American Starfish
New member
חם מהתנור../images/Emo222.gif הבלוג של בראד
היי בנות!
אני לא יודעת אם שמתן לב (
), אבל הפורום האט קצת את הקצב (אני מקווה שזה לא באשמתי, כי גם לי היה שבוע מוזר ופחות זמן להפעיל)- אניווי, אני מקווה שבקרוב נחזור לפעילות רגילה, ואף מעבר לכך
וזה בדיוק הזמן להתעדכן!
אז מה חדש? או-
מסתבר שבראד קנה דירה בברלין (בנוסף ל-4 הדירות שכבר יש לו, וכרגע הוא נמצא בזו שבניו- אורלניס). וחוץ מזה, הוא גם הצטלם יפה- יפה, חשוף חזה, על הסט של "בנג'מין בוטון" היאמי
- הכל פה ותמונה לדוגמה, כמובן
ו-או מיי גאד! האם קייט בלאנשט מקיאה מעבר לסיפון (ובראד חשוף החזה מחזיק אותה)?
הנה ידיעה קצת מוזרה (אבל היי, אנחנו בקטע של ידיעות מוזרות השבוע- חכו שתשמעו את הידיעות הבאות
)- אחיה הצעיר של גווינת' פאלטרו, ג'ייק, צילם סרט קצר ובו 7 שחקנים נודעים מדברים על הסרטים שהכי השפיעו עליהם. ביניהם, כמובן- נמצא בראד (שהוא גם באופן אירוני האקס הכי מיתולוגי של גווינת'). והנה הכתבה, ואם אתן רוצות לראות את הסרט- הוא בקישורים למטה
ועוד למטה:
כתבה שהופיעה השבוע בווינט חשפה את העובדה שלבראד יש בלוג (קצוות!
)- ואפילו במייספייס! לא הצלחתי להיכנס לבלוג עצמו (הקישור בעייתי משהו), אבל הוא נשמע מאוד מבטיח
ה"ניו יורק טיימס" עשה כבוד לבראד, בכך שהגדיר אותו כאחד השחקנים המצטיינים של השנה (בזכות "בבל"), ולפיכך הוא חשב שבראד ראוי לתמונה מוזרה במיוחד, בה השמש מעוותת לו את הפנים (יחד עם כל מיני תמונות נוספות של השחקנים המצטיינים של השנה). נו, טוב, הוא עדיין לוהט
היי בנות!