חם מהתנור
בראנג'לינה בפנמה!

חם מהתנור../images/Emo222.gifבראנג'לינה בפנמה!

שלום לכל חברות הפורום (ולחבר
)
השבוע סיימנו בשעה טובה שנה אזרחית נוספת, וחוצמזה "בבל" עלה לאקרנים- וזו סיבה מספיק טובה למפגש פורום, שהולך ומתארגן לו- כנראה בשבוע הבא
ואין זמן טוב מזה לקצת עדכוניישן!
בראד ואנג'לינה היו השבוע בפנמה- אחרי שהם כנראה השתעממו משאר העולם
ויש על כך שתי כתבות עם תמונות!
הראשונה והשנייה
ודוגמית של לחם
וגם- מר וגברת סמית' כנראה יעובד לסדרת טלוויזיה!
אל דאגה, בראד ואנג'לינה לא ישחקו... אבל הנה הכתבה על העניין, פלוס תמונות סטילס י-א-מ-י-ו-ת מהסרט!
זהו בינתיים (לא הרבה יחסית
)- אם יהיו עוד- אני אוסיף

וגם: עדכונים מהסט של "בוטון" ../images/Emo202.gif

מסתבר שבראד חזר לצלם השבוע את "המקרה המסקרן של בנג'מין בוטון", עם קייט בלאנשט (שגם מככבת לצידו ב"בבל"- אז הזיווג כבר הוכח כמוצלח
), ויש עדכונים ממש משעשעים מהסט (ותמונה
)
אז קודם כל, החבר'ה הפליגו לאיים הקאריביים כדי לצלם את הסרט, בספינה שנקראת "Botton Up" (גדול!
) וחוץ מזה, קייט בלאנשט שוב השתפכה על בראד, וסיפרה כמה שהיא אוהבת ומעריצה אותו (לא כבן זוג, היא ציינה), וכמה שהוא חכם ומוכשר ונחמד ומשגע. טוב, אפשר להאשים אותה?
קייט גם סיפרה שהמאפרים, שהיו חייבים לכסות את בראד בשכבת מייק אפ עבה כדי לגרום לו להיראות זקן, ניסו על בראד שלושה סוגי מייק אפ- וכולם גרמו לו לפריחה
בקיצור, תקראו את הכתבה בקישור שנתתי
ועוד אחת קטנה שקראתי באיזה עיתון- מסתבר שבראד ניסה להחליף לשיילֹה ולזהרה בו זמנית, שתהין לא היו מרוצות מהעניין והתחילו לצרוח- והעירו את אנג'לינה משנתה
ואני שואלת: מאיפה העיתונים "יודעים" דברים כאלה?
אנג'לינה, שהצטלמה עם מאט דיימון תמונות סקסיות לאיזה מגזין השבוע (נראה לי שזה לכבוד הסרט החדש שלהם), ציינה ש"עם מאט זה בין חברים, ובראד הוא האהוב שלי". מרגש

תודה סטאר!../images/Emo24.gif

לדעתי הוא וקייט פשוט זיווג מעולה(מקצועית,אני מתכוונת).
חהחה הידיעה על החיתול -
למרות שנראה לי שזו סתם המצאה, כי מאיפה הם ידעו את זה באמת?

West Doll

New member
תודה סטארפיש../images/Emo24.gif

בראד כ"כ חמוד בתמונות
וקייט חמודה עם איך שהיא מתה על בראד
והידיעה עם החיתולים הרגה אותי

למעלה