חם מהתנור
הבלוג של בראד

חם מהתנור../images/Emo222.gif הבלוג של בראד

היי בנות!
אני לא יודעת אם שמתן לב (
), אבל הפורום האט קצת את הקצב (אני מקווה שזה לא באשמתי, כי גם לי היה שבוע מוזר ופחות זמן להפעיל)- אניווי, אני מקווה שבקרוב נחזור לפעילות רגילה, ואף מעבר לכך
וזה בדיוק הזמן להתעדכן!
אז מה חדש? או-
מסתבר שבראד קנה דירה בברלין (בנוסף ל-4 הדירות שכבר יש לו, וכרגע הוא נמצא בזו שבניו- אורלניס). וחוץ מזה, הוא גם הצטלם יפה- יפה, חשוף חזה, על הסט של "בנג'מין בוטון" היאמי
- הכל פה ותמונה לדוגמה, כמובן
ו-או מיי גאד! האם קייט בלאנשט מקיאה מעבר לסיפון (ובראד חשוף החזה מחזיק אותה)?
הנה ידיעה קצת מוזרה (אבל היי, אנחנו בקטע של ידיעות מוזרות השבוע- חכו שתשמעו את הידיעות הבאות
)- אחיה הצעיר של גווינת' פאלטרו, ג'ייק, צילם סרט קצר ובו 7 שחקנים נודעים מדברים על הסרטים שהכי השפיעו עליהם. ביניהם, כמובן- נמצא בראד (שהוא גם באופן אירוני האקס הכי מיתולוגי של גווינת'). והנה הכתבה, ואם אתן רוצות לראות את הסרט- הוא בקישורים למטה
ועוד למטה:
כתבה שהופיעה השבוע בווינט חשפה את העובדה שלבראד יש בלוג (קצוות!
)- ואפילו במייספייס! לא הצלחתי להיכנס לבלוג עצמו (הקישור בעייתי משהו), אבל הוא נשמע מאוד מבטיח
ה"ניו יורק טיימס" עשה כבוד לבראד, בכך שהגדיר אותו כאחד השחקנים המצטיינים של השנה (בזכות "בבל"), ולפיכך הוא חשב שבראד ראוי לתמונה מוזרה במיוחד, בה השמש מעוותת לו את הפנים (יחד עם כל מיני תמונות נוספות של השחקנים המצטיינים של השנה). נו, טוב, הוא עדיין לוהט

ועוד הפתעות (וישבן! ../images/Emo99.gif)

כל החלק הזה נמחק לי
אז הנה הוא שוב:
הנה הכתבה על שחקני השנה בניו יורק טיימס (זו עם התמונה המוזרה)
והנה תמונות חדשות של בראד מהסט של "בנג'מין בוטון", הכתב בחר משום מה להתמקד דווקא בעובדה שיש לו תיק של "לואי ויטון" (אז מה, יש לו כסף
), אני בחרתי להתמקד בישבן המשגע שלו
והנה ידיעה משעשעת: בראד ואנג'לינה יצאו אתמול לארוחת ערב חגיגית בניו- אורלינס, שבה הם שוהים כעת. לאחר מכן, ביקשו השניים להשתלב בחגיגות הקדם- מרדי גרא, וכדי להשתלב בקהל המחופש (וגם כדי שלא יזהו אותם), ביקשו שיביאו להם מסיכות. וכך חגגו השניים באנונימיות יחסית (אבל כנראה מישהו קלט אותם, אחרת- איך זה הגיע לעיתונים?
) ולמטה- עוד כמה ראיונות מהגלוב (כנראה שלא ממש סיימנו איתו
), בראד משתף פעולה, ואנג'לינה- לא כל כך
(שני הקטעים באדיבות פורום אנג'לינה) תיהנו!

AC LoVeR

New member
תודה רבה על העידכון!../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

אחלה תמונות

Mayuchkita

New member
אחלה עידכון ../images/Emo13.gif

למרות שלבראד כבר אין קוביות ואני לא אוהבת את זה
אגב בתמונה 'המוזרה' הוא נראה מדהים לדעתי

עדיין יש, רק קצת פחות ../images/Emo8.gif

הנה תמונה יותר טובה, להמחשה
אגב, בראד אכן ציין בכמה הזדמנויות שהוא ממש לא אוהב להתעמל, ועושה את זה רק בשביל הסרטים (כנראה שבשביל "בוטון" הוא לא ממש צריך את זה. גם ב"משחק ריגול" הוא היה בלי חולצה, ונראה בדיוק ככה
)

Shiri from the block

Active member
הו גאד.בראד בלי חולצה :|../images/Emo113.gif בראד בלי חולצה, בראד בלי חולצה, בראד בלי חולצה. שירן לנשום. שירן לנשום. שירן לנשום. :| :| :| :| ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif *מתעלפת*

punky brewster

New member
איכסה אתן כאלה שיטחיות

חחחחחח סתםםםםםםםםםם שימו עודדדד זה קצת

למעלה