חם מהתנור
בראד מככב במגזינים

חם מהתנור../images/Emo222.gifבראד מככב במגזינים

היי בנות!
אוקע, אז היום יש לנו כמה תמונות "אמנותיות" חמות מאוד של בראד מכמה מגזינים...
אבל קודם כל- אני שמחה להכריז שיש לנו תמונה זוכה שתופיע בעמוד הראשי! והיא תמונה מס' 3 כמובן, אתם יכולים לראות
(והאמת היא שיצא מהמם!
כל הכבוד לכן על הבחירה... אני לעולם לא מורידה אותה
ובראד עשה השבוע כמה צילומים אמנותיים ל"ואניטי פייר"- בתחתוני בוקסר וגרביים בלבד! (אווו nasty
) הוא לא התכוון שישימו את אחת התמונות בשער, ומאוד הופתע לראות זאת- אבל ככה יצא
ויש גם קטע וידיאו על הצילומים ל"ואניטי פייר"!
(אגב, המגזין יוצא ב-9 לחודש, למי שמעוניינת לרכוש) ובקישורים למטה:
מסתבר שהנשיונל לדג'ר מסכים איתי לגבי ההריון של אנג'לינה
ראיון שבראד נתן לאחד בשם ג'ון היסקוק (על הדברים הרגילים, אבהות, עבודה וכו') בימים האחרונים
ו-שימו לב! המאמר המלא מתוך ה"אנטרטיינמנט וויקלי", על בראד וקייט, שאת השער שלו (וחלק מהתמונות) ראינו בשבוע שעבר! יאמי
וכמובן יש עוד

והנה עוד ../images/Emo214.gif ../images/Emo8.gif

בראד הצטרף לאחד בשם ג'ימי קרטר, כדי לבנות איתו בתים הודיים
(מיצי? עוד הסבר בבקשה על העסק הזה- אם ידוע לך...) והנה עוד כמה תמונות של בראד בונה את הבתים ההודיים
חוץ מזו, כמובן
(הגדילו לרזולוציה גבוהה
)
והנה תמונות מגניבות
של בראד ואנג'לינה על המרפסת של מלון "טאג' פאלאס הוטל".
ויש עוד תמונות במלון, מ- JustJared (קישור ראשון למטה), ומ- East News (קישור שני למטה, הרבה תמונות!!
) תיהנו!
(אם יהיה עוד משהו חשוב- אני אוסיף
)

מוסיפה עוד תמונה ../images/Emo13.gif

משום מה, יצאה לי רק תמונה אחת בקישור ה"תמונות המגניבות"- אז הנה אני מוסיפה את השנייה
(הוא כל כך חמוד כשהוא מסתכל למטה ככה
)

Shiri from the block

Active member
אוףףף../images/Emo113.gif אי אפשר לראות את התמונות מ East News../images/Emo7.gif צריך להירשם לאתר../images/Emo10.gif

את מתכוונת שאי אפשר להגדיל אותן?

את התמונות הקטנות כל אחד יכול לראות... אבל בשביל להגדיל- באמת צריך להיות רשומים באתר

מיצי007

New member
בנוגע לבניית בתים בהודו

זה חלק מיוזמה של יוניסף, שבראד הצטרף לארגון בעקבות אנג'לינה..... הם בונים בתים במקומות שנפגעו מטרור או להפך מאיתני הטבע. לפי מה שהבנתי, הבנייה מכוונת לעזור לילדים.

מפיפל על בראד

Pitt picked up a hardhat and joined former President Jimmy Carter and wife Rosalynn in building two new homes for Habitat for Humanity in Western India. "He was perfectly relaxed and didn't mind being photographed at all," local reporter Pranjal Bhujan told PEOPLE. "He did everything – he mixed the cement, carried it to the house, laid it on the bricks and then placed the bricks on the wall that was being built."

Mayuchkita

New member
טנקס סטאר עידכון מעולה!../images/Emo24.gif

ואגב יש למישהו מושג איך אני מחליפה כינוי בתפוז ? כי שנה אני מנסה ולא מצליח לי

West Doll

New member
את פשוט מתנתקת מהכינוי הנוכחי שלך

ופותחת כינוי חדש...מסובך?

West Doll

New member
וואו../images/Emo99.gif המון תמונות שוות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה סטארפיש...