רק שהרעיון היה טיפשי, לא רק שהליהוק והמשחק היו גרועים בטירוף אז כל הסרט זה בעצם העתקה של רעיונות מסרטי אימה אחרים. והסרט המדובר הוא "שנאת המתים לחיים". סרט דפוק בטירוף. שודר ביס 2 מתישהו בלילה ולא מבין למה לכל הרוחות נשארתי כל כך מאוחר לראות כזה זבל. לא נורא, לא בוכים על חלב שנשפך לעומת זאת, יום שני אם אני לא טועה יש ביס 2 "הם". מומלץ בחום.

thepunk

New member
THEY

סרט טוב סרט שהוא אשכרה אימה והוא מודרני ואין הרבה כאלו אבל נראה כאילו הוא לא נגמר ... לא הבנתי את הסוף .... לא שנראה לי יש מה להבין, אבל זה סוף ממש מעצבן, לא?

D i l D o

New member
יש ביס.

"צעקה בחשכה" לא יודע למה הרבה מתלהבים מהסרט הזה, הוא לדעתי לא כ"כ מוצלח, לא כ"כ מפחיד, הוא בכלל...לא כ"כ... יותר אהבתי את "חשיכה נופלת" סרט מאוד דומה, יותר מעניין, יותר מפחיד, רץ וזורם יותר טוב וסיפור גאוני!

מסכים איתך

הסרט שודר בזמנו בכבלים, ועכשיו יס החליטו למחזר אותו. מספיק לראות 10 דקות ממנו כדי להבין שמדובר בזבל אמיתי.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif 'צעקה בחשיכה'

סרט נחמד, לא הייתי ממליצה עליו בחום, אני חושבת שאולי אם היו מלהקים שחקנים יותר מוכשרים {או לפחות נראים קצת יותר טוב
} אז אולי הסרט היה קצת יותר מוצלח..

WhiteSnake 85

New member
אז כמה דברים

קודם כל נתחיל מהסוף, שאני חושב שבגללו אהבתי את הסרט. לא עוד סוף שמח כיאות לסרטי אימה אמריקאיים: הטובים מחסלים את המפלצות. הגיע הזמן לחלוק כבוד לקצת לחברה הרעים. הליהוק יכל באמת להיות יותר טוב, למרות הבמאי המצויין, יש תחושה שזה סרט שהרבה משאבים לא הושקעו בו. אני חושב שהרעיון שלא יודעים כלום על הצד הרע בסרט זה מה שעושה אותו. בכל סרט אימה מקבלים את כל המידע לקראת הסוף כשהולכים לחסל את הרעים. לא כאן. חשכה נופל סרט מצויין לדעתי, אבל הוא די שיגרתי (חוץ מעיניין העלילה על פיית השיניים החמודה שיצאה מאזור הדימדומים) - יש טובים, יש רעים, יש אנשי ביניים שמאמינים לטובים רק כשמאוחר מידי והרעים מפסידים בסוף. מהלך די אופייני לסרטי אימה. בגלל זה הוא לא מקבל ממני יחס מועדף.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo58.gif מעליי ^

לא במפורש, אבל אפשר היה לסמן..

WhiteSnake 85

New member
טוב

אז אחת ולתמיד. שמישהו, ורצוי האחראי כאן יסביר לי מה זה ספויילר ומתי שמים אותו ואת כל החוקים שקשורים אליו.

למעלה